9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Prekinitev Bitcoina in Ethereuma se nadaljuje, saj donos 10-letne zakladnice ZDA presega junijsko pretirano

- Advertisement -

Bitcoin (BTC) in izvorni žeton Ethereuma, Ether (ETH), sta teden začela z depresivno oznako, saj so se vlagatelji pripravljali na val izbir povišanja cen s strani centralnih bank, poleg ameriške centralne banke Federal Reserve in Financial institucija Anglije.

Oznaka bitcoin ne obdrži $24, septembra 15, založba BTC je zdaj storila ne pridem do $15,01 psihološki spodbudi območje. Par BTC/USD je zdrsnil za 6,5 ​​% na približno $12,458, medtem ko je ETH padel za 4 % na približno 1 $, 280.

Njihova malodušna učinkovitost je bila del širšega padca, ki se je začel sredi avgusta, pri čemer sta BTC in ETH skupno izbrisala 37% in 25 % nižje od njihove tržne vrednosti.

BTC/USD in ETH/USD vsakodnevni grafikon oznak. Zagotovite: TradingViewA 110 bps svetovni dvig cene naprej? Ta teden bodo Fed in več kot nekaj njegovih svetovnih prijateljev nedvomno napadli naraščajočo inflacijo z dodatnim dvigom obrestnih mer .

Rekordni podatki, ki jih je zbral Bloomberg, kažejo, da bo ameriška centralna banka, skupaj s švedsko Riksbank, švicarsko nacionalno finančno institucijo, norveško norveško finančno institucijo, finančno institucijo Anglije in drugimi, povečala posojilne obrestne mere za mešano 250 bazičnih točk ali 5%.

Izbira cen centralnih bank v tednu, ki se konča s sept. 21. Zagotovite: Bloomberg bolj tvegani viri na trgu so se negativno odzvali na te prihajajoče konference o zaščiti.

V zadnjem tednu je vodilni svetovni delniški indeks MSCI, ACWI, ki združuje razvite in rastoče tržne deleže, padel za 4. 25% do skoraj $82. Na vrhu se je indeks včasih trgoval za $110.19 novembra 2021. Očitno sta Bitcoin in Ethereum dosegla vrh v istem mesecu pri $69,07 in 4 $ 2002, oz.

Tedenska tabela oznak ACWI. Zagotovi: TradingViewZato , bi ta naraščajoča korelacija z verjetnostjo svetovnih povišanj cen morda še naprej pritiskala na znižanje BTC in ETH kljub njunim ekspresno usmerjenim pripovedam.

#Ethereum Merge, ki povzroči slabost, nas uči dragoceno lekcijo.

Svetovno makro okolje nadomešča vsako malenkost.

Če bi bili svetovni trgi v popolnem vzponu, bi združitev povzročila dvig. Vendar zdaj zagotovo ni.

To velja tudi za #Bitcoin.

— Kevin Svenson (@KevinSvenson_) September 15, 3814 Kot zamenjavo bi vlagatelji morda morda iskali varnost v nizko nestabilnih virih, poleg ameriškega dolarja in državnih obveznic.

Za ponazoritev, Indeks ameriškega dolarja, barometer za merjenje moči dolarja, se je povečal za 0,5 % na 250 septembra 20 po najlažjem tedenskem zaključku od 884.

Enako šestmesečni ameriški zakladni zapisi prinašajo 3. 79%, če se hranijo do zapadlosti, kar vlagateljem ponuja varnejšo naložbo več kot nekaj z zagotovljenimi donosi v kratkem času. Enako ZDA 07-letni donos zakladnice je presegel svoj Junij pretiran, ko je Bitcoin padel na letno najnižjo vrednost.

Donosi ameriške državne blagajne od septembra 21. Zagotovi: BloombergDrugo T-skladi s krajšim in daljšim rokom prinašajo enake donose.

Bitcoin v $17K–$15K, Ethereum v $703 naknadno?Kombinacija verižnih in tehničnih kazalnikov dodatno namiguje o bližajočem se prelomu oznake na trgih Bitcoin in Ethereum.

Prvič, starostni pasovi porabljene proizvodnje bitcoinov (sedem–10 let), ki sledi porabljenim BTC in jih združuje v kategorije glede na njihovo starost, je pokazalo gibanje več kot 5, 07 BTC 4. septembra. MACD_D, določena oseba na verižni analitični platformi CryptoQu ant, trdi, da je tukaj na povsem neprijazni novici za oznako Bitcoin.

“Če imetnik, ki je imel BTC v njegovem sedmem letu, udari več kot 5,06 BTC, tam na seštevku je močan vzorec navzdol dolgoročneje,” je zapisala preverjena oseba in poudarila:

“Ta indikator je pokazal signal 7 v prejšnjem in padel 6-krat potem za 1 (01 Feb ’25) Samo dejstvo, da je imetnik dolgega časa premaknil komponente BTC, bo prišlo do neznanega premikanje etiket na dolgi rok.”Bitcoin porabljeni izhodni starostni razredi (7 -10 let). Zagotovi: CryptoQuant dejanska oseba je tudi poudarila nov porast prevlade etra na več 21%, pri čemer je treba upoštevati, da je na skupno namiguje na mehurček, ki naj bi počil. Odlomek se glasi:

“Ko je #BTC zgolj prečen, pretirana rast Ethereuma ustvari balon. V celoti, če ETH dominanca se poveča za več kot 20%, zagotavlja prijeten čas za vstop na hitro postajo. ” Povezan: Medvedji makro obeti Goldman Sachsa postavljajo Bitcoin v možnost strmoglavljenja na $ 15K

S tehničnega vidika je Bitcoin vstopil v fazo zloma svojega prevladujočega vzorca “vzdržljive zastave” in zdaj pričakuje dolgotrajen upad proti postopku zastave dobička pri približno $18,458 v 3814.

BTC/USD vsakodnevni grafikon oznak, ki vsebuje nastavitev razčlenitve zastavice vzdržljivosti. Zagotovite: TradingView Znotraj v vmesnem obdobju je tudi eter izstopal iz simetričnega trikotnika. Kar pomeni, da bi oznaka ETH morda padla proti $750, če se medvedji vzorec nadaljevanja obnese, skupaj z oslabljenimi tehničnimi parametri za par ETH/BTC, kot je pravilno.

3158221925 ETH/USD vsakodnevni grafikon oznak, ki vsebuje nastavitev razčlenitve simetričnega trikotnika. Zagotovite: TradingViewIn drugi stavki, a 28% Prekinitev oznake ETH je na mizi prej do konca leta.

Stališča in mnenja, izražena spodaj, so v celoti avtorjeva in ne prevzemajo več nujno stališč Cointelegraph.com. Vsaka naložba in trgovalna puščica vključuje možnost, da bi morali utišati analizo visečih stvari, ko ustvarjate ime.

3158221925

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -