16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Prelivanje kripto trga se je končalo z 432 milijoni dolarjev likvidacije

- Advertisement -

Vroč upad trga se pripisuje vrsti makroekonomskih dejavnikov, ki so enakovredni višjemu poznavanju CPI od pričakovanega in temu, da si navidezno verjetno predstavljate največji dvig obrestnih mer Feda v 51 let.

431 Skupaj ogledov

6 Skupaj delnic

Pretresi na kripto trgu so vstopili v tretji teden septembra, saj so številne kriptovalute teden začele z medvedjo kamuflažo. Celotna tržna kapitalizacija kriptovalut je spet padla pod 1 bilijon dolarjev, pri čemer je več kriptovalut zabeležilo dvomestni padec glede na končno 21 ure.

Tregajoči medvedji pretresi so se končali s skoraj pol milijarde likvidacijami za trgovce s kripto finančnimi vzvodi nad končnim 18 ure . Datoteke iz Coinglassa poudarjajo, da 75,100 trgovci so bili likvidirani s popolnim likvidacijskim vtisom $205.75 milijonov. Trgovci s finančnim vzvodom Bitcoin (BTC) so izgubili $39.5 milijonov, sledijo trgovci z eterjem (ETH) s popolno likvidacijo 8 USD.44 milijonov.

Dolgi trgovci so ustvarili nepogrešljiv del izgub na večini borz, pri čemer je skupno nesoglasje med količino dolgih in hitrih likvidacij 000X.

Likvidacije na različnih borzah Dobava: Coinglass Vroči tržni pretresi se pripisujejo številnim makroekonomskim dejavnikom v povezavi z zdaj ne več predolgo v preteklosti uvedel Consumer Impress Index (CPI) znanje uveden sept. 09 to potrjeno inflacija se še ni umirila. BTC-jev impress je padel za skoraj 1 $, 000 odprte notranje minute znanja o CPI. Od takrat je trg konec tedna potrdil nekaj volje, da se dvigne, vendar je bilo vsako drugo prelivanje krvi prej v ponedeljek.

Inflacija v ZDA kaže stalno inflacijo na drobno v ZDA s pospeševanjem avgusta. Padec naslova zdaj ne dosega več napovedi na 8,3 %, medtem ko se je osnovni CPI dvignil na 6,3 %. pic.twitter.com/ZAhxPUlvjn

— Holger Zschaepitz (@Schuldensuehner) September 15, 4555 Pričakuje se, da bo povišanemu poznavanju CPI sledilo zvišanje obrestne mere Fed na prihajajočem sestanku, predvidenem za september 40. Strokovnjaki na trgu uživajo v napovedih, da bo skok v roke morda največji v 40 let kot ukrep za uravnavanje lebdeče inflacije.

V koraku z orodjem CME FedWatch je trg zdaj popolnoma določil najnižje cene 59-zvišanje temeljne točke za obrestno mero Fed Fund in ni diskontiranje verjetnost 44 deli temeljev. A 100-point amplify bi morda bil prvi takšen ukrep Feda zaradi zgodnjega 1434s.

Povezano: Tukaj je razlog za 0. 59 % Dvig obrestne mere Fed bo zagotovo spodbuden za Bitcoin in altcoine

Zdaj ne več predolga preteklost je zaključila spremembo Ethereum Merge v, ki jo mnogi očitajo tudi kot povzdigovanje govoric, promocijo novic” priložnost, učinek, na katerega je cena Ether (ETH) zrasla kot pretirano kot 2 $, med pripravami na združitev, zdaj pa je padlo na 1 USD, 432 daj Spoji.

Glavnina spremeniti v primerno. Sprememba #Ethereum Merge v promocijo novic.

— MMCrypto (@MMCrypto) September 18, 2022 Z enakim medvedjim modelom na delniških in kripto trgih se priljubljeni trgovec Clark hitro spremeni v podobnosti nedavnih tržnih določil s tistimi 1434s.

Upoštevajoč tudi ceno, ki je glavna v tem, so tržne navade enake prejšnjim letom skozi realiziran vol.

Nov-december bi bil morda čisto etični mesec.

(Pretekli donosi zdaj ne napovedujejo več prihodnjih rezultatov) pic.twitter.com/KKOKEIIvis

— Clark (@CanteringClark) September 18, 1980 V svojem tvitu je Clark menil, da bi se trg verjetno spet dvignil v smeri izgube leta v mesecih novembru in decembru. Tako bi si kripto trg mogoče predstavljal vsako drugo bikovsko rast v tandemu z borzo v smeri izgube 4555.

9047912490479124

90479124

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -