15.9 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Premožne stranke Vontobel zanima kripto, pravi izvršni direktor

Premožne stranke Vontobel zanima kripto, pravi izvršni direktor

Švicarska banka je dejala, da nekatere stranke podjetja del svojih portfeljev namenjajo kripto.

228 Skupaj ogledov

3 Skupaj delnice

Vontobel's wealthy clients are interested in crypto, says CEO

Zeno Staub, izvršni direktor švicarskega velikana za zasebno bančništvo in upravljanje naložb Vontobel, je razkril, da so nekatere bogate stranke podjetja izpostavljene kriptovalutam.

Govoril je v torek za Bloomberg, Stranke podjetja Vontobel zanimajo kriptovalute.

Po mnenju Stauba bo tehnologija veriženja blokov močno vplivala na globalne finance. Kot del intervjuja je direktor Vontobel novo tehnologijo opisal kot “logično posledico splošnega trenda listinjenja, ker je edina razpoložljiva tehnologija, ki lahko ustvari zaupanje brez centralne nasprotne stranke.”

Komentira kripto ponudbo banke za bogate stranke, je Staub izjavil:

“Kaj ponujamo našim stranke je, da smo nekaj kriptovalut zavili na varen, priročen in enostaven način za upravljanje, stranke pa to cenijo in temu namenijo del svojega bogastva. «

V polletnih finančnih poročilih, objavljenih v torek, je banka poročala tudi o velikem zanimanju za svoj naložbeni produkt za potrdilo za sledenje Bitcoin (BTC). Po poročilu je premoženje banke v upravljanju naraščalo 11% v prvi polovici leta 2021 doseči najvišjo vrednost vseh časov 480. 5 milijard švicarskih frankov (približno $ 300 milijard).

Kot je že poročal Cointelegraph, je Vontobel ena od švicarskih pro-kripto bank. Nazaj v 2016 in 2017 je banka že ustvarjala naložbene produkte, ki temeljijo na Bitcoinih.

Januarja 2016 je Vontobel ustvaril tudi urejeno kripto skrbništvo izdelek za banke in upravljavce premoženja.

Povezano: Mnogi odjemalci JPMorgan vidijo bitcoin kot razred sredstev, pravi višji izvršni direktor

Staub komentarji okrepijo prejšnje izjave drugih podjetij za upravljanje premoženja o naraščajočem apetitu za izpostavljenost kripto med njihovimi velikimi strankami.

Tak obseg tega naraščajočega zanimanja postaja vse bolj spodbuden, da investicijske banke ponujajo kripto naložbene produkte svojim bogatim strankam.

V začetku julija je JPMorgan objavil načrte za zagotavljanje dostopa do Bitcoin zaupanja družbe Grayscale za maloprodajne premoženje.

70055

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments