22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Prepričanje, da je eden najboljših obrambnih odvetnikov Ripple Labs, odstopa v tožbi US SEC

- Advertisement -

Vir: PixabayKriptotrgovina čaka na skrajšano sodbo v tekočem primeru med US SEC in Ripple.

A medtem ko to stoji, je eden izmed ključnih zagovornikov Ripple Labs Inc., odvetnica Kylie Chiseul Kim, uvedla umik iz primera.

Kim je vložila predlog v južnem okrožju Novel York, kar kaže, da ni nikoli več povezana z zakonodajno agencijo Kellog, Hansen, Todd Figel & Frederick, PLLC, ki trenutno zastopa kripto agencijo.

Odvzem odvetnika Kim dviguje obrvi Kylie Chiseul Kim in Clayton J. Masterman sta se pridružila nevtralni desni ekipi Ripple v 2022. Agencija je vključila odvetnike, saj je tožba vztrajala.

V skladu s sliko , ki je dodal, da sta dva odvetnika Kellog Hansen spremenjena v načrt za poostritev nevtralnih desničarskih delavcev Ripple.

Čeprav mnogi podporniki špekulirajo, da se bo skrajna sodba zgodila letos, je Kimov odhod dvignil nekaj obrvi.

Kljub temu je predložitev natisnila, da Kimov odhod iz primera nima ničesar pri Ripplu in njegovih predstavnikih. Namesto tega zapušča zakonodajno agencijo, ki zastopa tožene stranke.V zvezi z vztrajanjem Rippla pri obrambi je v vlogi navedeno, da Kellog, Hansen, Todd Figel Odvetniki & Frederick, PLLC in Debevoise & Plimpton LLP bi nadaljevali bitko.

Kripto navdušenci reagirajo na Kimin nepričakovan izstop Presenetljiv odhod odvetnice Kim je sprožil spregledane reakcije na Twitterju.

To ni več presenetljivo pod pogojem, da bodo izidi prekinitve primera med ameriškim SEC in Ripplom vplivali na celotno kripto trgovino, kot je izjavil Odvetnik Deaton v objavi na Twitterju .

Mesečno znižanje, so rekli nekateri navdušenci če Ripple zmaga v primeru, bi lahko bil XRP glavna kriptovaluta z regulativno jasnostjo, ki bi vplivala tudi na mnoge druge znotraj rezidenčnega podjetja.

Zato je najnovejši vzorec sprožil tudi nekaj špekulacij v zvezi s primerom.

Nekatere stranke trdijo, da Kim ne bi smela skočiti stran, medtem ko drugi sprašujejo , če je primer končan.

Kljub temu je oseba na Twitterju XRP Jax FL dejala , da odvetnik morda tudi ne želi več nastopiti pred skrajšano sodbo.

Druga oseba je podprl postulat z izjavo: »To analiziram kot dejansko; verjetno je pričakovala, da se bo ta tožba končala, tako da bi lahko naključje prišla v službo ali podjetje. Morda se ne bi mogla več vrniti sredi te celotne stvari. Zdaj, ko sta že v okviru poboja, lahko to doseže.«

V zvezi z iznajdbo najnovejših premikov na vrednosti XRP je oseba predlagala zgodbo o

V vmesnem obdobju datoteke CoinmarketCap razkrijejo, da je vrednost XRP 0 USD.4534 v zadnjem času prikazuje 0. 24 % izgube v prejšnjih 24 urah. Toda kljub trajajoči tožbi in vrednem padcu dejavnosti v skupnosti podpirajo skokovito rast.

Izvršni direktor podjetja Ripple Brad Garlinghouse je predstavil svoja pričakovanja, da bo razsodba morda kmalu objavljena v intervjuju na Redefine The naslednji dan 2022 vrh.

114954 Vnesite svojo elektronsko pošto za naše vsakodnevne brezplačne e-novice

Začasno 3 minute branja o nedavnih kripto novicah!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -