19.6 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Preprosto ustvarite svoj DAO z xDAO - inovativno platformo DeFi, ki jo...

Preprosto ustvarite svoj DAO z xDAO – inovativno platformo DeFi, ki jo poganja BSC

Create Your Own DAO Easily With xDAO - the Innovative DeFi Platform Powered by BSC

sponzorirano

xDAO je inovativna platforma DeFi, ki vsakomur omogoča enostavno ustvarjanje decentraliziranih avtonomnih organizacij – DAO – za skupno upravljanje kripto sredstev. Platformo poganja BSC, kar zagotavlja nizke transakcijske stroške, visoko zanesljivost in zadostno hitrost.

Enostaven način za ustvarjanje lastne decentralizirane avtonomne organizacije

Začetek aprila 2021, xDAO je prvi in ​​edini DAO graditelj na Binance Smart Chain (BSC). Protokol omogoča uporabnikom, da kombinirajo kripto sredstva več partnerjev in jih upravljajo na učinkovitejši in varnejši način z uporabo samodejno ustvarjenih pametnih pogodb. Jasen sistem glasovanja uporabnikom omogoča tudi kolektivno odločanje in prepričanje v njihovo natančno izvršitev.

xDAO ponuja popolno rešitev za vse, ki želijo enostavno združiti vire za upravljanje kripto sredstev kot DAO. Potreba po storitvi je skoraj neskončna in vključuje potencialne uporabnike, kot so skladi tveganega kapitala, javni skladi in fundacije, nova tehnološka zagonska podjetja in samostojne skupine. Imetniki upravljavskih žetonov DAO, ustvarjenega na platformi, bodo lahko skupno upravljali finance organizacije; shranjujte različne kovance in žetone (vključno z NFT-ji); določi postopek vkrcanja novih članov; določite pravila za kovanje in zapisovanje žetonov ter neposredno interakcijo z drugimi protokoli DeFi.

Z uporabo verige blokov BSC xDAO potencialnim ustvarjalcem DAO ponuja več glavnih prednosti, na primer izogibanje težavam s cenovno dostopnostjo in zmogljivostjo. Kot dokaz podpore skupnosti za takšno storitev je xDAO aprila za razvoj projekta osvojil Binance Smart Chain Hackathon.

Maja je xDAO opravil varnostno revizijo s strani Pesimističen. Zdaj razvojna skupina nenehno dela na nadgradnji uporabniške izkušnje na platformi. Nato se pripravljajo na objavo izvornega žetona ($ XDAO) in začnejo z razvojem druge različice na več verigah (vključno z Ethereum, BSC, Polygon in Solana). V2 naj bi bil pripravljen do Q4 2021 poleg tega pa bo na voljo razširitev odprtokodne različice Web 3.0 (na primer MetaMask) za interakcijo z vsemi protokoli DeFi.

xDAO je že popolnoma integriran z najboljšimi protokoli DeFi na BSC. na primer 1inch:

Novo partnerstvo! 🤟

DAxDAO App je priključen vodilni agregat DEX v industriji @ 1inchNetwork 🔥

🔸Zdaj lahko vaše podjetje / sklad sodeluje s protokoli # 1inch prek #xDAO na Binance Smart Chain🔸 # BSC #BinanceSmartChain #DeFi # 1inchnetwork #BUIDL #Binance #BNB #Crypto #xdaoapp pic.twitter.com/4Hdtv1x4PF

– xDAO (@xdaoapp) maj 25, 2021

Če želite izvedeti več o obisku platforme app.xdao.app , spremljajte razvoj in se pridružite skupnosti na Twitter, Instagram, Medium, YouTube, Discord in Telegram.


To je sponzorirana objava. Naučite se, kako doseči naše občinstvo tukaj. Spodaj preberite izjavo o omejitvi odgovornosti.

Torum, the Swiss Army Knife of the Crypto Ecosystem

Blockchain Goes Green: Signum - the Truly Sustainable Blockchain Steps Into the Light

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Omejitev odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments