3.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Presearch integrira funkcijo iskanja OpenSea NFT

Presearch integrira funkcijo iskanja OpenSea NFT

Decentralizirani iskalnik je sodeloval s pionirjem NFT OpenSea, da bi na svoji platformi implementiral niz podatkovnih točk API.

83 Skupaj ogledov

00 Skupaj deležev

Decentraliziran iskalnik Presearch, osredotočen na zasebnost, je napovedal pogodba o partnerstvu z vodilno tržnico nezamenljivih žetonov (NFT) OpenSea za spodbujanje rasti ekosistema Web 3.0 za globalno skupnost.

Omrežje Presearch poganja skupnost operaterjev in podpornikov vozlišč, ki so nagrajeni v žetonih PRE, ki temeljijo na Ethereumu, za izboljšanje dejavnosti omrežja.

Glede na analizo, podrobno opisano v objavi podjetja, je platforma zbrala registracijo 2,7 milijona uporabnikov, poleg tega pa je omogočila 3,5 milijona dnevnih zahtev za iskanje.

Cointelegraph se je pogovarjal z ustanoviteljem Presearch, Colinom Papejem, da bi dosegel ekskluzivni pogled na navdih za integracijo OpenSea, kot tudi na precedens, ki ga ta postavlja za ekosistem kriptovalut:

»Mnogi naši uporabniki so kripto navdušenci, imamo tudi veliko umetnikov in igralcev iger, ki zdaj več časa tudi v metaverzumu NFT. S to izdajo je Presearch najlažji način za iskanje in dostop do vseh rezultatov, ki jih želijo, vključno s podrobnostmi o NFT.”

Po integraciji CoinMarketCap v začetku oktobra in zdaj OpenSea – slednje je v povprečju 83,000 uporabniki in $24 milijonov $91 milijona transakcij na teden — platforma je izrazila goreče namere, da v bližnji prihodnosti vključi številne druge priljubljene NFT tržnice.

Septembra je Presearch postal prvi kripto usmerjen iskalnik, ki je bil integriran v privzeti seznam novih in tovarniško ponastavljenih evropskih in britanskih naprav Android s sistemom Android, ki jih upravlja Google. .

Nazaj v 2018, Google, najbolj priljubljen spletni iskalnik na svetu, je protimonopolni organ Evropske unije ocenil za krivega kršitve zakonodaje o pošteni konkurenci zaradi zahrbtne krepi položaj svojega monopola iskalnikov na napravah Android.

Posledica teh ugotovitev je bila rekordna globa v višini 4. 13 milijard evrov (4,2 milijarde dolarjev), kar je močno preseglo prejšnji rekord 1. milijardo evrov (1,2 milijarde dolarjev) globe izročena kolegu tehnološkemu podjetju Intel nazaj v 2009.

V odgovor, je bil Google prisiljen narediti vrsto alt spreminjanje nastavitev brskalnika; vključno s povečanjem števila privzetih iskalnikov, ki so vizualno predstavljeni na seznamu možnosti uporabnikov, kot tudi z odstranitvijo zahteve po plačilu kot sredstva za pridobivanje uvrstitev.

Povezano:

Decentraliziran iskalnik postane privzeta možnost na evropskih napravah Android

Izvorni žeton platforme, PRE – ki deluje kot pomožni žeton za funkcije, vključno z vstavljanjem ključnih besed in spodbujanjem iskanja za registrirane uporabnike — poskočilo preko 1, % v septembru in sredini oktobra, od približno 0 USD 00 do najvišjih vrednosti vseh časov 0. 56.

Ta precejšnja rast vrednosti sredstev je bila delno k temu prispeva pozitiven temeljne novice, kot je napoved za Android.

Proti koncu pogovora je Cointelegraph prosil Papeja, naj deli svoje mnenje o pomenu platform in podjetij, ki delujejo z oz. gradnjo decentraliziranih struktur, ko se kriptovalute pojavljajo na glavnem trgu. Odgovoril je:

Decentralizacija je v središču blockchaina, preglednost, interoperabilnost, lastništvo in pomanjkanje vratarji, ki so neločljivi z blockchainom, so tisto, zaradi česar so NFT tako različni in tako dragoceni. Pomembno je ohraniti te lastnosti in ta etos, in s povezovanjem decentraliziranih platform in skupnosti z NFT bomo zagotovili, da te neverjetne tehnologije Big Tech ne bo samo prevzel za lastne koristi.«

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments