13.8 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Pretvornik Cardano ERC-20 se približuje fazi testne mreže

Pretvornik Cardano ERC-20 se približuje fazi testne mreže

Cardano’s ERC – 20 pretvorniško orodje z vgrajeno dvosmerno pretvorljivostjo bo kmalu odprto za beta testiranje.

7025 Skupno ogledov

72 Skupaj delnice

Cardano ERC-20 converter nears testnet phase

Decentralizirano financiranje verige Cardano se bliža svoji uresničitvi, kmalu bo vstopil testni most, ki bo kmalu vstopil v fazo testiranja.

Po besedah ​​Francisca Landina, vodje projekta pri Input Output Hong Kong ali IOHK – raziskovalna in razvojna skupina, odgovorna za Cardano – ERC platforme – 20 migracijsko orodje se približuje uvajanju testne mreže.

V prispevku v blogu, objavljenem v ponedeljek, je Landino dejal, da je ERC – 20 pretvorniško orodje bo omogočilo migracijo žetonov na osnovi Ethereuma v verigo Cardano.

Načrtovani ERC – 20 pretvorniški most bo sledil Cardanoovemu težko pričakovanemu Alonzu trda vilica, ki je predstavljena tako, da v omrežje prinaša funkcionalnost pametne pogodbe.

Argumentiranje potrebe po ERC – 20 orodje za pretvorbo, Landino je zapisal:

“Ko bodo uporabniki podprtih žetonov Ethereum uporabljeni, jih bodo lahko prenesli iz preobremenjene mreže Ethereuma in izkoristili zmogljivosti transakcij Cardano in nižje provizije, hkrati pa bodo uživali večjo varnost, nižje stroške in interoperabilnost . “

V okviru napovedi je izvršni direktor IOHK tudi izjavil, da ERC – 20 orodje za pretvorbo je bil pomemben del prizadevanj za spodbuditev Cardanove vrednosti Ethereum glede na parametre, kot so razširljivost in transakcijski stroški.

Z le nekaj kliki bodo kripto projekti preko pretvornika lahko migrirali svoje izvorne žetone v verigo Cardano. orodje. Analog Cardano bo imel enako vrednost kot “kovanec” na osnovi Ethereuma, vpeta dvosmerna konvertibilnost pa pomeni, da je postopek mogoče pozneje obrniti.

Načrti za uvedbo testne mreže pretvornika že potekajo, Landino pa navaja, da bo žeton AGI podjetja SingularityNET prvi ERC – 20 kovanec se je preselil v verigo Cardano.

V nadaljevanju je vodja IOHK dejal, da ekipa Cardano predvideva potencial za ERC – 20 orodje za pretvorbo, da postane most čez verigo blokov.

Podatki podjetja DappRadar kažejo, da prilagojena skupna vrednost, zaklenjena na decentraliziranem finančnem trgu Ethereum, znaša več kot $ 68. 5 milijard. Med govoricami o rešitvah dveh nivojev, ki so naslednja meja za trg DeFi, ki temelji na Eteru, si tudi velike verige altcoinov, kot je Cardano, prizadevajo postati dejanski dom za nastajajočo areno DeFi.

Prejšnji članekPadec Bitcoina s 64 tisoč dolarjev je primerljiv s črnim četrtkom, vendar odlivi Coinbase namigujejo na kopičenje
Naslednji članekŠvicarska banka Sygnum bo ponudila skrbništvo za žeton Internet Computer

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments