25.8 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Prevlada bitcoinov se zmanjša na 40%, top deset kriptos sifonov na trgu...

Prevlada bitcoinov se zmanjša na 40%, top deset kriptos sifonov na trgu BTC

Bitcoin Dominance Dips to 40%, Top Ten Cryptos Siphon BTC's Market Supremacy

Kriptoekonomija je znatno upadla vrednosti v zadnjih nekaj dneh, ko je izkoristil najnižjo ceno 2 USD. 06 v ponedeljek trilijone. Poleg tega je vodilno kripto sredstvo bitcoin zaznamovalo, da je njegova prevlada na trgu padla na 40% celotne vrednosti kripto ekonomije. Bitcoinov indeks prevladujoče vrednosti ni bil tako nizek od junija 2018.

Bitcoin prevlada pade na najnižjo točko od 2018

V času pisanja je kriptovalutna ekonomija vredna približno 2 USD. 06 bilijonov, kolikor je vrednost vseh 9, 869 gre za obstoječe digitalne valute. Poleg tega tržno vrednotenje bitcoinov (BTC) zajema 40% celotne kapitalizacije kripto trga.

Bitcoin Dominance Dips to 40%, Top Ten Cryptos Siphon BTC's Market Supremacy
V času tiska je raven prevlade bitcoinov (BTC) ali odstotek celotne tržne vrednosti v primerjavi s celotno kripto ekonomijo 40% v ponedeljek. Splošno tržno vrednotenje Ethereuma zajema 19. 06% maja 17, 2017.

Ta meritev je veliko nižja, kot je bila že nekaj časa, saj je prvi teden januarja BTC prevladovala pri 50 .7%. Bitcoinov indeks prevlade od takrat stalno upada, tudi potem, ko je kripto-sredstvo tednov pozneje doseglo najvišje cene.

Razlog za to izgubo v prevladi BTC izhaja iz številne digitalne valute, ki tekmujejo za tržni položaj kripto sredstev. Dejansko je večina izmed desetih najboljših digitalnih valut glede na tržno omejitev zbrala veliko vrednost v primerjavi z BTC.

Dobro je znano, da je ethereum (ETH) v zadnjih tednih jedo prevlado nad BTC in celotna ocena ETH zajema 19. 15% od tržne ocene gospodarstva v ponedeljek. Ethereum še naprej dobiva na BTC in ameriškem dolarju, nekateri pa menijo, da bi lahko tržna kapitalizacija ETH pravočasno spremenila splošno tržno oceno BTC.

Deset najboljših digitalnih premoženjskih koristi v primerjavi z bitcoini Tržna prednost

Poleg ETH trije drugi žetoni zajemajo 3-4% tržne ocene kripto gospodarstva na Ponedeljek. To vključuje BNB, ADA in DOGE, medtem ko bitcoin gotovina (BCH) do priveza (USDT) ukazuje 1-2% kapitalizacije kripto ekonomije.

Bitcoin Dominance Dips to 40%, Top Ten Cryptos Siphon BTC's Market Supremacy
Medtem ko se prvih deset kripto sredstev najeda ravni prevlade bitcoinov (BTC), ethereum (ETH ) je edini, ki je dovolj blizu, da povzroči “flipping”.

Decentralizirana borza (dex) Uniswap in njen izvorni žeton UNI imata danes deseti tržni položaj in približno 0. 95% od celotno gospodarstvo. Dejansko je prvih deset položajev na trgu do petnajstega med njimi. 50 – 0 94% celotne globalne kapitalizacije kripto.

Zanimivo je omeniti, da do februarja 18, 890, bitcoin (BTC) je imel nadpovprečno prevladujočo stopnjo med 84% do 95% od dneva, ko je prišlo Bitcoin omrežje na življenje. Raven prevlade Bitcoina se je po drugem mesecu leta 459744 znatno zmanjšala in potopljeno v 26% junija 18, 2017.

Vrnili smo se!

-> https://t.co/tgl9FsRK15

Ravni plazenja so na ravneh, ki jih od julija ni bilo 2018 pic.twitter.com/yyzkaNxnTD

– Flippening Watch | flippeningwatch.eth (@flippeningwatch) 3. maja, 2021

Raven prevlade Bitcoina na trgu je prav tako padla nižje od tiste januarja 14, 2018, ko je zdrsnilo na 32%. Trdi navijači BTC so prepričani, da kovanec nikoli ne bo izgubil najvišjega mesta, medtem ko drugi menijo, da je “flipping” neizogiben.

Kaj menite o padcu ravni prevlade bitcoinov na 40%, medtem ko se ethereum vzpenja mimo 17%? V spodnjem oddelku za komentarje nam sporočite, kaj mislite o tej temi.

Myspace Tom Anderson is ‘Buying The Dip,’ Posts Laser Eyes Meme on Twitter

Oznake v tej zgodbi

ada, BCH, Bitcoin (BTC), prevladovanje bitcoinov, bnb, BTC, prevlada BTC, Doge, dogecoin, ETH, prevlada ETH, prevladovanje etra, Ethereum, Ethereum (ETH), USDT, XRP

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

1769880260

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments