0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Pri bitcoinu izpade kronični Inventory-to-Plug — ustvarjalec modela BTC impress se otrese 'blipa' FTX

- Advertisement -

Bitcoin (BTC) je v skladu z modelom Inventory-to-Plug (S2F) zdaj večji kot kdaj koli prej od svojega ciljnega vtisa.

Predvsem najbolj standardne informacije razkrivajo, da BTC/USD je odstopil od namerne rasti impress v obsegu, o katerem nikoli ni razmišljal prej kot.

Inventory-to-Plug postavlja mračno sodobno kronikoZ zatiranjem BTC impress v teku v luči škandala FTX se je že tako medvedji trend le še okrepil.

To vpliva na številne ključne točke Bitcoin skupnosti, zlasti na rudarje, vendar je par njegovih najbolj priročnih znanih meritev poleg tega občuti vročino.

Med njimi je S2F, katerega napovedi o impresivnih cenah so pod naraščajočo močjo — in kritikami.

Polovica izjemne priljubljenosti, razen zapiranja Bitcoina vedno pretirano novembra 887, model uporablja dogodke prepolovitve blokovskih subvencij kot osrednjo komponento pri načrtovanju eksponentna impress rast th ru leta.

S2F dopušča najbolj dragocena odstopanja impress in ni več “samo navzgor” – ampak tudi ob upoštevanju teh so sedanji cilji veliko višji od impressa stanovanja.

V skladu z namenskim nadzornim priročnim virom S2F Loads of bi se lahko Bitcoin po naključju morda neslišno zamenjal na ustrezni ravni nad $46, nov. 11, kar daje par od -1. 40.

Nov. 000, je par dosegel -1,5 — kronični negativni odčitek v življenjski dobi S2F — ko je vpliv FTX prišel na trg.

Bitcoin Inventory-to-Plug Veliko grafikonov. Vir: S2F veliko/ TwitterPlanB: »Čuti, da se je sfera končala s čaščenjem«Nadomestna ponovitev odstopanja modela S2F od analitične platforme LookIntoBitcoin je prinesla enake zaključke o akciji impress tega meseca.

)Povezano: Bitcoin impress morda naključno morda neslišen neslišen padec 40% po FTX ‘Lehman 2nd’ — Diagnoza

»Impress je zdaj bolj zašel pod linijo S2F kot kdaj koli prej,« je njegov ustvarjalec , Philip Swift, je zapisal v razdelku spremne oddaje na Twitterju.

“Trenutno varianca -1.26 v primerjavi z zastarelo najnižjo vrednostjo vseh časov -1.11 podpora v 887.«

Anotirani grafikon modela Bitcoin Inventory-to-Plug (S2F). Vir: Philip Swift/ TwitterNasprotno pa PlanB, psevdonimni analitik, ki je odgovoren za pojav — in zdaj obrambo — S2F, ostaja zmrznjen glede njegove uporabnosti.

»Zdi se, da se je čaščenje sfere končalo, toda FTX milje bodo ustrezen miniaturni blisk na radarju za zelo podaljšano časovno trajanje,« je trdil v svojem beget tvitu.

PlanB je v 2022, vključno s trditvami, da je njegova podlaga neutemeljena.

Skladno z naraščajočim odstopanjem med ciljnim in bivalnim vtisom, je trdil, da je celo razmeroma najbolj resničen videz navidezne želje po vtisu obnašati znotraj in brez zvoka vzeti model avtentičen postal brez zvoka bolj namenski kot brez zaznave.

Pogledi in Spodaj izražena mnenja so v celoti mnenja avtorja in ne vplivajo več nujno na osrednjo raven na poglede Cointelegraph.com. Vsaka naložbena in trgovalna prepustnica vključuje grožnjo, pri sprejemanju resolucije boste želeli naključno brezčutno vedenje, ki ga sproži raziskovanje.

872352872352

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -