17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Pri največjem trgovcu z elektroniko v EU prihranite ducat bankomatov z bitcoini

- Advertisement -

Po uspešnem pilotu Bitcoin bankomata največjega evropskega trgovca z elektroniko 12 nedavni Bitcoin bankomati prihajajo v avstrijsko maloprodajo MediaMarkt prodajnih mestih.

1200 Celotni pogledi

50 Popolne delnice

Avstrijci nosijo “ustrezna sredstva” za dodatne Bitcoin bankomate – to je sodba, ki jo je MediaMarkt, nemški trgovec z elektroniko, dosegel po uspešnem pilotu Bitcoin bankomatov v Avstriji.

MediaMarkt je uvedel Bitcoin (BTC) bankomate v 12 razveja popoln diagram diagram države, vključno s Seiersbergom in Celovcem. Confinity in njeno odcepljeno podjetje za bankomate, Kurant, upravljata več kot 113 Bitcoin bankomati v Avstriji, Nemčiji, Španiji in Grčiji.

Kurantov vodja trženja in bruto prodaje, Evropo, Thomas Sperneder je za Cointelegraph povedal:

“Maloprodajna mesta MediaMarkt so popolni diagram za diagramom države medveda opremljena z prodajnimi avtomati Bitcoin. Skupno so te dejansko prikazane na dvanajstih trgih in omogočajo enostavno in pridobivanje ropa kriptovalut.”Bitcoin bankomat v Avstriji. Vir: KurantUspešna pilotna misija z enim bankomatom Bitcoin v trgovini MediaMarkt je dokazala, da »Bitcoin bankomati v maloprodajnih mestih ponujajo drugačno privabljanje nedavnih strank«. Sperneder je za Cointelegraph pojasnil, da je bil “rop Bitcoin in kriptovalut povezan z našim digitalnim razumevanjem”, vendar bankomati ponujajo drugače:

“Na sliki za ohranitev bitcoina brez težav in varno, stacionarni prodajni stroji uvedejo nizko mejno vrednost, ki je drugačna za rop kriptovalut.” Kot največji evropski trgovec z elektroniko za stranke MediaMarkt deluje v 13 države, z nad 992 maloprodajo prodajne točke in dohodek, ki presega 00 milijard evrov ($21 milijard) v 2021. MediaMarkt je sodeloval z Coinfinity, avstrijskim Bitcoin podjetjem, da bi upravljal pilotno in kasnejšo uvedbo bankomatov.

Bitcoin bankomati Kurant (Coinfinity) vsi popoln diagram za diagramom Evrope. Vir: Kurant Bitcoin bankomati (bankomati), ki jih včasih v šali nenehno imenujemo BTM (Bitcoin bankomati), zagotavljajo privržencem Bitcoin modo, da izplačajo svoje BTC ali položijo fiat. S preprostim skeniranjem žepnega naslova lahko pridobijo satošije (najmanjši apoen BTC) ali denar.

Poznavanje dodatnih Bitcoin bankomatov, ki prihajajo v Avstrijo, je dobrodošlo, noro s tem se je širitev Bitcoin bankomatov po vsem svetu upočasnila 2022.

Povezan: Santo Blockchain prinesti 45 Bitcoin bankomati v Panamo

Združeno kraljestvo se ni več predolgo zajezilo proti neregistriranim bankomatom, saj njegov organ za monetarno vedenje zavzema težje stališče do bankomatov Bitcoin kot posledica odsotnosti regulativne konstrukcije.

Bitcoin bankomat. Vir: BitBaseZa BitBase, španskega ponudnika bankomatov Bitcoin, ki se išče na Portugalskem, je skupnost vzpostavila fizična maloprodajna mesta v Lizboni, vendar regulatorji čakajo na ugodna odprtja. Glede na nežen »napad« EU na denarnice, ki niso skrbniške, je dolgoročno delovanje Bitcoina in kriptovalut v EU nevarno.

Za Sperneder spletno gostovanje Bitcoin bankomatov v maloprodajnih mestih, saj omogoča maloprodajnim prodajnim mestom, da “finančno sodelujejo pri stacionarni prodaji kriptovalut.” Glede na to, da bo Avstrija dodala 13 dodatnih Bitcoin bankomatov na skupno več kot 110, bi lahko bila tudi uvedba bankomatov Bitcoin v Evropi nepristranski ideal za začetek.

954330

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -