17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Približno 85,000 Bitcoin alternativnih pogodb regije bodo potekle ta petek

- Advertisement -

Vir slike: Pixabay O 50, pogodbe o izbirah bitcoinov, vredne približno 2,3 milijarde dolarjev, so položaj, ki ga je treba obravnavati na glavnih terminskih pogodbah za kriptovalute in trgovanju z izbirami Deribit ta petek.

Popolnoma na podlagi podatkov o deribitu, približno 700, Izbire Ethereuma, ocenjene na več kot 1,2 milijarde USD, so poleg tega situacija, ki jo je treba preučiti. Lahko bi bila verjetno poštena 26.

“Ta petek bo potekla celotna bremenitev v višini 3,6 milijarde USD, kar je približno enako 26% odprte strasti Deribit,« je platforma omenila v najnovejšem tvitu.

V njem je podrobno opisano, da ima glavna kriptovaluta, Bitcoin, razmerje med klicnimi cenami 0. 38, ki označuje naslednjo količino čistih stav.

Bitcoinova najbolj moteča raven, raven ali oznaka udarca, ki v prvi vrsti pritegne največ pozornosti, količina izbir, odprta strast bo potekla brez vrednosti, je postavljena na okoli $27,000.

Ta stopnja ima pomemben pomen, saj lahko deluje kot resna razbremenitev ali odpornost, ki poveča nihanja oznake.

Najnovejša bremenitev pogodb za bitcoin, ki se iztečejo, znaša neverjetnih 2,2 milijarde dolarjev, če jih pretvorimo v zelene denarce. Ta osupljiva identifikacija poudarja pomen prihajajočega izteka pogodbe in vpliv na sposobnost, ki bi ga imel na trgu.

Ethereum, druga kriptovaluta, ki pritegne pozornost, ima razmerje med klici na strani 0. 49, kar kaže na nekoliko večji delež medvedjega razpoloženja.

Približno 50, Pogodbe o izbiri Ethereuma imajo rok veljavnosti Predvidoma poštene 26, z nominalno ceno v višini ogromnih več kot 1,2 milijarde dolarjev.

Trgovci še posebej spremljajo oznako maksimalne motnje, ki je ocenjena na 1 USD,800 za Ethereum. Ta stopnja bi lahko delovala kot osrednja raven za tržna dejanja in potencialno vplivala na občasno nestanovitnost kriptovalute.

Ker potencialna pogodba za Bitcoin in Ethereum poteče, lahko udeleženci na trgu pričakujejo navidezne turbulence v kratkem času.

Potek teh pogodb je zmožen doseči netrajna nihanja oznake, ki bi lahko dobro odmevala na določeni ravni celotne alternativne kriptovalute.

“Implied Vol medtem ostaja na najnižji stopnji, DVOL pa se trguje pri za BTC in ETH in krajšega datuma še nižje, kljub temu pa se malo povzpne,« je Deribit omenil v tvitu.

“Razponi BTC in ETH so enaki, kar je zgodovinsko redko. Opazili smo povezana rock bottom IV arena januarja letos, ki jo je pozneje sprejela široka konica.”

Boj za kriptovalute sredi razpravne drame o zgornjem meji dolga v ZDAKriptovalute so se trudile zbrati tempo, saj so pokrovitelji še vedno prestrašeni glede dolga zgornja meja in naslednja odobritev Federal Reserve.

Popolnoma na podlagi analitikov, čeprav oblasti ZDA zvišajo zgornjo mejo dolga prej kot ločitev 1. junija Do danes lahko zelo neomajno negativno vpliva na možnost nakupa lastnine, kot so delnice in kriptovalute, ker bi lahko izdaja novih ameriških državnih obveznic močno zmanjšala likvidnost na trgu.

Nepremičnine s stalnim zaslužkom, kot so enoletne naprave, ki trenutno ponujajo 5.20 % donosa, so občasno primerne izbire financiranja v primerih poslovne negotovosti.

Za ponazoritev, premoženje skladov denarnega trga v ZDA je ta teden doseglo 5,8 bilijona dolarjev kot pokrovitelji, vse za trajne dolžniške vrednostne papirje, v skladu s kontrolnim seznamom avtor Reuters.

277227 Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne vsakodnevne novice

Kot blisk 3 minute preberite o današnjih kripto novicah!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -