0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Pridobivanje sredstev iz FTX bi lahko ukradlo leta ali celo desetletja: Odvetniki

- Advertisement -

Zapletenost, ki jo sestavljajo digitalni viri, plačilna nesposobnost na korupcijskih mejah in konkurenčne jurisdikcije, bi lahko časovnemu načrtu dodala leta.

6136 Skupaj ogledov

6 Skupni deleži

Medtem ko želijo vlagatelji razumeti, kdaj bodo lahko našli zmanjšanje svojih sredstev zaradi zdaj bankrotiranega kripto nadomestnega FTX, stečajni odvetniki opozarjajo, da bi lahko ukradel “desetletja.”

Nadomestni kripto je skupaj z 20 kolegi vložil Poglavje poglavje o varnosti v ZDA na nov. .

Odvetnik za insolventnost Stephen Earel, sodelavec pri Co Cordis v Avstraliji, je priznal, da bi to lahko bilo zelo pravilno “velika razlaga” v postopku likvidacije, da “določi” kripto vire in nato ugotovi distribucijo sredstva, pri čemer bo postopek nedvomno trajal leta, če ne več “d desetletja.«

Prav tukaj to pomeni tisto od zapletenosti, ki jo sestavljajo vprašanja plačilne nesposobnosti na meji korupcije in konkurenčne jurisdikcije, je priznal.

Earel je na žalost priznal, da so uporabniki FTX v čakalni vrsti z vsemi ostalimi skupaj z drugimi upniki, vlagatelji in financerji tveganega kapitala, opozarjanje sodelujočih, ki so kot “kripto za kripto posle” lahko no, ne izgleda več kot distribucija “že leta.”

Simon Dixon, ustanovitelj svetovne platforme za financiranje BnkToTheFuture, ki je bil zelo energičen v sodnih primerih Celsiusovega poglavja, znan po tem nekdo, ki ima sredstva na FTX, se bo izkazal za upnika, pri čemer bo treba ustanoviti upniški odbor, ki bo pokazal njihova prizadevanja.

Potrdil je, da bodo preostala sredstva nazadnje lahko pridobili upniki, ki upajo na tisto, kar ostane po stroških poglavja.

Ti stroški bodo verjetno visoki glede na čas, ki je potreben za iskanje višjih sredstev, v skladu z izvršnim direktorjem Binance Australia, ki ugotavlja, da je ta vrsta pravilnejša in administrativni stroški, ki vplivajo na donos strank.

V vmesnem času je Irina Heaver, partnerica pri Keystone Law v ZAE, usposobljena za Digital Sources Licensed, povedala za Cointelegraph, da obstajajo uporabniki na Bližnjem vzhodu, ki poleg tega čutijo bolečino zaradi zmečkanja FTX, ker je bil prostor včasih tretji absolutno najbolj resničen videz posamezni podstandard FTX.

Heaver je pojasnil, da ker je FTX že pridobil licenco in regulativni nadzor od novoustanovljenega dubajskega regulatorja Digital Sources Authority (VARA), postavlja glavna vprašanja za regulatorje, kot jim je že všeč »kolosalen regulativni neuspeh« v njihovih rokah.

Heaver je priznal, da je najlažje, »kdaj in če« FTX preseli v Chapter 11 postopkih poglavij, bodo pravice upnikov verjetno nadzorovane s kvalificiranim žrebanjem, pri čemer bodo sodišča in direktorji poglavij goreči .

Povezano: Bankrotirani kripto nadomestni FTX začenja strateški pregled svetovnih virov

Heaver’s svetuje sodelujočim z velikanskimi izgubami, to pomeni, da je FTX zmečkan, naj poiščejo pravilen nasvet in praznovanje z “drugimi poškodovanimi dogodki.”

Izvirni FTX zmečkanje je imelo kritične posledice za mednarodne vlagatelje. Včasih je bilo pošteno, ne predolgo objavljeno, da bi bankrotirana kriptovalutna alternativa lahko dobro všeč “več kot 1 milijon upnikov.” V skladu s člankom Reutersa, natisnjenim nov. 11 nadomestna kriptovaluta v stečaju dolguje absolutno najbolj resničen videz 00 upniki “prenehajo na 3,1 milijarde USD.”

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -