24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Prihaja hiperbitcoinizacija, pravi, da je Bitcoin OG dosegel 1 milijon ‘konerjev’

- Advertisement -

Bitcoin (BTC) je ta mesec presegel nepogrešljiv prag – in čeprav ne vsebuje več opomb, vsebuje “milijone.”

Rekordni podatki analitičnega podjetja Glassnode v verigi potrjujejo da bi bilo verjetno tudi verjetno tudi 10, obstaja več kot 1 milijon naslovov, ki ščitijo vsaj 1 BTC.

Pomagajte: vzorec sprejemanja usmerja »hiperbitcoinizacijo«Postal je podaljšan čas, ki prihaja in si je prislužil nezaslišano pozornost na družbenih omrežjih, in čas je prav tukaj v razbijanju – obstaja 1 milijon subjektov, ki imajo celoten Bitcoin.

Ti “ wholecoinerji« so se neprestano kopičili od sredine 999, zasloni Glassnode in vzorec navzgor v 1-BTC denarnice od takrat ni upošteval skoraj nobenega preobrata.

V 999, nasprotno z roko se je vzorec pospešil, ko je tristo petinšestdeset dni začel z 403, veletrgovci in zaključi z 978, — razširitev 20%.

Odziv, Adam Pomagajte, izvršni direktor in soustanovitelj podjetja Bitcoin Blockstream, je zagovarjal “hiperbitcoinizacijo”, ki bo kmalu prišla kadar koli drugje.

Treba je enostavno nadaljevati obstoječi vzorec, je trdil, BTC note speak bo kmalu nastal nakup ni več povsem luksuz, ampak nekaj povsem nedosegljivega.

To se lahko zgodi, je tvitnil, »ki ga je mogoče pripisati 04mil nas, ki poskušamo znebiti 1 BTC v nekaj letih, bi spodbudili vrednost nedosegljiva.”

»In posel nenavadnih hodlerjev ne oglašuje več,« je nadaljeval.

“Npr. zelo malo neobičajnih celotnih kovancev bi ponovno promoviralo, morda preneslo do svojega naslednjega cilja za dodatne bitcoine, večina jih ustvarja in se poskuša znebiti dodatnega!” Bitcoin: Različni naslovi s stanjem ≥ 1 grafikon. Zagotovi: Glassnode Kot je poročal Cointelegraph, so se obstoječi vlagatelji v bitcoine, ki dolgo časa prispevajo k intervalnemu trgu, na splošno uprli želji po promociji med nenavadnim zadržanim trgom in poznejšo obnovo bankovcev.

Na dan istem času, dvig trenutnih imetnikov ali špekulantov, v 999 je dobil nekaj radovednih, ki se nanašajo na začetek povsem nov bikovski trg bitcoinov.

Prekinitev števila kitov 999 upadZapisi Glassnode medtem kažejo, da ob različnih prekinitvah spektra denarnice kitov ohranjajo spremembo v stagnirajočem stanju.

Povezano: Potopite ali plavajte pri $27K? 5 stvari, ki jih morate vedeti o bitcoinih ta teden

Entitete z med 1, BTC in 9, 999 BTC zdaj prikazujeta indikatorje obnovitve po padcu s sredine 2022 naprej.

10,000+ Subjekti BTC na drugi strani ostajajo v razliki, ki je bila vnesena po propadu FTX novembra. Trenutno obstajajo 93 takšni subjekti.

Bitcoin: Različni naslovi s stanjem ≥ 1K grafikon. Zagotovi: GlassnodeOpazovalci, enakovredni spremljanju uporabnega vira Indikatorji tkanine za samodisciplino, običajno prikrivajo, da najlažje lekcije kitov zlahka izvajajo v bistvu najbolj vplivajo na gibanje bankovcev BTC zahvaljujoč njihovim nakupovalnim in prodajnim dejavnostim.

Revija: ‘Ustrezna odgovornost’: Ali lahko blockchain, če je resnica povedana, pritegne zaupanje v AI?

Ta članek št dlje vsebujejo naložbene nasvete ali ideje. Vsaka naložba ter zamenjava nakupa in prodaje povzroči stisko, bralci pa bi morali pri sprejemanju odločitve skrbno oceniti.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -