6.2 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Market novice Prihajajo predpisi o kriptovalutih, toda trgovci z bitcoini so umirjeni in nakupujejo

Prihajajo predpisi o kriptovalutih, toda trgovci z bitcoini so umirjeni in nakupujejo

Raziskava o grafikonu Bitcoin s tedenskega ali vsakodnevnega stališča je medvedja napoved in učinkovito je, da oznaka (BTC) dosledno znižuje najnižje vrednosti, odkar je dosegla najvišjo vrednost vseh časov pri $67,03.

Bitcoin/USD na FTX. Vir: TradingView

Zanimivo je, da je nov. 11 etiketa vrhunec je nastal moralno ko so Združene države objavile, da je inflacija dosegla 17- letno visoko, vendar se je razpoloženje hitro obrnilo po strahovih, povezanih z večinoma popolnoma pravim razvijalcem nepremičnin Evergrande s sedežem na Kitajskem, ki ne bo plačal svojih posojil. Zdi se, da je zaupanje vplivalo na širšo tržno strukturo.

Trgovci so neumni pred predpisi o stabilnih kovancih

Ta predhodni popravek Oddelek je postal takojšen, čemur je sledil neusmiljen stres regulatorjev in oblikovalcev politike na izdajatelje stabilnih coinov. Najprej je prišlo do zavrnitve VanEckove vesoljske Bitcoin ETF s strani ameriške komisije za vrednostne papirje in nadomestne komisije novembra 09. Zavrnitev je nastala takoj, ko je bila povezana z ugotovitvijo, da je Tetherjev (USDT) stabilni coin postal takoj, ko ni več plačilno sposoben in zaskrbljenost zaradi manipulacije z oznako Bitcoin.

Dne

, Odbor za bančništvo, stanovanjske in mestne zadeve ZDA je potekala obravnava o stabilnih kovancih, osredotočena na varnost potrošnikov in njihova tveganja in 12. decembra 14, je ameriški svet za nadzor finančne stabilnosti (FSOC) izrazil svojo pripoved o sprejetju stabilnih coinov in različnih digitalnih virih. “Svet priporoča, da red in zvezni regulatorji pregledajo ročna pravila in orodja, ki se bodo uporabljala v digitalnih virih,” je govoril o preji.

Poslabšanje razpoloženja pokroviteljev je postalo takoj, ko se je odrazilo v CME-jeve terminske pogodbe za Bitcoin najvišjega razreda. Merilnik meri nestrinjanje med dolgoročnejšimi terminskimi pogodbami z originalno vesoljsko oznako na modnih trgih.

Vsakič, ko ta indikator zbledi ali postane škodljiv, je tukaj zaskrbljujoča škrlatna zastava. To polje se v glavnem imenuje backwardation in pomeni, da je medvedje razpoloženje vik.

Bitcoin CME 2-mesečna terminska pogodba najvišji razred v primerjavi s Coinbase/USD. Vir: TradingView

Te pogodbe z montažo na mesec običajno trgujejo v najvišjem razredu kozic, kar kaže, da prodajalci povprašujejo za več denarja, da bi zaščitili poravnavo dlje. S terminskimi pogodbami bi se na zdravih trgih moralo trgovati z 0,5 % do 2 % letno najvišjega razreda, polje se imenuje contango.

Označite, kako se je kazalnik premaknil pod »pošteno«, se spreminja po 9. decembru, saj Bitcoin trguje pod $49,. To razkriva, da institucionalni trgovci kažejo pomanjkanje zaupanja, čeprav to še ni več medvedja struktura.

Najboljši trgovci povečujejo svoje bikovske stave

Nadomestni zapisi poudarjajo pozicioniranje trgovcev med dolgotrajnimi in hitrimi nabavami. S preučevanjem prostora vsake stranke na vrzelnih, trajnih in terminskih pogodbah lahko bolje razumemo, ali se zakoniti trgovci nagibajo več k bikovskemu ali medvedjemu.

Občasno obstajajo neskladja v metodologijah med različnimi borzami, zato bi morali gledalci vizualno prikazati spremembe enot kot zamenjavo absolutnih številk.

Razmerje med podaljšanimi in hitrimi menjavami z Bitcoini z visokimi trgovci. Vir: Coinglass.com

Bitcoin ni predmet 19% popravek od 3. decembra, visoki trgovci na Binance , Huobi in OKEx trust so povečali svoj finančni vzvod. Natančneje, Binance se je takoj, ko se je vrhunska sprememba soočila s skromnim zmanjšanjem razmerja med dolgotrajnimi in hitrimi napitninami pri trgovcih z napitnino. Odločitev se je premaknila iz 1. do 1. . Kljub temu je ta vpliv postal več kot kompenziran tako, da so trgovci OKEx povečali svoje bikovske stave z 1. 15 do 2.91 v dveh tednih.

Povezan: Komisar SEC Elad Roisman bo odvlekel s prekinitvijo januarja

Pomanjkljivost najvišjega razreda v 2-mesečnih prihodnjih pogodbah CME ne bi smela biti več zamisel o ‘škrlatnem opozorilu’ zaradi Bitcoina trenutno odjavlja $49,000 odpornost, najnižja se vsakodnevno zaključujejo od 1. oktobra. Poleg tega so visoki trgovci na borzah z izvedenimi finančnimi instrumenti zaupanje povečali svoja dolga, ne glede na padce vrednosti.

Regulatorni stres se verjetno ne želi hitro povečati, ampak hkrati pa ni več omembe vrednega, da bi ameriške oblasti lahko dosegle zatiranje vboda izdajanje lecoinov in transakcije. Ta podjetja lahko preidejo izven ZDA in zaupajo porabi obveznic in virov, denominiranih v dolarjih, kot nadomestilo za gotovino. Zaradi tega trenutno skoraj nikoli ne obstaja strategija prestrašenega kričanja in glede na razkritje evidence zakoniti trgovci nakupujejo po padcu.

stališča in mnenja, izražena tukaj, so izključno tisti pisca in dosežejo, ni nujno, da posnemajo stališča Cointelegrapha. Vsako zamenjavo financiranja in trgovanja vključuje možnost. Ko sprejemate resolucijo, bi se morali obnašati, ki se ga naučite.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments