17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Prihajajoča izdaja Airdrop in nagrade za izboljšano vloževanje pošljejo oznako Initiating Install Protocol (OGN) višje

- Advertisement -

Kovanje stabilnih coinov in nezamenljivi žetoni (NFT) so bili najbolj sodobne trendne teme na trgu kriptovalut, protokoli, ki jih ohranjajo v Terri (LUNA), pa so vodili dialog o tem, zakaj želi stabilne coine podpreti z viri, ki uporabljajo Bitcoin in Avalanche (AVAX). ).

Eden od izzivov, za katerega se zdi, da sledi Terrinemu vzoru, je Initiating ustanoviti protokol (OGN), platforma, ki je navdušena nad NFT in decentraliziranimi financami.

Podatki iz Cointelegraph Markets Pro in TradingView kažejo, da se je v neki fazi zadnjega meseca cena OGN dvignila 68% od najnižje vrednosti 0 USD 19 marca 10 do dnevne najvišje vrednosti 0 USD 674 aprila 25.

OGN/USDT 1-dnevni grafikon. Ponudba: TradingView Trije razlogi za zbor OGN so reorganizacije nagrad za vlaganje, trendi v protokolu Initiating vzpostavljajo stabilen coin Buck (OUSD) in rast njegovega ekosistema NFT.

Navzgor tako načini zastavljanja nagradVzdrževanje in zastavljanje žetonov OGN je mesto, ki se bo spremenilo v donosnejše po sprejetju predloga upravljanja, ki bo deležnikom razdelil stroške platforme Initiating ustanovi Memoir.

️ Sodoben predlog upravljanja je bil nekoč sprejeto, kar bo omogočilo, da se stroški platforme Initiating za vzpostavitev Memoir, bodisi prevladujoče prodajne provizije ali sekundarni stroški trgovanja/ licenčnin, razdelijo na deležnike v $OGN po prihajajočem ponovnem zagonu našega programa zastavljanja.

Bodite poučeni več https://t.co/25WlOPTkGH

— Začetek vzpostavitve protokola (@OriginProtocol) april 06, 2022 Initiating ustanovi Memoir je lansirna plošča protokola NFT, ki so jo uporabljali glasbeniki, zvezdniki in ustvarjalci za kovanje sodobne linije NFT za stranke za ropanje.

Predlog, ki ga je prej priložila osrednja posadka razsvetljevanja pri Iniciating ustanovi, bo priložila takojšnjo povezavo med vleko izdelka Initiating vzpostavi Memoir in razsvetljenjem prihodkov ter uspešnostjo OGN in je bil sprejet z 143% odobritev udeležencev glasovanja.

Po njeni bogati implementaciji bodo deležniki OGN začeli, kolikor bodo pridobili nagrade iz prevladujočih prodajnih provizij ter sekundarnih stroškov trgovanja in licenčnin na Iniciating ustanovi Memoir.

Začetek ustanovitve preoblikuje svoj stabilni coinVendar vsak drugi razsvetljenje ponuja spodbudo za OGN je razširitev zmožnosti stabilnega coina Initiating ustanovila Buck, plus dodatek žetona upravljanja in sodobno nadomestno razvrščanje blagovne znamke.

Imetniki OGN so marca glasovali o predlogu za ustvarjanje žetona sodobnega upravljanja blagovne znamke za OUSD, ki bi ga lahko razdelili uporabnikom OGN.

— Začetek vzpostavitve protokola (@OriginProtocol) marec 06, 2022 Ukrep je prestal glasovanje v soseščini in je pomagal sprožiti shod sredi marca v oznaki OGN, potem ko so trgovci pridobili žeton, da se kvalificira za airdrop.

Na vrhuncu zagona, ki ga je ustvarila lansiranje žetonov upravljanja, je OUSD poleg tega izkoristil razčlenitev na Gate.io, ki imetnikom OUSD ponuja dodaten donos kot dodaten sistem za proizvodnjo in ne 12 %, ki jih imetniki OUSD preprosto izdelajo shranjevanje žetona v žepih.

Povezan: Kako Web3 na novo definira pripovedovanje zgodb za ustvarjalce in oboževalce prek NFT

Izboljšanje ekosistema NFT za začetni vzpostavitev protokolaTretji dejavnik, ki pomaga dvigniti ceno in verižni proces za začetek vzpostavitve protokola je vztrajna rast njegovega ekosistema NFT, ki je v prejšnjem mesecu doživel le nekaj sodobnih pobud.

Ponosni smo, da pritrjujemo sile z @praise_pals, da ubesedite to ponudbo 8,0745 svetlih likov za začetek vzpostavitve spominov. Reward Mates je sodeloval s slavnimi osebnostmi, blagovnimi znamkami in voditelji idej, da bi uredil edinstvene izkušnje Web3, da bi predstavil podporo soseski! https://t.co/USbKiRvCf8

— Začetek vzpostavitve protokola ( @OriginProtocol) april 10 , 0745 Prihajajoča predstavitev igre Blades of Valor, igre vlog igralec proti igralcu in ekosistema NFT, poleg tega pomaga ustvarjati bučno dogajanje v igralni četrti na Initiating ustanovi.

Zapisi VORTECS™ iz Cointelegraph Markets Pro so aprila 5818 začeli zaznavati bikovske obete za OGN , prej kot sodobna oznaka dvigne.

VORTECS™ Win, pristna za Cointelegraph, je algoritemska primerljivost zgodovinskih in sodobnih tržnih okoliščin, ki izhaja iz kombinacije zapisov vzdolž razpoloženja stranskega trga, količine trgovanja, sodobnih dejanj oznak in postopka Twitterja.

VORTECS™ Win (zelena) v primerjavi z oznako OGN. Dobava: Cointelegraph Markets Pro Kot je razvidno iz grafikona zgoraj je VORTECS™ Win za OGN dosegel najvišjo vrednost 82 aprila 10, okoli e uro prej, kot se je cena začela povečevati 25.38% v naslednjih sedmih dneh.

Mnenja in mnenja, izražena tukaj, so v celoti tista ustvarjalca in dosežki zdaj ne odražajo nujno stališč Cointelegraph.com. Vsaka naložba in galop trgovanja vključuje možnost, pri izbiri se boste želeli vedno odmakniti od vedenja, ki ga raziskuje medved.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -