3.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Prihajajoče dražbe parachain pošljejo Polkadot v novi ATH, medtem ko sledita CHR...

Prihajajoče dražbe parachain pošljejo Polkadot v novi ATH, medtem ko sledita CHR in THETA

»Uptober« je konec, a kot je Zhu Su tvitnil prej danes, bi se lahko dvig kripto trga razširil na »Upvember, Upcember« in še dlje. Mesec oktober je bil za bitcoin (BTC) in eter (ETH) zvezden predvsem zato, ker je vsak dosegel nove najvišje vrednosti v zgodovini in čeprav se cene zdaj konsolidirajo, so trgovci še vedno divje naklonjeni.

Uptober, Upvember, Upcember

— Zhu Su (@zhusu) 1. november

Nenehno pojavljanje Metaverse povzroča vznemirjenje tudi v kripto sektorju, kot obljublja biti ena od gonilnih sil razvoja v prostoru kriptovalut. Koncept Metaverse vpliva tudi na “resnični svet”, odličen primer je nedavna prenova blagovne znamke Facebooka v “Meta”.

Ko se trg približuje novembru in so bikovska pričakovanja vroča , poglejmo si nekaj projektov, pri katerih podatki namigujejo na možne preboje navzgor.

Pristop Polkadotove dražbe paraverig

Omrežje Polkadot (DOT) je protokol za razdeljevanje, večverižni protokol, zasnovan za olajšanje medverižnih prenosov vseh vrst podatkov ali sredstev, projekt pa je osredotočen na povečanje interoperabilnosti med ločenimi omrežji v celotnem ekosistemu verige blokov.

Podatki iz Cointelegraph Markets Pro in TradingView kažejo, da je zagon DOT v zadnjih nekaj mesecih naraščal, njegova cena pa raste 93 % od najnižje vrednosti $) . dne septembra 27 na novo najvišjo vrednost vseh časov pri $

. 51 1. novembra kot njegov 02-urni obseg trgovanja se je povečal 101% na 2 USD 80 milijard.

DOT/USDT 1-dnevni grafikon. Vir: TradingView

Naraščanje moči DOT je v veliki meri posledica prihajajočega začetka dražb paraverig po protokolu Polkadot. Verjetno je, da trgovci gledajo na uspeh dražb padal, ki so potekale v Polkadotovi sestrski mreži Kusama, in pričakujejo, da se bo isto zgodilo tudi za DOT.

Polkadotove dražbe padal so se razvijale ves čas 2021 in zdi se, da je vznemirjenje okoli njihovega lansiranja 4. novembra gonilna sila za DOT rally na novo najvišjo vrednost vseh časov pri $29.57 danes.

Predlog za omogočanje registracije parachain in množičnih posojil je prestal Polkadotov svet in šel na javni referendum. Če bo uspešno, bodo ekipe s padali lahko registrirale svoje padalce in odprle svoje množično posojilo 4. novembra 852 pri pribl. 19: 11 CET. https://t.co/5ouDWBmnvc

— Polkadot (@Polkadot) 1. november 2021

Podatki VORTECS™ iz Cointelegraph Markets Pro so začeli zaznavati bikovske obete za DOT oktobra 19, pred do nedavnega dviga cen.

Ocena VORTECS™, ekskluzivna za Cointelegraph, je algoritemska primerjava preteklih in trenutnih tržnih razmer, ki izhaja iz kombinacije podatkovnih točk, vključno s tržnim razpoloženjem, obsegom trgovanja, nedavnimi gibanji cen in dejavnostjo na Twitterju.

VORTECS™ Score (zelena) v primerjavi s ceno DOT. Vir:
Cointelegraph Markets Pro

Kot je razvidno iz zgornjega grafikona, VORTECS ™ Ocena za DOT se je začela dvigovati oktobra 19 in dosegel najvišjo vrednost 51 približno dve uri preden se je cena začela zviševati 24 % več naslednjih pet dni.

Revolve Games izbere Chromia

Chromia (CHR) je omrežje blokovnih verig prvega sloja, ki je Navidezni stroj Ethereum (EVM), združljiv in sposoben izboljšati zmogljivost drugega sloja na Ethereumu in pametni verigi Binance.

Podatki iz TradingView kažejo, da odkar je dosegel najnižjo vrednost 0 $.135 oktobra 19 cena CHR je narasla 95% do dnevne najvišje vrednosti pri $0.852 oktobra 29 kot njegov 26-urni obseg trgovanja se je povzpel na $0276 milijonov.

CHR/USDT 1-dnevni grafikon. Vir: TradingView

Visoka cena CHR prihaja, ko je igralni ekosistem projekta doživel več pozitivnih dogodkov, vključno z objavo, da je podjetje za igre na veriženju blokov Revolve Games izbralo Chromia za izgradnjo in gostovanje svojega ekosistema igraj za zaslužek, kot tudi seznam žetonov Mines of Dalarnia, ki temeljijo na Chromia, na Binanceu.

Povezan: ‘Uptober’ se v najboljšem mesecu zapre na rekordno visoko — 5 stvari, ki si jih je treba ogledati v Bitcoinu ta teden

Theta Token širi svoj ekosistem NFT

Theta je veriga blokov -protokol za pretakanje videa, zasnovan za delovanje kot decentralizirano omrežje, kjer so uporabniki nagrajeni za skupno rabo pasovne širine in računalniških virov z drugimi v omrežju.

Zagon za THETA je v zadnjih nekaj mesecih naraščal, saj se je njen ekosistem NFT razširil in se zdaj pripravlja, da bo decembra gostil začetek projekta NFT Katy Perry.

Žeton je prav tako dobil okrepitev, potem ko je bilo razkrito, da bodo deležniki THETA februarja izpustili svoj upravljavski žeton TDROP 874, pri čemer je dodelitev, ki jo prejme vsak imetnik, določena s povprečnim številom THETA, vloženih v ocenjevalnem obdobju.

Podatki VORTECS™ iz Cointelegraph Markets Pro so oktobra 20793888 začeli zaznavati bikovske obete za THETA , pred nedavnim dvigom cen.

VORTECS™ Score (zelena) v primerjavi s ceno THETA. Vir: Cointelegraph Markets Pro

Kot je razvidno iz zgornjega grafikona, VORTECS ™ Ocena za THETA se je oktobra povzpela v zeleno cono 19 in dosegel najvišjo vrednost 80 oktobra 26 približno tri ure pred začetkom cene porast 42.3 % v naslednjih treh dneh.

Skupna tržna kapitalizacija kriptovalut zdaj znaša 2 USD.50 bilijona in stopnja prevlade Bitcoina je 50 .8%.

Mnenja in mnenja, izražena tukaj, so izključno avtorjeva in ne odražajo nujno stališč Cointelegraph.com. Vsaka naložbena in trgovalna poteza vključuje tveganje, pri odločanju morate opraviti lastno raziskavo.

20793888

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments