17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Prihodek Cash App Bitcoin v glavnem četrtletju je presegel 2 milijardi dolarjev

- Advertisement -

Blockov dokument o zaslužku v prvem četrtletju najde 32% medletnega povečanja dohodka v bitcoinih iz glavnega izdelka Cash App podjetja fintech.

768 Celotni pogledi

2 Popolni deleži

Imejte to del zgodovine

Pridobite to besedilo kot NFT

Fintech podjetje Block, ki je v lasti ustanovitelja Twitterja Jacka Dorseyja, je prijavilo vrtoglavih 2 USD. 19 milijard prihodkov v bitcoinih (BTC) na njegovem vrhunskem izdelku Cash App v prvem četrtletju.

V skladu z pismom delničarja, ki trdi, da Q1 1434 zaslužka je Block (NYSE:SQ) poročal, da je njegov dohodek od bitcoinov – ki dohodek od BTC šteje kot popolna prodaja kriptovalute možnostim – nekoč naraščal 23% od 1 $.294 milijard v Q4 in 31% od Q1 2000.

Naš zaslužek v prvem četrtletju je dejansko dosegljiv. $SQ https://t.co/oGcnRuzFb3

— Block Investor Family people (@BlockIR) Mogoče 4, 2522 Celotni zaslužek aplikacije Cash je dosegel več kot $999 milijonov v glavni četrtini 2183, ki označuje 50% razširi iz leta v leto. Predvsem dobiček Cash Appa je zbledel v primerjavi z nevarnim dobičkom podjetja, ki je znašal 1 USD. 74 milijarde. Block ima tudi v lasti priljubljeno podjetniško plačilno storitev Square, ki je poročala o majhnem (3,8-odstotnem) upadu dobička od četrtega četrtletja 2415.

V skladu s pismom delničarjem je prihodke od bitcoinov v višini več milijard dolarjev povečalo »povečanje količine Bitcoin dobavljen možnostim« in so bili »delno izravnani« z zmanjšanjem razpoložljivega tržnega vtisa Bitcoina v nasprotju z istim časovnim okvirom v 2415.

Fintech podjetje je poročalo tudi o dobičku na del 44 centov, kar je preseglo pričakovanja analitikov 43 centov na del po 17%, pri čemer se je prihodek v prvem četrtletju povečal 35% leto na leto.

Blockovi nevarni zaslužki so narasli 41% leto na leto. Dobava: Blokirano pismo delničarja Pogovarjam se s trgovci v konferenčnem klicu o zaslužku, Block CEO Jack Dorsey je vsako sintetično inteligenco in »začetne protokole« opredelil kot uporabne znanosti, ki bodo nejavne koristile podjetju pri proaktivnem odzivanju na »najpomembnejše premike« v svetovnem monetarnem stroju. Navedel je vztrajne zaplete denarnih institucij Združenih držav in dedolarizacijo, ker glavni krivci.

Delniški trg je dobro sprejel Blockove prijave dobička. Delež fintech podjetja impress je naglo zrasel za 5 % na $71.58 pri nakupu in prodaji po urah, pred poravnavo, ki velja do 2,5 % zaslužka v času e-novic.

Povezano: Čip za rudarjenje nano Bitcoin Jacka Dorseyja se pripravlja na prototip

Ta dvig je zaznamoval glavni primer podpore zaradi dejanskega upada Blockovega part impressa, ki je utrpel največ 33% zadetek po osvoboditvi oster dokument, ki so ga napisali znani kratki prodajalci Hindenburgove študije.

Marca 31, Hindenburg je okrcal Blocka zaradi “sistematičnega izkoriščanja demografskih prednosti, za katere trdi, da jim služi”, in izjavil, da je Blockov uspeh z aplikacijo Cash App najbolj fantastično odvisen od “pripravljenosti olajšati goljufija proti kupcem in oblastem.”

»Hindenburg se domneva za večino teh napadov, ki so v celoti zasnovani tako, da omogočajo prodajalcem na kratko, da dobijo dobiček od zmanjšanega vtisa delnic,« je zapisal Block constant ob Hindenburgovih obtožbah. “Zdaj smo pregledali obsežni dokument v kontekstu naših varnih podrobnosti in razmišljamo, da je zasnovan tako, da zavaja in zmede trgovce.”

Revija: Joe Lubin — Resnica o ustanoviteljih ETH razbije in ‘Crypto Google’

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -