-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Prihodnost je Bitcoin po mnenju ustvarjalcev South Parka

Prihodnost je Bitcoin po mnenju ustvarjalcev South Parka

»To je prihodnost – vsi smo se odločili, da je centralizirano bančništvo prirejeno, zato bolj zaupamo Ponzijevim shemam za letenje po noči,« je dejal uslužbenec motela, ki sprejema Bitcoin kot plačilo.

4312

Skupni ogledi

42

Skupni deleži

The future is Bitcoin according to South Park creators The future is Bitcoin according to South Park creators The future is Bitcoin according to South Park creators The future is Bitcoin according to South Park creators

South Park, animirana TV-serija, ki se pogosto loteva aktualnih vprašanj s komičnim preobratom, je pokazala, da se Bitcoin uporablja kot glavno plačilno sredstvo v ne tako oddaljeni prihodnosti.

V Epizoda “Post COVID” 12 sezona, ki je bila predvajana v četrtek, South Park je upodobila enega od protagonistov oddaje, Stana Marsha, ki plača bivanje v poceni motelu z uporabo Bitcoin (BTC) približno 40 čez leta, ko se pandemija za šalo za vedno konča. Izmišljeni Super 15 Motel Plus — v prihodnosti, kjer bodo skoraj vse blagovne znamke vključevale “plus” in “maxx” – sprejema samo “Bitcoin in druge kriptovalute”, pri čemer bo oddaja Marsh plačala s plastično kartico z logotipom BTC in QR Koda.

»To je prihodnost – vsi smo se odločili, da je centralizirano bančništvo prirejeno, zato bolj zaupamo Ponzijevim shemam za nočno uporabo,« je dejal uslužbenec motela.

Mnogi v kripto vesolju poznajo South Park po kritiki odziva vlade Združenih držav in bank po 2008 finančna kriza, ki jo je populariziral meme »aaaand … ni več« — nanaša se na to, da je Marsh izgubil denar takoj po tem, ko ga je položil v banko. Med drugimi napovedmi prihodnosti v nedavni epizodi so avtonomna vozila, holografski digitalni pomočniki in stand-up komedija, ki postajajo senca same sebe sredi »prebujene« kulture.

Čeprav se sklicuje na kriptovalute in blockchain v mainstream medijih je zdaj nekaj običajnega, to ni bilo vedno tako. Prva TV-serija, ki je prikazala BTC, je bila Dobra žena

januarja 2012, drugi pa so nadaljevali z uporabite novo tehnologijo in finančno orodje za komedije in drame. Letos je lik Jamesa Spaderja v Črnem seznamu

je trdil, da pozna pravo identiteto Satoshija, Simpsonovi pa so pokazali, da se cena BTC giblje v neskončnost v animiranem viru borze.

Povezan: