2.3 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Prihodnost nočnega življenja je tu: Bitcoin of America dodaja Bitcoin bankomat v...

Prihodnost nočnega življenja je tu: Bitcoin of America dodaja Bitcoin bankomat v Joy District Chicago

izjava za javnost

IZJAVA ZA JAVNOST. Priljubljeni operater bankomatov Bitcoin, Bitcoin of America, je objavil svojo najnovejšo lokacijo v enem najbolj vročih nočnih klubov v Chicagu. Okrožje Joy je znano po svojem hibridu nočnih klubov in restavracij. Nahaja se v središču River North in je bil nagrajen kot eden najboljših in najbolj vročih barov na strehi v Chicagu. Zdaj se lahko v Joy District družite s prijatelji in celo komunicirate z Bitcoin bankomatom hkrati.

Bitcoin of America je priljubljena izmenjava virtualnih valut, registrirana kot podjetje za denarne storitve pri Ministrstvu za finance Združenih držav (FinCEN) (RegNum). Bitcoin of America je znan po tem, da zagotavlja hitro in brez težav transakcijo, hkrati pa zagotavlja vrhunsko podporo strankam. Sedež imajo v Chicagu in imajo lokacije v večini večjih mest po 31 ameriških zveznih državah.

Do danes ima ameriški Bitcoin 30 plus lokacije bankomatov Bitcoin po mestu Chicago. Večino njihovih lokacij lahko najdete v majhnih trgovinah, trgovinah z alkoholnimi pijačami in 11-urne bencinske črpalke. Ta nova lokacija spreminja način, na katerega večina ljudi razmišlja o interakciji s kriptovaluto. Redko je najti Bitcoin bankomat v družabnem okolju, kot je nočni klub, toda Bitcoin of America to končno omogoča.

Bitcoin v Ameriki si vedno prizadeva zagotoviti udobje svojim strankam . Njihova najnovejša lokacija bankomata Bitcoin v okrožju Joy District deluje tudi kot tradicionalni bankomat. Stranke imajo možnost dvigniti gotovino ali izbrati kriptovaluto po lastni izbiri. Ameriški Bitcoin želi spremeniti način interakcije s svojimi strankami, tako da bodo njihovi Bitcoin bankomati bolj dostopni. Upajo, da bodo pripomogli k temu, da bo kriptovaluta postala bolj vsakdanja normalnost.

Bitcoin Amerike je naredil velik odtis, ko gre za prinaša kriptovalute v mesto Chicago. V začetku oktobra so objavili, da so zdaj uradni sponzor oddaje The Chicago Blackhawks Post Game. Avgusta letos je Bitcoin of America objavil tudi, da bodo sodelovali z WGN Radio Chicago. WGN je celo dodal dnevno posodobitev cene Bitcoin, ki jo sponzorira Bitcoin of America. Upajo, da bodo osveščali o kriptovaluti s promocijo na vseh platformah. Ameriški Bitcoin je bil tudi glasen glede zagotavljanja več brezplačnih priložnosti za javnost, da se nauči osnov kako kupiti bitcoin in privabljanje več žensk v industrijo.

To je sporočilo za javnost. Bralci bi morali opraviti lastno skrbnost, preden sprejmejo kakršna koli dejanja, povezana s promoviranim podjetjem ali katero koli od njegovih podružnic ali storitev. Bitcoin.com ni odgovoren, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, navedene v sporočilu za javnost.

Ethereum Name Service to Pivot to DAO Governance, Airdrops ENS Token to Domain Holders

Ethereum Name Service to Pivot to DAO Governance, Airdrops ENS Token to Domain Holders

Ethereum Name Service to Pivot to DAO Governance, Airdrops ENS Token to Domain HoldersEthereum Name Service to Pivot to DAO Governance, Airdrops ENS Token to Domain Holders Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments