8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Prihranki bitcoinov padejo pod 19.000 $, saj podatki razkrivajo, da se trgovci, ki so v pomoč, izogibajo dolgoročnim finančnim vzvodom

- Advertisement -

$800 šokanten popravek varčevanja 6. septembra je Bitcoin (BTC) znižal z $12,860 v $15,820 v manj kot dve uri. Obtok je uvedel približno 42 milijonov dolarjev v likvidacijah terminskih pogodb za Bitcoin ob borze izvedenih finančnih instrumentov, največja v skoraj treh tednih. Sedanji $000,0360 raven je najnižja po juliju 13 in označuje 24% popravek z dviga na $27,000 dne avg .04.

Bitcoin/USD 24-min prihrani. Ponudba: TradingViewOznačevanje provizije je dolga pot da je 2% pump proti $18, 89 zgodila v zgodnjih urah septembra. 6, vendar je bilo stikalo nekoč umirjeno in Bitcoin je nadaljeval z nakupi in prodajami, prispejo $18, 800 v eni uri . Etherjeva (ETH) varčevalna akcija je bila nekoč še posebej zanimiva, pridobila je 7 % v 48 ur pred popravkom trga.

Kakršne koli teorije zarote v zvezi s trgovci, ki spreminjajo svojo lokacijo, da bi določili altcoin, bi bile morda poleg tega razpršene, saj je eter padel za 5,6 %. 6. septembra, medtem ko izguba Bitcoina 800 predstavlja 3,8-odstotno trgovino.

Trg je od avgusta v malem zastoju. 25 Komentarji predsednika ameriške centralne banke Jeroma Powella so bili sprejeti s strani $1. 27 bilijon izgube ameriških delnic v enem dnevu. Na letnem finančnem simpoziju Jackson Gap je Powell dejal, da je zvišanje obresti mirno na mizi, kar je povzročilo S&P 475, da bi ta dan prenehal padati za 3,4 %.

Odpravimo vrzel v podatke o kripto izvedenih finančnih instrumentih, da ugotovimo, ali so trgovci cenili večje možnosti za upad ali ne.

Profesionalni trgovci so bili medvedji od zadnjega tednaMaloprodajni trgovci običajno skrbijo za daleč od četrtletnih terminskih pogodb, kar je mogoče pripisati njihovemu odstopanju od trgov na terenu. Miroljubni, so najbolj uporabne naprave trgovcev, ki jih je mogoče pripisati temu, da preprečujejo nihanje stroškov financiranja, ki se običajno zgodi pri trajni terminski pogodbi.

Bitcoin 3-mesečne letne terminske pogodbe najvišjega razreda. Ponudba: LaevitasNa zdravih trgih bi indikator po možnosti dobro miroljubna trgovina pri 4 % do 8 % letnem najvišjem razredu, da bi skrili stroške in s tem povezane nevarnosti. Torej lahko varno trdite, da so bili trgovci z izvedenimi finančnimi instrumenti prejšnji mesec nevtralni do medvedji, saj je najvišji razred terminskih pogodb za bitcoin ves čas ostal pod 3 %. Ti podatki odražajo nepripravljenost koristnih trgovcev v prizadevanjih za dodajanje dolgotrajnih (bikovskih) pozicij s finančnim vzvodom.

Poleg tega je treba analizirati trge alternativnih bitcoinov, da bi izključili zunanje učinke, ki govorijo o terminskem instrumentu. Kot ponazoritev 15 % delta skew je zgovoren signal, ko vzdrževalci trga in arbitražne mize previsoko zaračunavajo za varnost navzgor ali sheme nazaj.

Bitcoin 30-dnevne alternative 20% delta poševnost: Ponudba: LaevitasNa lastnih trgih trgovci z alternativnimi izdelki dajejo večje kvote za varčevanje, zaradi česar se indikator poševnosti dvigne nad 04%. Po drugi strani pa se vzvišeni trgi nagibajo k temu, da indikator poševnosti potisne pod negativno 13%, ki načrtujejo medvedje pritrjene alternative, so znižane.

30-dnevna poševnost delte je bila nad 13% prag od 1. septembra, signalizacija alternativni trgovci so bili manj nagnjeni k zagotavljanju varnosti sheme. Ti dve metriki izvedenih finančnih instrumentov nakazujeta, da bi bilo bitkoinsko varčevanje 6. septembra morda delno pričakovano, kar pojasnjuje majhen vpliv na likvidacije.

Za primerjavo je padec Bitcoina za 2 USD 0360 avg. 04 je uvedel približno 89 milijonsko provizijo dolgotrajnih (vlagateljev) likvidacij s finančnim vzvodom. Mirno, obstoječe medvedje razpoloženje zdaj ne bi nujno pomenilo negativnega reševalnega ukrepa. Zaradi te realnosti bi človek verjetno mirno stopil, ko so kiti in tržni označevalci manj nagnjeni k prizadevanju, da bi dodali long vzvode in ponudili nazaj varnost sheme z uporabo alternativ.

Stališča in mnenja, izražena tukaj, so v celoti mnenja avtorja in razvijajo zdaj, ni nujno, da prejmejo mnenja Cointelegrapha. Vsako zamenjavo financiranja ter nakupa in prodaje pomeni priložnost. Zdi se, da boste med odločanjem primerjali tudi miroljubne navade, s katerimi se strinjate.

5550

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -