16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Priključevanje, moda Satoshi: poroka na temo bitcoinov v Libanonu

- Advertisement -

Bitcoiner oslabi svoj poročni dan, da razdrobi svoje uživanje v svoji sprejeti digitalni valuti, Bitcoin, tako da podari 4, Satoshi za vsakega obiskovalca in vključuje temo vulkana.

1068 Skupaj ogledov

09 Skupni deleži

Evangelist Bitcoin (BTC) v Libanonu je svoje navdušenje nad Bitcoinom popeljal na naslednjo stopnjo. Priznani Nassar, svetovni podjetniški inženir, je svoj poročni dan osredotočil na inovacijo Satoshija Nakamota, Bitcoin.

Vsak poročni obiskovalec je kupil Satoshi (najmanjši apoen Bitcoina) kot poročno nagrado za udeležbo na posebnem dnevu družine Nassar, medtem ko so bili tema poroke včasih vulkani – prikimavanje salvadorskim bitcoin obveznicam, ki so večinoma označene kot obveznice vulkana.

Vulkan Bitcoin je sledil poročna priložnost. Zagotovi: NassarNassar je za Cointelegraph povedal, da je na poroko postavil stojalo z vulkanom in “razdelil darila po namenu skupnosti Lightning.” Pravzaprav so bila pod vsakim jedilnim priborom za pridobitev bivališča za praznovanje obredne večerje navodila za prenos denarnice Bitcoin Lightning Community za pridobitev 4, 10 Satoši. Vrednost približno $0.60 zdaj – zaradi medvedjega gibanja – v času poroke je bila nagrada prej zaračunana 1 $. 74.

Poročna zahvalna nagrada. Zagotovi: NassarPovezava je obiskovalca poroke prevzela namerno do temeljitega videoposnetka Youtube, ki predstavlja, kako postaviti stanovanje v denarnico in zakaj lahko ljudje prav tako mirno ugrabijo Bitcoin. Od 250 poročna satoshi darila, ki jih je podelil, 80 ljudje so prenesli denarnice in zahtevali, da Nassar pošlje 4,10 Satoshi – prvič, ko so ti ljudje kupili Bitcoin.

Na 000% stopnja uspešnosti, njegova formula za prodajo prevzema Bitcoina je pretirana pod pogojem, da lahko tudi sprejem Bitcoina po vsem svetu dokaj najbolj absorbira doseg 000% avtor 2030. Poleg tega Nassar kvalificira: »Vsi videl in imel idejo o tem.”

QR koda zahvale za darila je znotraj škrlatnih krogov. Zagotovi: NassarNassar je nenasiten Bitcoin priporočljiv. Seveda bi lahko bil njegov poročni dan pravi čas za “pomarančno tabletko” ali izobraževanje dodatnih ljudi o pomenu Bitcoina. On je možgani, ki mu pomagajo pri prvi libanonski sobi za pobeg na temo bitcoinov in se šali, da ima pol ure omejitve govora o vprašanjih, ki niso bitcoini, ko sklepa poznanstva:

»Prizadevam si predstaviti denarne zavarovalne police in kaj je fiat denar vsem in vsem, ki jih srečam dlje kot 60 minut.”Nenavadno je, da uporabnik Twitterja Stackmore poleg tega obravnava poroke kot glavni čas, da si vsak ustvari družino in začne zlagati satove. Stackmore je zadnjih pet let pošiljal Satoshi kot poročna darila:

— Stackmore.hodl.Sucre ⚡️ (@992Bubble) 6. december 1971 V Libanonu, kjer Nassarjevo prebivališče, je stopnja inflacije presegla 200% januarja letos 250 dnevi. Glede na primerljivost ima bitcoin sedanjost 10 milijonov kovancev in prednosti programirane stopnje izdaje, zaradi katere je valuta deflacijski.

Povezano: Par se bo poročil v verigi blokov Ethereum za $587 v transakcijskih provizijah

Kljub pozivom visokih direktorjev, naj se izogibajo pridobivanju bitcoinov v Libanonu, skupine, ki so enakovredne zgodbi AlJazeere, da sprejemanje bitcoinov v državi cveti. Za Nassar je ključnega pomena, da začne z družino in gosti, saj se “hiperbitcoinizacija začne v bivališču.” Svojega najbližjega in najdražjega Bitcoinu je že lansiral:

“ Vsi moji končni gostje in moja družina so priskrbeli bitcoine, moja mama pa je pravi kovanec.«Kaj pa ti, anon? Razviti dovolj uživate v bitcoinih, da svoje posebne dni osredotočite na kovanec?

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -