13.8 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Priljubljena filipinska mobilna denarnica Gcash raziskuje dajanje v najem uporabnikov, ki kupujejo,...

Priljubljena filipinska mobilna denarnica Gcash raziskuje dajanje v najem uporabnikov, ki kupujejo, prodajajo in shranjujejo kriptovalute


Popular Philippine Mobile Wallet Gcash Explores Letting Users Buy, Sell, Store Cryptocurrencies

Priljubljena mobilna denarnica na Filipinih, Gcash, razmišlja, da bi svojim uporabnikom ponudila možnost nakupa, prodaje in shranjevanja kriptovalut na svoji platformi, ki naj bi jo imela 40 milijonov uporabnikov. Direktor podjetja pravi 40% Filipinov ima zdaj račun Gcash .

Gcash razmišlja o ponudbi storitev kripto trgovanja in shranjevanja

Filipinska mobilna denarnica Gcash raziskuje dodajanje kriptovalut v svoj portfelj finančnih izdelkov in storitev, je ta teden poročal The Philippine Star in dodal, da je platforma že končana 40 konec aprila. Preko aplikacije Gcash lahko uporabniki med drugim kupujejo, shranjujejo, vlagajo in dobijo zavarovalno kritje.

Gcash upravlja Mynt, fintech zagonsko partnerstvo med Globe Telecom, korporacija Ayala in Ant Financial. Ključne storitve podjetja vključujejo plačila, nakazila in posojila. Martina Sazon, izvršna direktorica Mynta, je dejala, da ima platforma Gcash konec aprila štiri milijone registriranih računov v Gsave in 1,4 milijona registriranih računov v Ginvestu.

Direktor je dejal, da je družba preučuje ponudbo nakupa, prodaje in shranjevanja kriptovalut, pri čemer navede:

Medtem ko bomo morda obravnavani zdaj je motilec, v tej digitalni dobi je pomembno, da smo pozorni na vse vrste motenj. Pomembno je vedeti, kakšni so trendi, ali so lokalno in globalno kripto del tega.

Sazon je dejal: “Tako kot pri vseh uvodih tudi vi potrebujete platformo, delujoč poslovni model, partner, “in dodal, da se lahko storitev zažene” takoj, ko so ti zadovoljni. “

Številni plačilni velikani, vključno s Paypalom in Squareom, so sprejeli kriptovalute in dovolili uporabnikom, da jih kupujejo in prodajajo na njihovih platformah.

Sazon je še dejal, da 40% Filipincev ima zdaj račun Gcash in aktivni uporabniki uporabljajo aplikacijo več kot dvakrat na dan. Predsednik uprave je še povedal, da se tretjina mesečno aktivnih uporabnikov aplikacije prek platforme naroči na vsaj enega od finančnih storitev ali izdelkov podjetja, pri čemer je poudaril:

Še naprej bomo izvajali inovacije in zagotavljali ustrezne in dostopne finančne storitve za vse.

Kaj menite o tem, da Gcash dodaja podporo za kriptovalute? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Amundi Executive Pascal Blanque Calls Cryptocurrencies a Farce

Payments Firm Square May Build a Hardware Wallet, Dorsey Heckled at Bitcoin Conference Over Censorship

Oznake v tej zgodbi

bitcoin gcash, kupite bitcoin gcash, Gcash, gcash app, gcash bitcoin, gcash btc, gcash crypto, gcash cryptocurrency, ginvest, gsave, filipinska aplikacija, prodajte bitcoin, shranite bitcoin

Zasluge za slike 1941524785: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je v informativne namene predstavlja samo. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments