17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Primeren dizajn za domačo kripto sezonskost

- Advertisement -

Kripto sezonskost je razumevanje, da bo Bitcoin naraščal in padal v časovnem obdobju sheme, kar bo močno vplivalo na splošni trg kriptovalut.

Bitcoin (BTC) je največja kriptovaluta v sektorju, prav tako uspešna, ker prva doslej. Ker je prva kriptovaluta, ima veliko določenih zaklenjenih v njej na vseh primerih, in vsa nadaljnja gotovina, sicer označena kot altcoini, je vezana nanjo v formuli.

Druga možnost je, Bitcoin ni zelo stabilno sredstvo. Prva kriptovaluta na tem področju se dosledno giblje v določenih vrednostih, pada ali narašča na desetine tisoč dolarjev na kateri koli ravni. Pričakuje se, da bo ta nestanovitnost vsaka štiri leta dosegla višino prej kot komaj naporen zrušitev zaradi prepolovljenja Bitcoina. Prepolovljenje Bitcoina je programirano v verigo blokov Bitcoin. Vsaka štiri leta pride do prepolovljenja, nagrade za rudarjenje Bitcoin pa se prepolovijo, kar uspešno zagotavlja, da z vsakim izkopanim blokom pride v obtok veliko manj Bitcoinov.

Trg se ponavadi popravi po prepolovitvi, pri čemer se nominalna vrednost Bitcoina dvigne zaradi njegove manjše narave, nato pa se hitro razbije, ko vlagatelji dobijo svoje novo zaslužene zaslužke, trg pa posledično pretirano popravlja. Medtem ko se Bitcoin zlomi, več vlagateljev začne skrbeti za svoje naložbe in se lahko umaknejo, da bi sredstva prenesli v altcoine.

Vpliva na vse ljudi. Toda ali je pravilno ali pregrešno, je odvisno od vašega naložbenega značaja.

Kripto sezonskost bi verjetno lahko razumeli celo kot vsako pravilno in grešno, odvisno od vaše ravni pogleda in naložbeni značaj. Prvič, novejši trgovci bi verjetno lahko odkrili sezonskost kot pravilno stvar, saj bodo zdaj vlagali v Bitcoin po nižji proviziji. Nasprotno pa bi dolgoletni imetniki verjetno sovražili kripto sezonskost, saj je njihova imetja v bitcoinih praktično zagotovljena vsaka štiri leta, kar jih bo prisililo, da čakajo na najnižje vrednosti ali reinvestirajo svoja imetja v altcoine.

Če se zavedamo, da lahko praktično dosledno čakamo, da se Bitcoin dvigne kot posledica sedanjih in iskalnih informacij iz. Medtem ko to prepričanje nikakor ni zagotovilo, se je vodilna kriptovaluta v zgodovini po vsakem prepolovitvi na to raven dvignila na boljše vrhove.

Kripto sezonskost bi lahko verjetno prisilila vlagatelje, ki uporabljajo samo Bitcoin, da igrajo na trgu altcoinov.

Ko se zruši Bitcoin, se vlagatelji so praktično prisiljeni na trg altcoinov, da nadaljujejo z ustvarjanjem zaslužka. Če se zavedamo, da so altcoini popolnoma nepredvidljivi in ​​misija, ki je na koncu zelo standardna, lahko uniči, ne da bi odkrili kasnejše.

Trg altcoinov bo nedvomno poln prevar. Preproge in goljufivo tržno veselje so se končale z izkoriščanjem vlagateljev. Regulativne zavarovalne police so umirjene znotraj del in lahko negativno razveselijo pečat na trgovčevi vožnji, ko ustvarjajo. Izmenjave bi verjetno lahko bile celo vdrte in imetja ukradeni. Pravzaprav ni mogoče vedeti, kaj se lahko zgodi na divjem zahodu, to je trg altcoinov.

Zlasti obstajajo varnejša priporočila kot druga. Trgovci morajo kupovati v uveljavljenih priporočilih za pasivne zaslužke radi likvidnostne bazene Uniswap (UNI) ali sodelovati v strategiji rudarjenja ali vložka kovanca kot sprememba zgolj vlaganja vanj, vendar je poleg teh procesov prirojeno tveganje.

Ena rešitev za sezonsko kriptovaluto obstaja v obliki doslednega kopičenja virov.

Medtem ko bo nedvomno veliko rešitev za kripto sezonskosti, eno kripto zagonsko podjetje, Seasonal Tokens, gradi potencialno varnejšo alternativo veteranskim priporočilom za trgovanje. Sezonski žetoni so zasnovani tako, da rastejo in padajo v devetih mesecih, v upanju, da bodo vlagateljem predstavili stabilnejšo alternativo padajočim trendom Bitcoina.

Misija svoje žetone razdeli na štiri letne čase: Pomlad (SPRING), poletje (SUMMER), jesen (JESEN) in ledenost (ZIMA). V idealnem primeru bodo vlagatelji kupili pomladne žetone, medtem ko jih imate največ v vaši sposobnosti, da jih predstavite in ohranite v času, ko se razvijejo v najdražje.

Ker se letni časi izmenjujejo, bodo vlagatelji zamenjaj te spomladanske žetone z žetoni poletja, ki bi se verjetno dvignili v naslednjem, in tako naprej v kasnejših sezonah. Po dobrem scenariju bi vlagatelj zamenjal pomlad za poletje, ko so žetoni pomladi najdražji za predstavitev, poletni žetoni pa so največ v vaši spretnosti, s čimer bi se povečala splošna prednost žetonov, ki jih veselijo. investitor bi jih zamenjal za jesenske žetone na najnižji ravni, pri čemer bi jih nabral še več.

Ti vrhovi in ​​doline so motiv za intervalne popolnoma popolne reze proizvodnje, identično prepolovitvi Bitcoina. Na primer, junija se bo proizvodnja žetonov Spring nedvomno prepolovila, zaradi česar bo predstavitev dražja od različnih žetonov. Do trenutka, ko se pomlad zavije vsakič drugič, bi stranke svoje žetone Iciness pretvorile v žetone Spring in zaslužile od svoje redkosti, vse brez prispevanja dodatnih veljavnih svetovnih sredstev.

Za ta model , Seasonal Tokens upa, da bo predstavljal sredstvo, ki se dosledno kopiči in povečuje, kar daje stabilno postajo za vlagatelje, da zamenjajo svoja sredstva s celotno zasnovo prek užitka Bitcoin na trgu.

Zavrnitev odgovornosti. Cointelegraph na tej strani ne podpira več nobenega zanikanja ali izdelka. Medtem ko vam želimo ponuditi vse temeljne informacije, ki bi jih dodatno načrtovali, se morajo bralci navdušiti nad učenjem prej kot s kakršnimi koli dejanji, povezanimi s podjetjem, in dvigniti trebušno odgovornost za svojo izbiro, prav tako tega članka ni mogoče šteti za naložbeno priporočilo. .

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -