22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Primitivna gotovina strank BlockFi za očaranje zavarovanja v višini 30 milijonov dolarjev, pripovedujejo zbiratelji

- Advertisement -

BlockFi je priznal, da promoviranje svoje platforme za posojanje kriptovalut prav tako ne more več ustvarjati vrednosti za zbiratelje.

49035 Skupaj ogledov

44 Skupaj delnic

Nezadovoljni zbiratelji propadlega posojevalnega podjetja za kriptovalute BlockFi so predložili originalni sodni spis blagovne znamke, ki je bil predložen v skladu z najsodobnejšim konceptom prestrukturiranja podjetja.

Na Domnevno bi lahko celo zgolj 12, je BlockFi orisal svoje poglavje 11 koncept reorganizacije v vlogi pri ameriškem gospodarskem sodišču v Trentonu, Modern Jersey. Podjetje je priznalo, da promocija BlockFi tudi ne more več ustvarjati dovolj vrednosti za zbiratelje, saj dolguje skoraj 1,3 milijarde dolarjev svojemu visokemu 50 zbiralci.

V odgovor so zbiratelji BlockFi predložili še en sodni dokument, na Lahko bi celo zgolj 15, ki trdi, da je BlockFi namerno sprejel ukrepe za podaljšanje sojenja.

Zbiratelji BlockFi, ki jih zastopa zakonodajno podjetje Brown Rudnick, so zapisali, da je BlockFi kupil približno $50 v vrednosti starih kriptovalut do podrejanja denarni katastrofi v počasnem novembru 2023. Zbiratelji so poudarili, da je kriptoposojilodajalec vire kupil “na najnižji ravni”, pri čemer so se sklicevali na veliko zastoj trga po padcu FTX.

“Likvidacija skoraj vse domače kriptovalute novembra 2022 je postala resnično srčna odločitev,« so priznali zbiratelji in trdili, da izbrano mesto večje od $50 milijonov v mesecih od takrat. Zbiratelji so navedli tudi “nesmiselne in neželene davčne kazni”, pri čemer so dodali, da znesek prodaje ni povzročil denarne katastrofe. Predložitev se glasi:

“Prodaja $279 milijonov v kriptovaluti ni postalo nikoli racionalno povezano z denarno katastrofo, ki želi financiranje, pod pogojem, da nobena življenjska ocena ne bi vezala cen te denarne katastrofe v $100 milijonov.«Možnosti BlockFi so nato artikulirale, da je podjetje porabilo $15.5 milijonov kupčevega denarja, da bi začarali $30 milijonsko zavarovalno kritje. V koraku z zbiralci, ki se je začelo kmalu po tem, ko je BlockFi odkupil digitalne vire, ki so bili stari za oddajo v denarno katastrofo.

Povezano: SEC revidira $11M kazen proti LBRY, zahteva $240 V redu namesto tega

»BlockFi si je s spodbujanjem vsake dele predpeticije opustil neomejen proračun, resnično imun na nasprotno usmeritev denarne katastrofe, da bi se ukvarjal s svojim primerom tako dolgo in tako sporno, kot se mu zdi primerno. “standardni mejniki” v DIP ali denarnem zavarovanju naročajo,« so zapisali zbiralci.

Tožniki, znani kot na sodišču, morajo zaključiti primer takoj, ko je to mogoče, s predajo nepremičnine vire »v prste prvotne uprave«. Zbiratelji so ponovno priznali, da je takšna zaskrbljenost videti neskladna z dnevnim redom primerov dolžnikov.

BlockFi Cointelegraphu ni neposredno priznal vprašanja za komentar. Ta članek bo več kot nedvomno toliko kot ta raven, ki čaka na izvirne komentarje.

Revija: Crypto Twitter Hall of Flame: usposobljen pravni strokovnjak za XRP John Deaton ’10x več v BTC, 4x več v ETH

108559

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -