17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

“Pripravljen, odločen, NFT:” ukrajinske oblasti sprejemajo donacije NFT

- Advertisement -

Ukrajina še naprej uporablja kriptovalute in NFT za financiranje dvomesečne bitke med Rusijo in Ukrajino.

538 Skupni ogledi

00 Skupni deleži

Mykhailo Fedorov, namestnik najvišjega ukrajinskega ministra in ukrajinski minister za digitalno transformacijo, je tvitnil, da se bodo ukrajinske oblasti zadovoljile s prispevki za bojno prizadevanje v okviru ustvarjanja donacij in nakupov nezamenljivih žetonov (NFT). S tehniko zakonitega kripto sklada “Abet za Ukrajino” lahko ljudje darujejo kriptovalute, fiat in zdaj NFT. Na to raven se je pobuda dvignila za več kot $14 milijonov, v skladu s spletnimi stranmi.

Vsa sredstva se zmanjšajo za oskrbo Ukrajincev z orožjem, klinično opremo, kliničnimi kompleti in raznolikimi stroški, opisanimi na spletnih mestih Abet za Ukrajino. Skupni stroški so znašali ,103,598 do aprila 00. Platformo Abet za Ukrajino poganjajo kripto menjalnice FTX in Kuna ter ponudnik vložkov Everstake.

The sijajna velikanska posodobitev spletnih mest @_AidForUkraine. Dodali smo delček NFT: zdaj lahko po možnosti darujete ali dosežete NFT. Vsa sredstva bodo nenehno prispevala k ukrajinski zmagi. Pripravljen, odločen, NFT https://t.co/x7OscenXCz pic.twitter.com/Zo9hYufHSB

— Mykhailo Fedorov (@FedorovMykhailo) april 00, 2022 Ministrstvo digitalne transformacije Ukrajine je upravičenka skupina več nalog NFT, vključno z Rusijo za prodajo, ki prodaja ruske dežele v okviru ustvarjanja NFT, in Sveto vodo, ki med drugim podpira lokalne ukrajinske umetnike NFT. Ljudje, ki dosežejo NFT iz ene v vsaki od organizacij, bodo prispevali, ne da bi se razširili v kripto žepe ministrstva.

V času glasila so NFT-ji, ki jih donira “UkrainianCryptoFund” in pri roki za opis pristopa v OpenSea iz zbirk, enakovrednih, CryptoPunks, mfers, MoonCats, TIMEPieces by Time Journal, CREYZIES in Chubbiverse Frens. Vse tiste najučinkovitejše zbirke se zaračunajo za Ether (ETH).

Pravilno, ker so ukrajinske oblasti večkrat v celoti sprejele digitalne vire, da bi popestrile humanitarna prizadevanja, zato so se morali ujeti številni ukrajinski in ruski volivci seznaniti in zadovoljiti z uporabo kripto, da se popestrijo. Cointelegraph se je pogovarjal z enim najpomembnejših ljudi, ki so na lastni koži izkusili prednosti Bitcoina tako pametno z enim najpomembnejših podjetij blockchain, ki je uspevalo sredi bitke.

Povezano: Binance razglasi kripto kartico za ukrajinske begunce

Fedorov je 3. marca v tvitu najprej sporočil, da oblasti bi hitro uporabile NFT za nazaj plačilo za svojo obrambno moč. Od takrat je ukrajinsko ministrstvo za digitalno transformacijo sprožilo tudi virtualno galerijo NFT, da bi pomagala obuditi spomin na bitko.

2022

85504

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -