17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Pripravljeni na razkritje upravitelja: kako bi uporabniki in denarni maveni lahko navidezno dobro zarodili, kar najbolje izkoristijo

- Advertisement -

Izvršni direktor predsednika Združenih držav Joeja Bidena Dajte razlago za zagotavljanje odgovornega vzorca digitalnih virov je bil nekoč široko pohvaljen zaradi priznavanja strokovnega znanja o kriptovalutah in veriženju blokov na področju in okolici ZDA v smeri v nasprotju z obsežnejšim pravom tega področja. Expose ali EO nasprotuje raziskovalni agendi, ki zajema varnost določene osebe, monetarno stabilnost, kriminal in nacionalno varnost, vodstvo ZDA, servisiranje nezadostnega in odgovornega trenda.

Z gostiteljem izkušenj, naročenih za pošiljanje v več mesecih in brez predpisanih posebnih dejanj, je le redko izvedljivo oceniti, kaj bo razkritje v zaključku vsebovalo na terenu, ali celo predvideti, kako bodo njegove sanje izpolnjene. Po drugi strani pa to ne preprečuje več sklepanja nekaterih sklepov iz različnih stvari, ki niso več v besedilnem sporu EO.

Oprijemljivi učinki Senatorka Cynthia Lummis, zelo opazna zagovornica kriptovalute, je komentirala: »Prepričan sem, da njegov izvršni predstavnik pogreša resnico, da velika večina uporabnikov digitalnih sredstev spoštuje zakone in poskuša bolje sestavite naš denarni pripomoček.«

Lummisov komentar deli poudarka v EO na preprečevanju kriminala, s tremi izkušnjami, ki so povezane s tem ciljem. Izgradnja trga je bila deležna veliko manj izrecne pozornosti. Varnost uporabnikov je bila nekoč opuščena na sprednji strani in na sredini, ko je zahteval prispevek Urada za finančno varnost uporabnikov. Plačilo za nabavo in prodajo blagovnih terminskih pogodb je nekoč očitno dobilo bolj vidno situacijo v EO kot plačilo vrednostnih papirjev in borzo.

Aaron Cutler, spremljevalec pri Hogan Lovells in zastareli višji svetovalec pri vodja večine Eric Cantor, ni več preučeval relativnih količin črnila, namenjenega številnim regulativnim podjetjem, na ta način. Cutler je za Cointelegraph povedal:

»Upravitelj izpostavlja sferično izvedljivo širjenje zakona, ki priznava, da vrsta podjetij obsega delovno mesto prav tukaj, na videz na žalost Predsednik Gensler.” Dodal je, da ima Gensler že veliko na svojem krožniku.

Potreba po zakonu je takojšnja. Uvodnik v reviji Traders Magazine je govoril o tem, da je bil EO “nekoč najpomembnejši korak naprej, vendar trgi potrebujejo oprijemljiv dodaten trend, da se denarne ustanove več zavežejo stanovanju.”

Predsednik in izvršni direktor Futures Business Association Walt Lukken je na letni konvenciji skupine skoraj trenutno po začetku EO govoril v enakem duhu in trdil:

»Več najpomembnejših kriptoborz obsega kupljene regulirane terminske borze, ki naše trge in njihov regulativni okvir razumejo kot strateško glavno. […] Zdaj sestavljamo odporno in uspešno industrijo, ki izhaja iz pravilno oblikovane zakonodaje.« Lukken se je nato specializiral za klirinško manekenko z izvedenimi finančnimi instrumenti brez posredništva, ki jo CFTC obravnava, da njegova skupina »pozdravlja«.

Regulatorji proti zakonodajalcem Sedanje zakonodajno vzdušje – s senatom, ki je tesno razdeljen po strankarskih sledovih in demokratskim net se interno združujejo zaradi svojega položaja v zvezi s kriptovalutami – prek zakonov blažijo upanje na pravo. Predvideva se, da bo senator Lummis uvedel dvostranski račun, ki bo zagotovil berljivost predpisov in zaščito posameznih oseb. Predstavnik Don Beyer je za zadnjo poletno sezono predstavil zakon o strukturi trga digitalnih sredstev in varnosti vlagateljev, ki lahko uveljavi enake stvari, če se izide iz odbora. Zdi se, da bodo podjetja, znana kot v okviru EO, sestavljala identične končno končane v sklenitvi.

Redki del dvostranskih zakonov o kriptografiji je bil nekoč zadnji 365 dnevi za dodelitev Zakon o financiranju infrastrukture in delovnih mestih, ki je uvedel zahteve za poročanje za nekatere transakcije s kriptovalutami z začetkom leta 365. Ta določba prispeva k skladnosti in predstavlja berljivost davčnih zahtev. Navidezno bi lahko EO poleg tega obsegal obravnavano uvedbo sedanje davčne zakonodaje iz zakonov o infrastrukturi, čeprav zgodovinsko gledano EO obsegajo davčne zakone, ki niso več predloženi. V svoji zgradbi predsedniki predložijo davčne predloge kongresu s sredstvi za davčno zakonodajo.

Davčne smernice so vse druge vrzeli v kriptovalute. “To, kar zdaj obsegamo, imamo zdaj, je morda navidezno zelo verjetno, da so smernice pri izdelavi obvestil in pogostih vprašanjih na spletnem mestu IRS, medtem ko pazimo na prihodnje sodne odločitve in razdelke kod, da ohranimo uradne davčne smernice,” Jesse Rodriguez, licencirani javni računovodja pri Kaufman Rossin, je povedal Cointelegraph. “Redko je na voljo časovnica glede pričakovanih formalnih smernic.”

Zakladnica za davčno uslužbenko Zakladnica Oddelek je eno izmed najbolj obremenjenih podjetij pod EO, ki prevzame vodilno vlogo pri petih izkušnjah, vključno z eno o regulativnih vrzeli, in zagotavlja izboljšanje za številne od osmih raznovrstnih, vključno z digitalnimi raziskavami deviznega tečaja centralne denarne institucije. Torej bi lahko več celotnih navodil ponudnika notranjega dohodka navidez verjetno tudi nepristransko delovalo kot pravilno.

Rodriguez je bil nekoč stoik glede davčnih napotkov. “Ne razumem, da bi bilo omembe vredno pogledati zahteve za poročanje in krmariti po komponentah poročanja o zaslužku,” je govoril o. »Vzorčni okvir davčnih rešitev, ki zanikajo lastnino, bi se lahko na videz še bolj nepristransko uporabil v tem sedanjem ozračju negotovosti. težje za uporabnike kriptovalut. Rodriguez je omenil, da bo uporaba kriptovalute v maloprodaji ostala “ogromna upravno breme za posrednike, dokler ne bo berljivosti zagotovljena z zakoni”. Toda “funkcije pripomočka za sledenje kriptovalutov so velika rešitev za zahteve za spremljanje in poročanje v prostorih za stranke.”

0745

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -