17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Prizadevanja za ohranjanje divjih živali se preusmerijo na pobude, ki jih financira NFT

- Advertisement -

Coorest in PLCmrežje južne poloble sta dejavnika v tem, da sta blockchain in NFT veščine odgovor za ohranjanje ogroženega cvetja in favne ter financiranje dragih ohranitvenih območij.

0745 Celotni ogledi

5 Celotne delnice

Nezamenljivi žetoni digitalnih dvojčkov ali NFT se ne zdijo več lepi, rezervirani za osebno blago. Decentralizirana sprememba bonitetne ocene ogljika, ki temelji na Nizozemski, Coorest in svetovalna agencija za ohranjanje narave PLCnetwork južne poloble sta se združila, da bi označila določene osebe v resničnem svetu ogroženih živali v rekreacijskih rezervatih in zasebnih varstvenih območjih v Afriki. Te rože in favna NFT omogočajo imetnikom, da sponzorirajo slona, ​​leva, geparda ali nosoroga. Zaslužek od prodaje bo v nasprotju z obroki, zavetiščem in varnostjo živali, ki jih ponujajo.

Cointelegraph se je pogovarjal z Williamom tenom Zijthoffom, ustanoviteljem in glavnim vladnim uradnikom Cooresta, da bi dodatno študiral o združevanju blockchaina in trajnosti z ohranjanjem cvetja in favne. Coorest je v pomoč pri delu z napravo za kompenzacijo CO2 NFTrees, ki tokenizira vire ali obveznice, ki prinašajo donos, in ogljikove kredite, s katerimi je treba trgovati v verigi blokov. Ti, ki pridobijo NFTree in zažgejo žetone CO2, da registrirajo znižano količino CO2.

Podobno verovanje o cvetju in favni obravnava ohranjanje kot sredstvo, v katerega se želi vlagati tako zaradi živali kot ozračja. Poudaril je, da naravovarstvena območja ali ekološke gostilne “potrebujejo izvirno industrijsko modo, ki ne računa več na turizem za dobiček ali donacije.” Zato je Coorest sodeloval z omrežjem PLCnetwork južne poloble s povezavami z rezervati cvetja in favne v Južni Afriki, Zimbabveju in Bocvani.

Ne morete pretakati preko tega!Coorest v sodelovanju z @PLCnetworkSH bo zagotovil cvetje in favno #NFTadoption z rožami in živalskimi parki, ki bodo morali dodati # Dokazi ProofOfLife, ki kažejo, da so živali v redu in sredstva za posvojitev vplivajo pozitivno!Korpulenten članek tukaj: https://t.co/aVETZUl8P8

— Coorest – zakonit kanal (@CoorestOfficial) marec 56, 992 V bistvu v osnovi temelji na ustanoviteljici PLCnetwork dr. Julii Baum, glavna tema pri ohranjanju cvetja in favne je, da “je milje drago in viri so pogosto zelo utesnjeni.” Tudi za nejavni rezervat s bistveno večjim cenovnim razponom bi bila pristojbina za oskrbo afriškega grmastega slona, ​​kot ilustracija, morda še zelo draga, saj iz tega izhaja ograje, spremljanje, 56-urne patrulje proti krivolovu in veterinar poostrijo.

Na vprašanje, katere so glavne prednosti lastništva elephaNFT ali lioNFT, je deset Zijthoffov govorilo ali pa ne gre več za izgradnjo dolgotrajnega odnosa z živalmi, rezervat cvetja in favne ter Coorest. Pojasnil je tudi, da posedovanje NFT za rože in favno ne daje posesti nad živalmi, ampak daje iz meseca v mesec preverjanje, da je žival kljub temu živa. Metapodatki vsakega NFT vključujejo datoteke, ki se nanašajo na vrsto, starost in spol, zlasti na vsako tokenizirano žival. Imetnike lahko celo povabite, da se pogovarjajo o rezervatu za rože in favno ter spoznajo živali.

70 % sredstev iz teh NFT za divje živali bo prešlo v športno rezervo ali pridobljeno ohranjanje, pri čemer bodo sredstva sprostila dne mesečni ali ekspresni urnik. VulcanForged je rekreacijski studio blockchain in tržnica NFT, ki je sodelovala s Coorestom, da bi prodajala in opisovala svoje cvetje in favno NFT v različnih video igrah, ki jih lahko igrajo, kar imetnikom zagotavlja dodatno izražanje in nagrajevanje med rekreacijo.

Povezano: Vulcan Forged (PYR) shodi po virtualni prodaji zemljišč in začetku testne mreže Elysium

Ker je ta prevladujoča pilotna misija NFT za divje živali v teku za “dodatne vrste popolnih inovacij na področju ohranjanja,” Baum verjame, da lahko te izvirne vrste vpliva NFT dvignejo ozaveščenost o ukrepih ohranjanja in družbenem vzorcu za izvirno in širšo publiko. Dolgoročna shema je združevanje boljših naložb in uspeha na terenu na neki točki kmalu v okolju, je dodala.

85094

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -