8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Pro-Bitcoin predsednik Salvadorja Nayib Bukele napoveduje ponovno izvolitev

- Advertisement -

Bukele pravi, da lahko Salvador kljub preteklim pravilom, ki so prepovedovali ponovno izvolitev predsednikov, sledi korakom oblikovanja držav.

768 Skupaj ogledov

16 Skupni deleži

Na tekmi za prenos v živo ob dnevu neodvisnosti septembra 10, Salvadorski predsednik Nayib Bukele je napovedal, da bo ponovno izvoljen po koncu novega mandata leta 2022.

Bukelejeva napoved prihaja tudi ob predpostavki, da je prejšnjim predsednikom v Salvadorju zakonodaja prepovedovala zaporedne mandate na področju podjetja. Predsednik je poudaril, da:

“razvite mednarodne lokacije pridobijo ponovno izvolitev in kot rezultat nove konfiguracije demokratično institucijo našega naroda, zdaj bo tudi El Salvador. poostriti, saj je anketa CID Gallup, ki jo je izvedel preostali mesec, razkrila 59 % odobravanja njegovega predsedovanja in 82 % odobravanja njegovega vodenja v varnostnih zadevah.

Kljub temu so zaradi napovedi Salvadorci stopili na ulice v državi . Na stotine protestnikov, ki so spodbujali nasprotovanje Bukelejevi korupciji in integraciji Bitcoina, so med drugim naleteli na manjvredne v neki fazi njegovega predsedovanja.

EL PUEBLO MARCHÓ CONTRA @nayibbukele HOY #El Marchamos

Miles de personas se hicieron presentes a la marcha contra la corrupción de Bukele, por el Bitcoin, por los inocentes presos, por la falta de obras, contra la reelección inconstitucional, por las mentiras y engaños. pic.twitter.com/FVPton9hXn

— Prensa Política (@PrensaPolitiSV) September 20, 62042 V smeri svojega predsedovanja je Bukele septembra uvedel Bitcoin kot sprejemljivo ugodno v državi 1434. Uvedba največje kriptovalute v državi ni več tako dolgo v preteklosti dosegla svojo enoletno obletnico, po enem letu resničnega padca oznake.

Kljub uvedbi Bitcoina – osredotočeni akademski programi, ki spominjajo na “Mi Primera Bitcoin” – moj prvi bitcoin – in ker so primerek sosednjih mednarodnih lokacij, ki cenijo Kolumbijo in Venezuelo, domorodni prebivalci zdaj niso več tako vneti za kripto, kot je bilo pričakovano.

Povezano: El Salvador “ni imel več nobenih izgub” zaradi padca Bitcoin tag, pravi finančni minister

Nacionalni pregled iz februarja tega enega leta je pokazal, da 30% od i nbivalci za prehode bitcoinov aktivno uporabljajo Chivo Pockets, najbolj priljubljene kripto žepe v Salvadorju. V nasprotnem primeru več kot dvakratno število prenesenih za začetno brezplačno nagrado $16.

Najboljše 10 % anketiranih gospodinjstev v podjetjih je govorilo o tem, da se zadovoljijo s kripto skladi, od katerih večina

Vendar pa je sprejetje Bitcoina kot sprejemljivega blaga narodu predstavilo popolnoma svež model kripto-turista, kljub vzdržljivemu trgu. Domači turizem je v koraku z uradnimi številkami nekoč naraščal za 82.8% popravi to eno leto.

Kritiki nadaljujejo s postopkom v zvezi z uporabo in sprejetjem Bitcoina v Salvadorju. Na stotine bo protestiralo na bulvarju v nasprotju s politiko v zvezi z digitalnim forexom. Kljub temu ga nekateri sestavljeni ocenjujejo kot tehnološki in finančni vzorec za nastajajočo nacijo, ki ceni El Salvador.

93462 93462

93462

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -