9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Prodaja kripto denarnic strojne opreme v Rusiji upada zaradi omilitve omejitev za tuji denar

- Advertisement -

Vrhost v denarnicah strojne opreme omogoča hladno shranjevanje kriptovalut se med ruskimi strankami po letošnjem porastu, ki je sledil invaziji na Ukrajino, zmanjšuje. Obseg prodaje teh naprav na spletu se je skoraj prepolovil, v skladu z dokumentom, ki navaja glavne trge. Ruski Povpraševanje po denarnicah za hladno shranjevanje se je ohladilo po skoku to pomlad Trgovci na drobno, ki oglašujejo strojne denarnice za kriptovalute v Rusiji, so zdaj preveč založeni, so spletni udeleženci na trgu naročili glavno rusko reklamo vsak dan fundacija Kommersant. To je potem, ko je bilo v začetku tega leta po teh izdelkih eksplozivno povpraševanje po odločitvi Moskve, da vojaško posreduje v sosednji Ukrajini.

V pomladnih mesecih so mnogi Rusi želeli oblikovati instrument za zimsko shranjevanje za svoje kripto viri, sredi vse večjih sankcij zaradi vojne v Ukrajini in valutnih omejitev, ki jih je uvedla Banka Rusije. Nekateri ruski volivci, ki so se preselili na druge lokacije po svetu, so dodatno odnesli svoje prihranke s seboj v kripto.

V skladu s statističnimi podatki, ki jih je zbrala analitična storitev Moneyplace, strojna oprema v žepe pospravi bruto prodajo Ozon in Wildberries tržnice so dosegle dokument visoko 12.5 milijonov rubljev v Prav tako lahko zgolj (več kot $150,). Avgusta je odločitev padla za polovico in izgubila pod 8 milijonov rubljev (zmanjšanje kot $44,000).

Tiskovni predstavnik družbe Ozon, ki je označena kot »ruska Amazonka«, je dejal, da je želja po prodani predmeti povišani več kot 5 primerov v glavni polovici od 1280, v primerjavi z enakovrednim intervalnim letom zaključka. Prodaja je dosegla vrhunec marca, so dodali na platformi za elektronsko poslovanje M.Video-Eldorado. Spletna tehnološka trgovina Citilink je konec junija lansirala strojno opremo, ki jo je razvil Tangem, njena bruto prodaja pa je dosegla najvišje vrednosti julija.

Roman Nekrasov, ustanovitelj fundacije ENCRY, ki predstavlja IT-korporacije, ki podjetjem zagotavljajo samodisciplino blockchain in tehnoloških inovacij, so komentirale, da je do padca prišlo zaradi omilitve omejitev Centralne banke Rusije za nevarne mejne prenose valut. Poleg tega, “od nas, ki smo želeli zamenjati vir v tuji državi, je splet to zagotovo že izvedel,” so pripomnili poznavalci.

Obseg prodaje je dodatno mučil zmanjševanje vstopnic kripto denarnic, v nasprotju z vsakim zmanjšanim povpraševanjem in apreciacijo ameriškega dolarja. Po ocenah Moneyplace je pogosta vstopnica izdelkov Safepal padla za tri primere med aprilom in septembrom, Ledger in Trezor sta zabeležila dvakratni padec, medtem ko je Tangemova vstopnica izgubila četrtino. Vzorec, spremenjen v potrjen s strani Wildberries.

Uporaba kripto denarnic zdaj ni na noben način omejena z najnovejšo rusko zakonodajo, saj je treba kriptovalute še celovito regulirati, ugotavlja dokument, citiram Pavla Ganina, sostorilca v odvetniški družbi Atvalid. Aaron Chomsky, vodja oddelka za naložbe pri ICB Fund, meni, da je okrevanje povpraševanja po strojnih denarnicah mogoče celo pričakovati s prihodnjim izboljšanjem kripto trgov.

Oznake v tej preji vojna, kripto, kripto viri, kripto trgi, kripto denarnice, kriptovalute, kriptovalute, valutne omejitve, povpraševanje, strojne denarnice, cene, omejitve, Rusija, rusko, bruto prodaja, sankcije, Ukrajina, bitka

Ali se nehate zavedati, da se bo bruto prodaja hladnih naprav za shranjevanje še povečala v Rusiji, če se bodo kripto trgi okrepili? Razdrobite svoja pričakovanja v spodnjih povratnih informacijah.

Lubomir Tassev Lubomir Tassev je novinar iz tehnično podkovane vzhodne Evrope, ki ima rad Hitchensov citat: “Biti avtor je to, kar sem, na položaju tega, kar dosežem.” Svetovna politika in ekonomija sta poleg kripto, blockchaina in fintecha še dva vira navdiha.

Opišite kredit2186000281: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti : Ta članek je najbolj oster za informativne pozitivne vidike. Nikoli ne gre za ponudbo na kraju samem ali nagovarjanje k predlogu za zaprtje ali prodajo oblikovanja ali za priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, podjetja ali korporacije. Bitcoin.com zdaj ne bi predstavljal nasvetov glede financiranja, davkov, veljavnih ali računovodskih nasvetov. Niti družba niti avtor nista odgovorna, neposredno ali zdaj ne, za kakršen koli zlom ali izgubo, ki je povzročena ali domnevno povzročena z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kateri koli izraz, predmete ali podjetja, omenjena v tem članku.

2058332900

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -