20 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Prodaja NFT je od vrha na trgu upadla za 90%

Prodaja NFT je od vrha na trgu upadla za 90%

Zaradi močnega upada prodaje in aktivnosti denarnice NFT nekateri ljudje razglašajo smrt nezamenljivega prostora žetonov.

10856 Skupno ogledov

12 Skupaj delnice

NFT sales down 90% since market peak

Nefungibilno žetonsko krilo kripto prostora je v zadnjem mesecu ali tako po padcu prodaje NFT-jev upadlo še hitreje kot širši trg 90%, odkar so dosegli vrh v začetku maja.

Podatki, ki jih je predložil Protos, slikajo trg NFT v sredi implozije, saj prodaja v vseh kategorijah še naprej hitro upada.

Po $ 90 v enem dnevu, 3. maja, je bilo prodanih milijonov NFT-jev, samo $ V preteklem tednu je bilo prodanih za milijonov EUR. V sedemdnevnem oknu na obeh straneh je bilo prodanih več kot milijone NFT-jev v vrednosti 170 tržnega vrha, kar pomeni skoraj 90% upadanja od takrat .

Zmanjša se tudi število denarnic NFT, ki dnevno kažejo kakršne koli znake aktivnosti 70% od začetka maja, po padcu iz 12, do 3, 900 . Prodaja NFT in gibanje denarnice je padla v celotnem obsegu kategorij žetonov, zajemale so igre na srečo, decentralizirane finance, zbirateljske predmete, umetnost, uporabnost, metaverze in šport.

Največ kripto zbirateljskih predmetov kupili NFT-je v času tržne konice – in to ostajajo tudi danes -, ko so se le znižali 66% v zadnjem mesecu. Druga najbolj priljubljena kategorija NFT se nanaša na športne žetone, ki so med padcem trga pokazali največjo odpornost, saj so aktivne denarnice ravno upadle 55)% od začetka maja.

Trenutni podatki na NonFungible.com kažejo, da so zbirateljski predmeti (CryptoPunks) in športni (Sorare) žetoni obdelali največ volumna v zadnjih sedmih dneh, kar je skoraj 40% celotnega obsega NFT.

Analitiki Protosa so hitro ugotovili, da je mehurček NFT že počil. Zapisali so: “Glede na vse podatke podatki kažejo, da je mehurček NFT trajal le štiri mesece – in pojavil se je približno v tem maju.”

NFT-ji so izzvali enake dele hype in zmedo, ko so se pojavili kot zadnja norost kripto prostora v začetku tega leta, po sledeh gibanja tokenizacije (glej Dentacoin), faze ICO in DeFi ter kmetovanje. Glede na zmožnost optimizma so NFT-ji (ali so bili) najbolj vroča nova tehnološka iznajdba, ki je nastala iz področja blockchain, ali absolutna nadloga na kriptoprostoru, ki je zagotavljala malo vrednosti in veliko hrupa.

Ne glede na to, kdo stoji v tej zadevi, se zdi, da hrup zamira.

Prejšnji članekZakaj Wall Street vedno manj zanima Grayscale's Bitcoin Trust?
Naslednji članekPodjetje, ki ga podpira Mike Novogratz, je objavilo kripto investicijski sklad v višini 100 milijonov dolarjev

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments