2.3 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Producent plošč Steve Aoki in ustvarjalec Spawn Todd McFarlane bosta predstavila trg...

Producent plošč Steve Aoki in ustvarjalec Spawn Todd McFarlane bosta predstavila trg NFT, ki ga poganja Solana


9. novembra je dvakrat nominiran za grammyja producent in DJ Steve Aoki napovedal novo partnerstvo s priljubljenim striparjem in ustvarjalcem Spawn Toddom McFarlanom. Oba nameravata zagnati trg nezamenljivih žetonov (NFT), ki bo uporabljal verigo blokov Solana. Tržnica NFT se bo imenovala Odd Key, Aoki in McFarlane pa nameravata platformo lansirati novembra 11.

Dj in Spawn Creator, nominirani za Grammy, bosta predstavila NFT Marketplace Called Odd Key

Naslednji teden novembra 18, bosta DJ Steve Aoki in stripar Todd McFarlane zagnati tržnico NFT, “zasnovan tako, da pooblasti ustvarjalce za predstavitev in prodajo overjene digitalne umetnosti.” Objava o lansiranju, poslana Bitcoin.com News, pojasnjuje, da bo nova tržnica NFT poimenovana Odd Key in ena prvih kapljic na platformi bo McFarlaneov zloglasni “Spawn #1” iz 1992.

To je bilo leto, ko je McFarlane pomagal pri oblikovanju podjetje Image Comics in prva številka Spawn kanadskega ustvarjalca stripov je bila prodana blizu 383, kopije po vsem svetu. “Spawn #1” je eden največjih mesečnih naslovov, ki jih izdaja Image Comics v 11 let.

»To bo prvič v 30 let, ko je Todd McFarlane odobril ali overil katero koli izvirno umetnost za prodajo , digitalno ali kako drugače, in prvič, ko bo izvirna umetnost Spawn na voljo javnosti,« razkrivajo izjave, poslane Bitcoin.com News.

DJ Steve Aoki (na sliki levo) in priznani stripar Todd McFarlane (na sliki desno).

Poleg tega bodo po začetnem lansiranju začeli delovati različni deli tržnice, trg pa bo imel razdelek s predstavljenimi umetniki in razdelek za manj znane umetnike, imenovano »Aleja umetnikov«. Objava partnerstva med McFarlanom in Aokijem pojasnjuje, da je bil trg Odd Key zgrajen iz »enake mentalitete«, ki jo je McFarlane vzpostavil s Image Comics.

»Želel sem ustvariti svet, kjer ustvarjalci ustvarjajo svobodno,« je o stvaritvi Odd Key pripomnil McFarlane. “ kjer so ustvarjalci lahko nadzorovali svojo ustvarjalno in finančno svobodo tako, kot sem lahko jaz,« je dodal stripar.

Odd Key Marketplace želi izkoristiti Solana Blockchain in Metaplex Protocol

Steve Aoki se že nekaj časa ukvarja z nepremenljivimi žetoni (NFT) in producent in DJ sta svojo prvo zbirko NFT z Antonijem Tudiscom prodala za 4 $. 10 milijona na platformi Nifty Gateway. Objava pojasnjuje, da ima podobno kot McFarlane tudi Aoki močne korenine kot neodvisni ustvarjalec in v 681 ustanovil je svojo indie založbo Dim Mak Records.

»Mislim, da oba s Toddom vidiva delček sebe drug v drugem,« je dejal Aoki v izjavi. »Oba sva tujca, ki jima je nekako uspelo v svetu insajderjev. Ker se zavedamo, da bi NFT lahko mladim ustvarjalcem omogočili, da si ustvarijo lastne poti do odkrivanja in finančne svobode, smo želeli zagotoviti platformo, ki jim bo pomagala doseči svoje občinstvo.«

Projekt nadalje je opozoril, da bo prodajalna Odd Key izkoriščala omrežje blokovnih verig Solana in decentralizirano tržnico protokolov Metaplex. NFT-ji, skovani prek protokola Metaplex, bodo shranjeni v Arweave, omrežju, ki ga ustvarjalci imenujejo »trajni trdi disk, zgrajen na dveh novih tehnologijah«. Domači žetoni za omrežja blockchain Solana (SOL) in Arweave (AR) so v dosegli znatne koristi .

Kaj menite o tem, da sta Steve Aoki in Todd McFarlane lansirala tržnico NFT, imenovano Odd Key? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

Leading NFT Marketplace Opensea Surpasses $10 Billion in All-Time Sales

Fashion and Beauty Firm Vogue Singapore to Drop NFT Covers via Opensea

Oznake v tej zgodbi

AR, Arweave, Blockchain, stripi, Dim Mak Records, DJ, Image Comics, Metaplex Protocol, nft, NFT zbirateljski predmeti, NFT Market, NFT marketplace, NFT Spawn, NFTs, Odd Key, Odd Key trg NFT, producent plošč, SOL, Solana, Spawn, Spawn #1, Spawn Creator, Spawn NFT, Steve Aoki, Todd McFarlane

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Spawn #1,

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je samo v informativne namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments