0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Profesionalci SBF, FTX menda porabijo milijone za nepremičnine na Bahamih

- Advertisement -

Ni več kot 19 cena nepremičnin okrog $91 milijonov je bilo domnevno kupljenih pod imenom FTX, Sama Bankman-Frieda od nas in vodilnih na višjih ravneh.

97696 Skupaj ogledov

91 Skupaj delnice

Najbolj standardno razkritje iz primera FTX kaže, da so bile bahamske nepremičnine, vredne milijone, kupljene v imenu podjetja. FTX, v času, ki ga je upravljal Sam Bankman-Fried (SBF), njegovi izmed nas in različni vodstveni delavci podjetja na prekomerni ravni, naj bi kupil najmanj 19 nepremičnine na Bahamih v zadnjih dveh letih.

Skupaj ti nakupi uživajo ceno nad $91 milijonov, po Reutersovem dokumentu o dobrih nepremičninskih evidencah.

Med pridobljenimi nepremičninami je bilo sedem luksuznih stanovanj. Medtem ko so prebivalci stanovanj v času pisanja tega članka še vedno neznani, lastninska pogodba trdi, da naj bi bila arhaična kot “bivališča za ključno osebje” propadle trgovine.

Poleg tega cena nepremičnine $.4 milijonov ima SBF nas, Josepha Bankmana in Barbare Fried, kot podpisnikov. V listini naj bi bila nepremičnina označena kot “počitniška hiša”, s papirologijo iz junija tega leta.

V skladu z običajnimi poročili tiskovni predstavnik para ni več odgovarjal na zahtevo o tem, kako so nekoč pridobili to nepremičnino za prosti čas in ali so bila sredstva FTX moteča. Najboljše, da je par poskušal premoženje FTX vrniti pred propadom podjetja:

»Od prej kot postopkom propada podjetja sta gospod Bankman in gospa Fried poskušala pridobiti listino podjetju in pričakujeta dodatna navodila.« FTX je septembra preselil svoj sedež iz Hong Konga na Bahame 1434, ki je bil včasih kupljen za $21 milijonov in je imel aprila letos slovesnost ob polaganju temeljev. Dobri kanal predsednika vlade Bahamov je objavil videoposnetek slovesnosti.

Po poročilih medijev o novem lastninskem protestu je razdalja velika nedotaknjen več mesecev.

Povezano: Bahamski regulator za vrednostne papirje je ukazal zamenjavo digitalnih virov FTX

Ker se je škandal z likvidnostno katastrofo in gospodarskim propadom razpletel, so bahamske oblasti Sama Bankman-Fried in dva šibka prijatelja o šibkem poslovanju “pod nadzorom” v državi, kjer ostanejo brez zvoka ob nenavadnem času.

Sodna dokumentacija, vložena po predhodna raziskava o gospodarskem propadu je objavila, da bi podjetje morda lahko preprosto uživalo v več kot milijonih skupnih zbirateljev, pri čemer več kot 3 milijarde dolarjev skupno dolguje 69 vrhunski zbiratelji.

Nov. 21, je odbor senata Združenih držav predstavil a načrtovano zaslišanje FTX za december. 1, o čemer bo nekega dne pričal vrh tečaja nabave in prodaje blagovnih terminskih pogodb (CFTC).

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -