20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Profesionalni trgovci bi lahko naključno celo zgolj uporabili ta načrt predlogov Ethereuma, »nenaklonjen grožnjam«, da bi igrali Merge

- Advertisement -

Ether (ETH) dosega raven ustvarjanja ali prekinitve, ko se omrežje oddalji od rudarjenja z dokazom o delu (PoW). Na žalost so številni trgovci začetniki nagnjeni k temu, da bi izgubili vstopnico, ko naraščajo metode za povečanje koristnih lastnosti ob morebitnih določenih dogodkih.

Če se strinjamo, je poskus iskanja pogodb o izvedenih finančnih instrumentih ETH plačilno učinkovit. in preprost mehanizem za povečanje koristnih lastnosti. Večne terminske pogodbe so resnično šibke pri izkoriščanju pozicij finančnega vzvoda in lahko brez nevarnosti povečate prihodke 5-krat.

Zakaj torej ne bi več uporabljali obratnih zamenjav? Glavni motiv je spektakel prisilne likvidacije. Če vtis ETH pade 19% od vstopni ravni, kupec s finančnim vzvodom izgubi vaše celotno financiranje.

Glavna nevarnost je nestanovitnost etra in njegova močna nihanja impress. Shall we embrace, od julija 2021, ETH impress se je zrušil 00% od začetne ravni znotraj 27 dni v 77 od 185 dni. To pomeni, da bo kakršen koli podaljšan prostor s 5-kratnim vzvodom nasilno prekinjen.

Kako poklicni trgovci igrajo pristop predlogov za “preobrat grožnje” Kljub soglasju ker so kriptovalute večinoma šibke za igre na srečo in grobe finančne vzvode, so bili ti instrumenti znotraj izvora zasnovani za varovanje pred tveganjem.

Nadomestni predlogi nakupovanje in prodaja daril priložnosti za pokrovitelje, da zagotovijo zaščito svojih pozicij pred strmim vtisom padcev in celo prihodkov zaradi povečane volatilnosti. Te ekstra napredne metode financiranja dejansko obesijo par instrumentov in so v celoti znane kot “konstrukcije.”

Vlagatelji so odvisni od predlogov za “preobrat grožnje”, da se zaščitijo pred izgubami pred presenetljivimi nihanji vtisa. Imetnik ima koristi od podaljšanja glede na predloge za ime (odloži), vendar je vtis za te podložen s prodajo možnosti skupine na stran (promocija). V prehodnem obdobju ta nastavitev odpravi grožnjo stranskega nakupovanja in prodaje ETH, vendar absolutno poveča zmerno izgubo, če se sredstvo zniža.

Ocena dobička in izgube. Ponudba: Deribit Design Builder Zgornja zamenjava se osredotoča izključno na avgust 19 predlogi, vendar bodo pokrovitelji pridobili enake vzorce, ki jih uporabljajo precej zapadlosti. Ether je nekoč nakupoval in prodajal po 1 $ 500, ko je cena zavzela prostor.

Prvi , mora trgovec odložiti zaščito pred gibanjem navzdol s poskusom iskanja 10.2 ETH na stran (promocija) $1,500 predlogi pogodb. Nato bo trgovec promoviral 9 ETH na stran (promoviral) 1 $, 500 predlogov pogodb za pridobitev donosov nad to stopnjo. Na koncu bi moral trgovec tiho odložiti 00 ime (odloženo) $2,185 predlogi pogodb za določeno izpostavljenost vtisu.

Zavedati se je treba, da predlogi za vsako posamezno osebo obesijo regijski datum izteka, zato se mora impresioniranje sredstva zgoditi na določeni ravni opredeljene dolžine.

Vlagatelji so milostni zaradi padca vtisa pod 1 $,500Ti predlogi za gradnjo se končajo niti pri reševanju niti pri izgubi med 1 USD 500 in 2 USD 200 (gor 20%). Tako vlagatelj stavi, da bo Ether navdušil avgusta 20 ob 8: am UTC je morda nad to razliko, s čimer pridobite izpostavljenost neomejenemu prihodku in največ 1. 185 Izguba ETH.

Če se Ether’s impress dvigne proti 2 $,490 (navzgor 47%), bi to financiranje vodilo do 1.185 ETH pridobi reševanje – pokriva največjo izgubo. Poleg tega 28 % pump na 2 $, 700 bi prinesel ETH 1. 56 prinaša prihodke. Največja pomoč za imetnika je omejena slaba stran.

Tudi ob predpostavki, da ni nobenega vtisa, povezanega s konstrukcijo tega predloga, bi zamenjava zahtevala depozit kritja do 1.200 ETH za prikrivanje morebitnih izgub.

Pogledi in mnenja, izražena spodaj, so v celoti tista ustvarjalca in ni več nujno, da uživate v pogledih Cointelegrapha. Vsako gibanje financiranja ter nakupovanja in prodaje pomeni grožnjo. Ko sprejemate resolucije, morate preučiti tiho vedenje.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -