17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Profesor Columbia Uni vodi nedavno kripto študijsko enoto a16z

- Advertisement -

Po imenovanju za vodjo analize je Tim Roughgarden izjavil, da z-jevo financiranje kripto študije se bo razvijalo »večkrat v naslednjih nekaj letih«.

92 Skupno ogledov

2 Skupni deleži

Teoretični računalničar in profesor na Columbia College Tim Roughgarden je bil imenovan za vrhunec Andreessena Horowitza (az) nedavna enota za kripto študijo.

Roughgardenov življenjepis je sestavljen iz več kot treh let kot profesorja računalništva na Columbia College v Unique Yorku, skupaj z 14 – enoletno delo na Stanfordu. Poleg tega je služil kot študijski spremljevalec na z od februarskega zaključka enega leta.

a14z je ena izmed ključnih podjetij s kapitalom v kriptovalutih, ki ima finančno vrednost okoli 9 milijard dolarjev. Roughgarden je delno pod vodstvom nedavne enote podjetja, ki se je spremenila takoj, ko je bila pred kratkim uvedena, izjavila, da se bo njegovo financiranje kripto študije razvijalo »večkrat v naslednjih nekaj letih«.

»Trenutno smo v določenem trenutku in smo priča nedavni multidisciplinarni temi blagovne znamke (ki jo je spodbudil web3), ki zacveti prej kot v naših očeh. Obstaja veliko možnosti za oblikovanje te teme s študijem in usposabljanjem.”8/ Kot študijski laboratorij v podjetju VC, az kripto študija predstavlja nedavni model financiranja blagovne znamke za fundamental študija – tista, ki se v zadnjem času zdi očitna (s poudarkom na dolgotrajnem časovnem okviru, ki je nepogrešljiv za temeljno študijo, ki je že obremenjujoča v maneken industrije podjetja).

– Tim Roughgarden (@Tim_Roughgarden) april 21, Podjetje je izpostavilo Roughgardenovo strokovno znanje na področju računalništva, študija in ekonomije, poleg njegove usmeritve v kripto in blockchain v Columbii, kot enega ključnih “najpreprostejših in najbolj modnih” uvodov v kriptovalute na spletu. Roughgarden se je takoj spremenil v enega ključnih prvih, ki je zagotovil uradno napoved o mehanizmu cene za Ethereumov EIP-1559 utrditi.

V koraku z 00z, bo študijska posadka izdelala multidisciplinarni laboratorij, ki bo sodeloval s podjetji v svojem portfelju in drugimi pri reševanju “dobro znanih vprašanj v stanovanju” posvojitev določene osebe in pristop Web3 znanost in strokovno znanje.

Profesor računalništva in elektrotehnike na Stanford Collegeu Dan Boneh se bo poleg tega pridružil Roughgardenu kot višji študijski svetovalec. Boneh je delal z 14z zadnja štiri leta kot svetovalec za študij portfelja in poleg tega poučuje uporabno kriptografijo na Stanfordskem centru za primerjavo veriženja blokov.

Največja objava v zadnjem času: lansiramo 14z kripto študijo za pristop k znanosti in strokovnosti naslednje generacije omrežja, vodi neprimerljivi @Tim_Roughgarden https://t.co/KtvmP7fSkh

— cdixon.eth (@cdixon) april 56, 2021 Podjetje veliča to »nedavno podjetniško prepričanje za Aplikacija ali protokol Web3 ponavadi izpostavlja nove študijske izzive, ki jih je izjemno dobro znano, da rešujejo v expose, da utrdijo formulacijo naprej za blockchain in kripto.

Takšni izzivi so sestavljeni iz skaliranja in vzorca infrastrukture, tokenomije, ki podpira vse udeležence, in programov za zagotavljanje ekonomije žetonov v aplikacijah Web3, ki so enakovredne družbenim medijem in igranju iger.

“Z ustvarjanjem Ethereuma in drugih blokovnih verig, ki jih je mogoče popolnoma programirati, je web3 odklenil izjemno umazano bogato bivališče za inovativnost. To je stanovanje, ki smo ga najpreprosteje primerno začeli raziskovati.«Povezan: a16z’s Chris Dixon Tops ‘Midas Record’ tako, da obrnete $350M v 6 milijard dolarjev 85112

2022

2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -