15.9 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Profesor iz New Yorka pravi, da Elon Musk privlači regulatorje k kriptoregulacijskim...

Profesor iz New Yorka pravi, da Elon Musk privlači regulatorje k kriptoregulacijskim ukrepom, pričakovanim v 30 dneh


NYU Professor Says Elon Musk Is Attracting Regulators to Crypto — Regulatory Action Expected in 30 Days

Profesor iz New Yorka Scott Galloway pravi, da izvršni direktor Tesle Elon Musk v kriptoprostor vnaša dodatni nadzor in regulatorje. Pričakuje, da se bo ameriška komisija za vrednostne papirje (SEC) v naslednjem letu odzvala na Muskovo dejanje 30 dnevi. Poleg tega profesor pričakuje, da bo kmalu izšel mošusni kovanec ali kovanec Tesla.

Elon Regulatorji mošusnega črpanja za kripto

Profesor Scott Galloway je ta teden v intervjuju za CNN delil svoj pogled na trg kriptovalut. Profesor marketinga na poslovni šoli NYU Stern je bil imenovan za “enega od svetovnih 50 Najboljši profesorji poslovne šole “v 2012. Ustanovil je tudi več podjetij, vključno z L2, Red Envelope in Prophet.

Profesor označuje dogajanje na kripto trgu “zanimivo” kot “Zdaj imamo dve konkurenčni entiteti kdo ima vpliv ali več vpliva na trge. ” Prva je drugo največje svetovno gospodarstvo na Kitajskem, ki je pred kratkim ponovila kripto reakcije iz 2017, ki znova ustvarja FUD. Drugi je direktor Tesle Elon Musk, “ki dobesedno ustvarja in uničuje majhno bogastvo 280 znakov naenkrat, “je opisal profesor.

” Zanima me, ali bo to pri SEC razjasnilo njihovo stališče glede tega, kaj se zdi, če temu ne rečete tržna manipulacija, oblikovanje trga, vpliv posameznikov, posebej Elona, ​​«je menil Galloway. Medtem ko je priznal, da je cena bitcoinov “še vedno v letu,” je zatrdil:

Ni dvomim o tem. To bo pritegnilo dodaten nadzor.

Nadaljeval je z opisom zdravega trga, kjer nihče posameznik ali podjetje nadzoruje kateri koli sektor, kar ustvarja zaupanje igralcev, da vstopijo in vlagajo.

Za kripto trg pa je dejal: “Vidimo, da v resnici en posameznik ima neverjeten vpliv na trg, «pričakuje, da se bo SEC v nekem trenutku odzvala. Ugotovil je, da “se mi zdi, da Elon Musk maha in jim zamahne nos v obraz,” je dejal, “ni videti kot zdrav trg.”

Bitcoin ni vrednostni papir, zato se postavlja vprašanje, ali spada v pristojnost SEC, je opozoril profesor in dodal, da je BTC razvrščen kot vrsta blaga. “Ko vidite milijardo dolarjev 99 izbrisanih z premoženja zaradi tvita, bo nekatere ljudi navdihnil, da se obrnejo na regulativne agencije in rečejo: “Nekaj ​​morate storiti”, tudi če pojasnjuje jezik tržne manipulacije, “je profesor podrobno pojasnil in pojasnil:

Ne bi bil presenečen, če bi pojdite ven in to razjasnite in niti ne omenjajte imena gospoda Muska, bo pa jasno, o kom govorijo. Mislim, da se bo nekaj zgodilo tukaj v naslednjem 30 dni.

Dodal je, da bi lahko regulatorji zagotovili “pojasnilo kaj je definicija tržne manipulacije ali kaj bolj agresivnega … mislim v naslednjem 30 dni bomo videli nekakšno izjavo ali pojasnilo ali dejanje. “

Profesor pričakuje, da bo kmalu videl Teslin kovanec ali mošusni kovanec

Galloway tudi pričakuje, da bosta Tesla ali Musk izdala lastne kovance. “Elon mošus absolutno postavlja kovanec Tesla ali mošus,” je dejal. “Razlog za to je, da kljub temu, koliko denarja imajo ti posamezniki, mislim, da se vsako jutro zbudijo in rečejo” zdravo najbogatejša oseba na svetu. “

Profesor je opisal: “Elon mošus lahko verjetno zdaj ustvari kovanec in poveča svoje bogastvo za $ 50 milijard – $ 90 milijard, kar je precej velika spodbuda. «

Nato se je spomnil, da je direktor Tesle prejšnji teden dal znak, da bi lahko lansiral svoj lastni kovanec, ko se je odzval na tvit, v katerem je predlagal, naj razmisli o ustvarjanju lastne kriptovalute iz nič. Musk je zapisal: “Samo, če DOGE tega ne zmore. Velika bolečina v vratu, da bi ustvarili novo. ” Galloway je rekel:

Prebral sem kot “ostanite z nami, kmalu.”

Galloway je razkril, da nima niti enega kovanca. “Nerodno mi je reči, da sem nocoiner,” je priznal. “Želim si da bi imel. Pokličite me boom, vendar ne morem oviti rok. ” Verjame, da Bitcoin razume bolje kot 90% splošne javnosti, vendar se še vedno počuti, kot da ne razume kriptovalut. Kljub temu je dejal, da bo vlagal v Ledger, podjetje v kripto prostoru.

Profesor je zaključil:

Mislim, da je to pojav, za katerega mislim, da ne gre nikamor. Ampak mislim, da smo v fazi, ko bomo videli dostojno količino padavin in regulativne posege, kar bo po mojem mnenju prispevalo k bolj zdravemu trgu.

Ali se strinjate s profesorjem Gallowayem? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

'Reiterated FUD' - Chinese Government to Continue Monitoring Bitcoin Mining  Sector

Dutch Central Bank Revokes Strict Verification Rules for Crypto Exchanges

Oznake v tej zgodbi

elon kripto, Elon mošus, elon mošusni kovanec, tržna manipulacija, oblikovanje trga, nyu profesor, profesor, Scott Galloway, tesla coin, tesla crypto, ucla

Zasluge za podobo slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo v informativne namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments