4 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

Programi za sestavljanje kripto: 10 programov, ki delujejo, če je resnici na ljubo

- Advertisement -

Obstajajo neomejeni sistemi za sestavljanje kriptovalute. Glede na te informacije se bomo osredotočili predvsem na najbolj preproste sisteme, ki jih morate sestaviti kripto, da boste lahko zajeli, katere poti morate oropati. Airdrops Airdrop je, ko podjetje blockchain razdeli brezplačne žetone ali kovance svoji soseski. Airdrops se v celoti izvajajo za povečanje zavedanja o podvigu ali za spodbujanje drugih ljudi, da obdržijo določeno kriptovaluto. Airdrops bi se morda dodatno izvajal v številnih sistemih. V bistvu je najbolj trendovska formulacija, da podjetje pošilja žetone ali kovance v denarnice, ki izpolnjujejo določena merila, kar je enakovredno posedovanju določene količine še katere koli druge oblike kriptovalute. Druga formulacija je, da žetone ali kovance podarimo v nagradnih igrah ali tekmovanjih v družabnih omrežjih.

Čeprav vas privlači zaslužek brezplačnih kriptovalut, je sodelovanje v airdropsih nezaželeno. več nobenega dvoma, da je eden od najbolj enostavnih sistemov za ustvarjanje. Kljub temu morate po naključju tudi mirno vztrajati v mislih, da so prevare s kripto airdropom popolne, in po naključju morate tudi mirno vedno začeti svojo analizo prej kot sodelovati v katerem koli airdropu.

Nagrade za vračilo kripto denarjaNagrade za vračilo kripto denarja so velika formula za sestavite kripto. Delujejo tako, da vam vrnejo delež pridobitvenega odtisa znotraj izdelave kriptovalute. Ali morate na primer uporabiti $100 na trgovskem blagu v soseski morate naključno prinesti $100 nazaj v bitcoin (BTC) oz še katero koli drugo kriptovaluto. Obstaja nekaj različnih sistemov za pridobitev nagrad za vračilo kripto denarja. V bistvu je najbolj standardna formulacija prek izmenjav, ki ponujajo denarne nagrade. Coinbase, Binance in Kucoin vsi svojim strankam ponujajo denarne nagrade . Ena druga formulacija za pridobitev nagrad za kripto denarno vračilo je preko kreditnih razvrstitev igralnih kart, ki ponujajo bonuse v kriptovaluti. Te igralne karte delujejo kot katera koli druga bančna kartica, vendar vam vrnejo delež vaše očaranosti znotraj izdelave kriptovalute.

Izbrana pot do vračila kripto denarja nagrade prek določenih spletnih strani in aplikacij, ki jih ponujajo, na primer Lolli. Lolli je razširitev brskalnika, ki vam omogoča, da pridobite denarno vračilo v okviru proizvodnje bitcoinov, če kupujete v sodelujočih maloprodajnih mestih. Trenutno obstaja več kot 1, maloprodajnih mest, ki oropajo polovico znotraj Program Lolli poleg glavnih proizvajalcev obožuje Walmart, Aim in Amazon. Za ustvarjanje je vse, kar morda želite izvirati, to, da ste napol bajka brez dvoma te oblike podjetij in izdelkov ter povežete svojo kreditno uvrstitev ali debetno kartico in reševanje vaših kripto žepov. Potem boste ob vsakem nakupu pri sodelujočem ponudniku prevoznika samodejno sestavili kripto denarne nagrade naravnost v svoje žepe.

Crypto DarilaSodelovanje v kripto nagradnih igrah je pogosto nevtralno, vztrajno in enostavno : vse, kar morate naključno tudi izvirati, je, da vnesete svoje žepe in/ali e-pošto v izdelek, nato pa počakajte, da pogledate, ali morate oropati. Nekatera darila za kriptovalute bi zahtevala, da skupite določene projekte, kar je enako, kot če bi sledili pravljici na Twitterju, in postali član kanala Discord ali delite objavo.Najboljša stvar, ki jo je treba prenašati v mislih s kripto darili, je, da obstajajo številne prevare. Veliko ljudi se bo pretvarjalo, da dajejo darila, da bi poskušali obdržati podatke o kriptovalutah ali žepih drugih ljudi. Zato bodite pozorni na to, da svojo analizo opravite prej, kot da sodelujete v kakršni koli nagradni igri, in svoje podatke vnesite samo v obrazce s spletnih mest ali računov, ki jim zaupate. Nazadnje se morate naključno tudi spokojno zavedati, da kljub resnici, da je nagradna igra uspešna, ne bo spokojnega pojasnila, da boste nekaj oropali drugo.CeFi LendingMedtem ko kupujete sisteme za sestavljanje kriptovalut, je posojanje vaših digitalnih sredstev na trgu posojanja centraliziranih financ (CeFi) več kot številna izbira. Pri posojanju CeFi morate strast do svojih kripto imetij sestaviti tako, da jih posodite dolžnikom. Tukaj je priprava za pasivno ustvarjanje dobička iz vaše kriptovalute, ne da bi jo morali tržiti.

Če želite pridobiti posojilo CeFi, si želite le podprto kriptovaluto in Posojilna platforma CeFi. Obstaja na stotine različnih platform za razvrščanje, vendar bodite pozorni na to, da svojo analizo začnete prej, kot da izberete eno. Medtem ko morate po naključju ustvariti tudi izbrano platformo, samo položite svojo kriptovaluto na platformo in na njej sprožite strast do zaslužka.

DeFi PosojanjeDeFi (decentralizirane finance) je nova industrija, zgrajena na verigah blokov, ki ponuja denarna podjetja in izdelke brez potrebe po osrednjih posrednikih. Ta moda, da si lahko nekdo posodi ali izposodi denar, ne da bi se moral boriti skozi banko ali drugo propadlo denarno ustanovo.

Obstaja nekaj različnih platform, ki ponujajo podjetja in izdelke za posojanje DeFi, kar vam omogoča, da v svojo kriptovaluto vnesete strast. Dva izmed najbolj standardnih sta MakerDAO in Sestavina . Vsaka od teh platform vas bo spodbudila, da položite svojo kriptovaluto v dobro pogodbo, ki nato ustvari strast v koraku z zneskom, ki ga morate naključno tudi nakazati, in obsegom časa, ki ga morate naključno nameniti, da ga držite. Pri posojanju DeFi morate vložiti kar 10 % strasti do svoje kripto depozitov.Na splošno pri posojanju DeFi je, da je popolnoma brez dovoljenj – nekdo ga lahko ustvari, ne glede na svoj prostor ali denarni scenarij. Aplikacije in platforme MicrotaskAplikacije in platforme Microtask so enostavna formulacija za sestavljanje kriptovalute, saj vas bodo spodbudile k popolnim preprostim projektom v menjavi za majhno količino kriptovalute. Ti projekti lahko vključujejo nekaj drugega, od gledanja oglasa do ankete. Obstaja na stotine različne aplikacije in platforme za mikroopravila na trgu, zato je bistvenega pomena, da analizo začnete prej, kot da se prijavite zanjo. Nekatere standardne platforme za mikroopravila vključujejo: Coinbase Compose – Coinbase Compose je platforma za mikroopravila, ki vam omogoča, da sestavljate enostavne projekte v spremembah za Bitcoin in druge kriptovalute. Pobude glede vrzeli lahko nihajo od izpolnjevanja anket do odgovarjanja na e-pošto.Bituro – Bituro je mobilna aplikacija, ki vam omogoča, da skupaj preprosto zamenjate projekte za Bitcoin ali druge kriptovalute. Pobude na Bituro lahko nihajo od gledanja filmov do anketiranja.CoinTasker – CoinTasker je platforma za mikroopravila, ki vam omogoča, da v celoti zamenjate preproste projekte za Bitcoin ali druge kriptovalute. Pobude na CoinTasker lahko nihajo od anketiranja do pisanja člankov.
Rudarjenje digitalnih valutRudarjenje digitalnega tujega denarja je delo, pri katerem se ustvarjajo nove digitalne valute . Rudarji so nagrajeni z novo kovanimi digitalnimi žetoni za svoje delo pri obdelavi in ​​predaji transakcij v javno knjigo verige blokov.

Obstaja na stotine različnih sistemov za rudarjenje digitalnih valut, vendar so nekateri sistemi še posebej dobri od drugih. V bistvu je najbolj trendovska in hit formulacija rudarjenja skozi razlago rudarjev ASIC. Ne glede na to bi bilo rudarjenje z GPU verjetno uspešnica za določene altcoine. Da bi se začeli ukvarjati z digitalnim rudarjenjem tujega denarja, bi bilo najbolj smiselno investirati v nekaj opreme. Možno je, da boste želeli imeti tudi žepe za shranjevanje izkopanih žetonov. Medtem ko morate naključno pridobiti tudi svojo opremo in stanovanje v žepih, morate po naključju biti polovica rudarskega bazena ali samostojnega rudnika. Bazeni za rudarjenje vas bodo spodbudili k združevanju vaših virov z drugimi rudarji, da povečate svoje možnosti za zaslužek nagrad. Nekateri standardni rudarski bazeni vključujejo Slush Pool , F2Pool in AntPool .Digitalno rudarjenje tujega denarja bi bilo morda naključno poleg tega ogromna formula za sestavljanje kripto žetonov, ne da bi jih bilo treba očarati ob spremembi. Kljub temu je nujno vztrajati v mislih, da so cene kriptovalut nevarne in da bi se morebitni dobiček, ki ga pridobite, po naključju ohranil tako hitro, kot se je pojavil.

Play-to-Compose (P2E) Video igrePlay-to-Compose (P2E) ) video igre ponujajo čudovito formulacijo za sestavljanje kriptovalut ob zabavi. Videoigre P2E v celoti pojasnjujejo veščine veriženja blokov za ustvarjanje pregledne in resnične formulacije za glasbene nagrade in igralca rast. To igralcem omogoča, da so prepričani, da bodo prejeli nagrade, ki so si jih prislužili, in zagotavlja stopnjo preglednosti, sferično, kako deluje šport.

Obstajajo naraščajoča izbira video iger P2E na trgu, pri čemer se ves čas izdajajo nove. Nekateri standardni nadomestni koncepti vključujejo Axie Infinity, CryptoKitties in Gods Unchained. Vsaka igra nudi svoj neobičajni rob, kako lahko igralci sestavljajo kriptovalute, zato je lahko očitno, da obstaja igra P2E, ki je najbolj provokativna za vse.

Torej morate biti Če želite kupiti zabavno in preprosto formulacijo za sestavljanje kriptovalute, bodite še posebej pozorni na pripravo naraščajoče ponudbe video iger P2E! Nekaj ​​najbolj standardnih videoiger P2E v tem trenutku na trgu vključuje: Axie Infinity: V Axie Infinity, igralci lahko sestavijo Ethereum z vzrejo in vadbo prisrčnih pičlih bitij, imenovanih Axies. Verjetno bi obstajala tržnica, kjer bi igralci lahko kupovali in promovirali Axies in druge predmete v igri. Peskovnik: Peskovnik je virtualni svet, kjer si lahko igralci ustvarijo svoje izkušnje z razlago SAND-a, tujega denarja v igri. Zagreti igralci iger bi po naključju svoje stvaritve unovčili tako, da bi jih promovirali na tržnici The Sandbox.Decentraland: Decentraland je platforma virtualne resnice, ki deluje na verigi blokov Ethereum. Zagreti igralci iger lahko očarajo zemljo v Decentralandu in jo obdržijo, če hočejo. Decentraland ima tudi svoj tuji denar, MANA, ki bo verjetno slaboten, da bi očaral zemljo ali blago, podjetja in izdelke v športnem svetu. StakingStaking je strategija zadrževanja vaših kovancev za spodbujanje ohranjanja varnosti skupnosti. V zameno za služenje ohranjanju prave skupnosti ste nagrajeni z novo kovanimi kovanci.

izbor najbolj trendovskih kovancev, ki jih dobite, bo odvisen od tega, koliko kovancev vložite in koliko časa jih vstavite. Dlje kot boste stavili svoje kovance, več kovancev boste sestavili. Pri vlaganju vaših kovancev ni nobenih glavnih tveganj, ki bi jih zanimalo, tako da je ogromna formula za ustvarjanje nekaj nadaljnjega dobička, ne da bi morali ustvariti veliko dela.

Medtem ko ste vas privlači zaslužek kriptovalut z vlaganjem kovancev, potem obstaja nekaj stvari, ki bi jih morda želeli vedeti. Najprej boste želeli razvrstiti žepe, ki pomagajo pri vložkih. Naknadno, takoj ko morate naključno v resnici bege žepov, ki pomagajo pri vlaganju, preprosto vložite svoje kovance v žepe in se nato veselite, da se bodo začele vrstiti nagrade. Zanesljiva količina časa, ki je potreben za ustvarjanje zaslužka, bo nihala glede na kovanec, ki ga vlagate, in žepe oz. ponudnik staking-as-a-carrier, za katerega ste odgovorni.Yield FarmingYield farming je strategija zaslužka kripto nagrad za vašo kriptovaluto tako, da jo položite v protokol yield farming. Na trgu je na stotine različnih platform za kmetovanje donosa, vsaka s svojim domom konceptov in prednosti. Donosi iz pridelave so skupaj višji od tistih iz razčlenjenih naložb, vendar tehnika je razmeroma zapleten, zlasti za novince. Če želite oropati delež pri kmetovanju donosa, morate najprej pridobiti bazen, ki ustreza njihovim potrebam. Obstaja na stotine različnih oblik bazenov, vsak s svojimi koncepti držanja in zahtevami. Medtem ko morate po naključju tudi naleteti na protokol kmetovanja donosa, za katerega menite, da je resničen in ga je dovolj za preizkusiti, boste želeli položiti svoje žetone v likvidnostni sklad. Ko so žetoni deponirani, boste pridobili žetone LP, ki jih boste želeli razporediti v farmo donosa, da bodo ustvarili donose v skladu z izbiro deponiranih žetonov. Donosi iz yield kmetovanja so skupno porazdeljeni v pravem času, tako da morate paziti na svoj kripto zaslužek. Kmetovanje donosa bi bilo po naključju morda tudi donosna formula za sestavljanje kripto, vendar je nedvomno bistvenega pomena, da svojo analizo začnete prej kot začnete. Poskrbite, da boste prej vtisnili, kako protokol deluje in kakšna so tveganja, kot da položite sredstva. Da se prepričamo, medtem ko bi bilo kmetovanje z donosom po naključju dodatno uspešnica – zlasti na bikovskem trgu – poleg tega ni več nobenega dvoma eno najbolj tveganih naložbene dejavnosti, ki jih morate braniti v notranjosti kripto trgov! TakeawayMedtem ko kupujete sisteme za sestavljanje kriptovalute, bodite pozorni na to, da ustvarite svojo analizo in poiščete tisto, kar za vas deluje najbolj provokativno. Nekatere dejavnosti so enostavne in dostopne, vendar najboljše plačajo malo, medtem ko druge zahtevajo vlaganje kapitala tveganje za sestavljanje. Zato se prepričajte, da ste pozorni na tveganja, navdušeni in najboljši naredite naložbe tako velike, da morate ustvariti dovolj denarja za izgubo. 7267495

7267495

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -