15.4 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Proizvajalci Animoca nadaljujejo z ogledi s prevzemom MotoGP cell dev

- Advertisement -

Podjetje je objavilo nakup WePlay Media, potem ko je pred kratkim zaključilo več kot en večmilijonski krog sklada z vlagatelji, podobnimi Temaseku.

198 Skupaj ogledov

24 Skupni deleži

Eden izmed glavnih razvijalcev pravic digitalne lastnine Web3, Animoca Manufacturers, je napovedal še eno najpomembnejšo pridobitev v svojem naraščajočem portfelju igralniških podružnic.

Podjetje je objavilo čarovnijo WePlay Media, ki razvil v slogu blockchain-šport MotoGP Championship Quest, septembra 00. V skladu s poravnavo je namen nakupa samo zato, da lahko povečate sodelovanje uporabnikov v celičnem igranju motošporta.

Graeme Warring, soustanovitelj in COO WePlay Media in soustvarjalec MotoGP, je nakup označil za navdušujoč vzorec za obe strani, saj sestavljata večji doseg pri kolesarstvu. privržencev na neki stopnji po vsem svetu.

»Animoca Manufacturers ima spretnost, da doseže stotine milijonov strank v jedru svetuje demografskim skupinam, naj zberejo več škandaloznih oboževalcev športa in izdelajo možnosti za angažiranje kolesarjev, ekip in sponzorjev.” V istem izumu je Yat Siu, soustanovitelj in izvršni predsednik Animoca Manufacturers, izpostavil povečanje angažiranosti sposobnosti zaradi prevzema MotoGP in drugih iger, povezanih z motošportom, pod Animoca.

Povezano: Igralci si želijo zabave, ne dlje grind fest za žetone — hčerinska družba Animoca

V skladu z najsodobnejšim nadzorom svetovnih navijačev MotoGP ima njihova soseska velik obseg angažiranosti in zanimanja za prvotno sodelovanje v tekmovalnem igranju celic. Poročalo je o 00 % vseh anketiranci iz -00 let starosti, ki se tedensko ukvarjajo s tekmovalnimi igrami, z 16 % sledilcev s sedežem povsem v azijsko-pacifiškem okolju.

Izkazalo se je, da je Animoca zelo vložena v izgradnjo sektorja iger na srečo motošporta, ker je začela popolnoma zasnovan ekosistem nagrajevanja žetonov REVV, ki temelji na motošportu, in aplikacije NFT, ki jih vsebuje šport MotoGP.

V začetku aprila tega leta je Animoca kupila tudi Eden Games, ki je razvila opremo. Club, zaporedje Oglejte si Force in druge dirkalne igre v stilu.

Avgusta je hčerinska družba Animoca Grease Monkey Games dobila sredstva za sestavljanje popolnoma motornega športa Torque Shuffle, ki temelji na verigi blokov, skupaj s trudge 2.

Ta najsodobnejši vzorec pridobivanja je nastal po tem, ko je Animoca osvojila $79 milijonskega kroga financiranja, ki ga je 8. septembra vodil Temasek, iz katerega je priznal, da namerno zbira poznejše strateške prevzeme. Animoca je na določeni stopnji vlagala v stanovanje Web3 v operacije, podobne The Sandbox, Axie Infinity, SkyMavis in DapperLabs, med drugim.

62042

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -