20 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Projekt Curve Finance za nova mesta za prevzem AMM

Projekt Curve Finance za nova mesta za prevzem AMM

ETH, WBTC in USDT trgovalni sklad deluje na Ethereumu, v prihodnjih tednih pa naj bi na platformo dodali več trgovalnih parov in združenj. .

6938 Skupno ogledov

8 Skupaj delnice

Curve Finance’s new release positions project for AMM takeover

Nova izdaja temeljnega protokola DeFi skuša združiti dva priljubljena modela zamenjave premoženja v hibrid, ki bi lahko preoblikoval naravo avtomatiziranega tržnika ) presledek – primitiv DeFi, ki trenutno znaša več kot $ 40 Zaklenjena skupna vrednost milijard na DeFiLlama.

Danes je družba Curve Finance napovedala uvedbo novega “algoritma za izmenjavo nestanovitnih sredstev”. Osnovna funkcionalnost Curve je zasnovana tako, da omogoča zamenjave med podobnimi sredstvi, na primer eno vrsto stabilnega valuta – USDC v DAI itd., Z nizkim zdrsom s koncentracijo likvidnosti na krivulji obveznic, ponderirani glede na določeno ceno.

Pri zamenjavi ali deponiranju: obravnavajte ga, da je podoben običajnim kripto bazenom drugje, razen pri manjših zdrsih v povprečju https://t.co/yrhzW35 y1B

– Curve Finance (@CurveFinance) 9. junija, 2021

Vendar pa bo nova izdaja omogočila zamenjave z nizkim zdrsom med “nestanovitnimi” sredstvi, kot je sklad ETH / WBTC, ali med sredstvi, ki se nenehno spreminjajo. Novi bazeni bodo to dosegli s kombinacijo notranjih prerokb, ki se zanašajo na eksponentne drseče povprečne vrednosti (EMA), pa tudi z modelom krivulje vezav, ki so ga uvedli priljubljeni NMA, kot je Uniswap.

“To ustvari 5 – 10 krat večja likvidnost kot invariant Uniswap, pa tudi večji dobiček za ponudnike likvidnosti, «piše ​​v priloženi beli knjigi.

Čeprav sta matematika in arhitektura morda težko razumljiva, končni rezultat ni: Curve zdaj zavzema širši prostor AMM s tem, za kar meni, da je učinkovitejši izdelek tako za trgovce kot za ponudnike likvidnosti z uporabo provizije za samodejno ponovno uravnoteženje (med. 1434 % in .4%) ter cenovne strukture.

“Najpogostejši pari bodo dodani v prihodnjih tednih, preden gremo v popolnoma brez dovoljenja tovarno, kjer si lahko vsakdo ustvari svoj lastni metapul,” je povedal Charlie, Član ekipe Curve.

Koncentrirana likvidnost, dobavljena s krivuljo, ki ne zahteva ročnega uravnoteženja. Tudi dinamične pristojbine. https://t.co/MsDtOSZl4y

— banteg (@bantg) 9. junija, 2021

Skupnost DeFi se je odzvala bleščeče, z mnogimi, ki so izdajo krstili kot “Curve v2.” Opazovalci so švigali glede kapitalske učinkovitosti in optimizacije likvidnosti, ki jih ponuja novi model.

“ razširja Curve v1, namesto da bi optimiziral za ciljno ceno ‘1’ na dinamično ceno, ki temelji na eksponentnem drsečem povprečju (EMA), kar je dober pokazatelj trenutne cene bazena, “je dejal heker in soustanovitelj podjetja DeFi Italy Emiliano Bonassi, ki primerja izdelek z različico Uniswap v3, ki pa koncentrira vso likvidnost po določenih cenah.

„Neprekinjeno ponovno uravnoteži (in koncentrira) likvidnost na [the EMA]. Lahko razmišljate kot (ni enako), kot da ponovno uravnotežite celoten bazen Uniswap v3 hkrati. «

Prejšnji članekEvo, kaj bi se zgodilo z Bitcoinom, če bi ga vlada poskušala prevzeti
Naslednji članekBrat in sestra kanadskega premierja ob Bitcoinu 2021 nameni banane za Dogecoin

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments