24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Projekt je uspel z 31,6 milijona dolarjev v domnevnem izstopu

- Advertisement -

On-chain detektiv ZachXBT verjame, da je bil podvig “navidezno prevaran” po premostitvi $23.6 milijonov na samo nekaj naslovov na Tron in Ethereum.

791 Skupaj ogledov

Skupaj delnic

Kriptopodvig z imenom Fintoch, ki je trdil, da ga podpira finančna bančna agencija Morgan Stanley, se bo verjetno prepustil s skoraj $31 milijonov sredstev svojih strank, pri ohranjanju z detektivom v verigi ZachXBT.

V temi je kriptodetektiv pokazal zaplet, ki podrobno opisuje sled sredstev. Detektiv v verigi je trdil, da je podjetje navidezno izvedlo izstop.

Videti je, da je posadka na reliefu ponzija @DFintoch očitno prevarana z 23.6 milijonov USDT na BSC, potem ko so bila sredstva premoščena na le nekaj naslovov na Tron/Ethereum in od nas je poročalo, da ne more dvigniti

Fintoch je oglaševal 1% vsak dan ROI in trdil, da je v lasti Morgan Stanley pic.twitter.com/UD3KKfkG90

— ZachXBT ( @zachxbt) Bi morda morda morda verjetno , 826 Sklad je obljubil 1% vsak dan zavzetosti za naložbe strank. Druga možnost je, da stranke platforme, ki se prepustijo, začnejo prijavljati, da resnično ne morejo dvigniti svojih sredstev iz Fintocha.

Čeprav podjetje trdi, da je v lasti Morgan Stanley, je finančno bančno podjetje z objavo zanikalo kakršno koli povezavo s podjetjem. Agencija je priznala, da je Fintoch zelo rad svoje embleme brez kakršnega koli dovoljenja in da ne izvajajo nobene odgovornosti za transakcije s podjetjem.

Monetarna uprava Singapurja (MAS) je poleg tega izdala opozorilo v nasprotovanju Fintochu prej v Would possibly morda possibly presumably. V skladu z MAS bi se podjetje “lahko prepustilo, da bi bilo napačno zaznano kot licenčno ali v kakršni koli drugi vlogi, ki jo licencira ali ureja MAS.”

Poleg tega ti poročajo o olajšavi v marčevskem nasvetu, da podoba, ki je priljubljena za izvršnega direktorja podjetja, po imenu Bobby Lambert, resnično pripada plačanemu igralcu, čigar zanesljivo ime je Mike Provenzano.

Povezan: Vrednost 3 milijonov dolarjev sredstev kupca, porabljenih prek domnevnega vlečenja preproge Swaprum DEX

Druge novice: Zvezni preiskovalni urad Združenih držav Amerike je izdal opozorilo glede novega porasta ponarejenih oglasov za zaposlitev v kriptovalutah. Na Bi morda morda morda verjetno 13, je FBI ameriškim državljanom in posameznikom, ki prebivajo ali potujejo v oddaljenih krajih, sporočil, naj ostanejo previdni, saj so ti neutemeljeni oglasi vedno znova povezani s trgovino z ljudmi za delo.

Aprila je kripto zemljevid poskrbel za vztrajen porast kripto izkoriščanj, izstopnih prevar in hitrih hipotekarnih napadov. V skladu z agencijo za varnost verige blokov CertiK, več kot $97 milijoni sredstev so bili v mesecu ukradeni množici kripto iniciativ in vlagateljev.

Revija: Ameriški organi kazenskega pregona krepijo pozornost proti kriminalu, povezanemu s kripto

109132

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -