0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Projekt revije NFT načrtuje uvedbo časopisa v obliki NFT na Ethereumu

Projekt revije NFT načrtuje uvedbo časopisa v obliki NFT na Ethereumu

The NFT Magazine Project Plans to Drop a Periodical in the Form of an NFT on Ethereum

Dne 2. novembra je bil ne Revija -fungible token (NFT) prihaja v blokovno verigo Ethereum, imenovano “The NFT Magazine” – periodična publikacija, ki vsebuje članke in ilustracije v obliki NFT. Projekt, ki ga spodbuja Advtech IT Solutions, je sodeloval s člani blokovskih skupnosti Zilliqa, Algorand in Bitcoin Cash, poleg Art Rights, Artuu, The Cryptonomist in Poseidon Group.

Revija NFT — periodična revija, ki ni zamenljiva žetona, ki vključuje teme o veriženju blokov in izvajalce kriptovalute

Sredstva in zbirateljski predmeti, ki niso zamenljivi žetoni (NFT), so postali temelj v svetu kriptovalut in blockchaina. V zadnjih mesecih je na tisoče umetnikov, zvezdnikov, športnikov , oblikovalci, DJ-ji in drugi so objavili NFT-je, ki so se prodali za milijone dolarjev.

Obstajale so vse vrste NFT-jev, kot so umetniška dela, igralni predmeti, glasba in celo fizični predmeti, ki so povezani z neko obliko tehnologije blockchain. Zdaj skupina, imenovana Advtech IT Solutions, načrtuje ukinitev periodične publikacije, ki temelji na NFT, ki vsebuje različne teme, povezane s svetom kriptoumetnosti, blockchaina in fintecha.

The NFT Magazine Project Plans to Drop a Periodical in the Form of an NFT on Ethereum

Projekt, imenovan The NFT Magazine, bo kovan na blockchainu Ethereum (ETH) in 500 bodo izdani izvodi revije. Po informacijah, ki so jih delili izključno z Bitcoin.com News, bo umetnik, ki bo predstavljen na prvi naslovnici revije, znani kriptoustvarjalec z imenom Hackatao.

Vendar naslovnica slika revije NFT ne bo razkrita šele 2. novembra. Poleg tega spletno mesto podrobno opisuje, da bodo bralci revij lahko odkrili “največje igralce v kripto svetu, trende na trgu, uvrstitve in nasvete strokovnjakov.”

Klub bralcev se bo preoblikoval v DAO

Po mnenju ekipe bodo neprodane kopije zažgane, da se poveča pomanjkanje, in lastniki revija NFT bo del ekskluzivnega »Bralskega kluba«. Ustvarjalci revije NFT pravijo, da bo Klub bralcev sčasoma postal decentralizirana avtonomna organizacija (DAO). DAO bo spodbudil skupnost, ki se lahko “odloči o temah, umetnikih in projektih za vključitev v prihodnje številke revije.”

Med nekaterimi partnerji projekta so člani Bitcoin Ekosistemi blockchain Cash, Algorand in Zilliqa. “Bitcoin Cash in Zilliqa bosta pravzaprav navedena kot ena najbolj obetavnih verig blokov, kjer lahko uporabniki in umetniki ustvarijo NFT -je,” so podrobnosti objave revije.

Dan prvega izdaja revije The NFT Magazine, bo uvrščena na vodilno tržnico NFT Opensea. Na naslovnicah revije se bodo še naprej pojavljali »znani umetniki tega sektorja, ki bodo zaradi izjemno omejenega števila izvodov postali zbirateljske karte.«

Medtem je znana blagovna znamka revij TIME pred kratkim sredi avgusta sodeloval s projektom Cool Cats NFT. Konec junija je Bitcoin.com News poročal o največjem ameriškem časopisnem založniškem podjetju Gannett, ki je lansiralo prve NFT podjetja. Poleg tega je poslovna revija Fortune avgusta 12 zbrala 1,3 milijona dolarjev pri prodaji kritja NFT.

Kaj menite o The Revija NFT pade na verigo Ethereum? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

Rap Star Snoop Dogg Teams up With the Harlem Globetrotters in an NFT Sitcom

Rap Star Snoop Dogg Teams up With the Harlem Globetrotters in an NFT Sitcom

Blockchain Game Developer Animoca Brands Raises $65 Million - Ubisoft, Sequoia China Participate in Funding

Oznake v tem zgodba

500 kopije, Algorand, bitcoin cash, Blockchain, Cool Cats, DAO, Ethereum blockchain, Fortune, Gannett, Hackatao, revija o blockchainu, nft, NFT Magazine, NFTs, 2. november, Opensea, Readers Club, The NFT Magazine, Time, Zilliqa

61752 Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Common s, The NFT Magazine,

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je samo v informativne namene. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments