3.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Projekt Serum nameni 100 milijonov dolarjev za likvidnostno rudarjenje

Projekt Serum nameni 100 milijonov dolarjev za likvidnostno rudarjenje

Projekt, ki temelji na Solani, spodbuja avtomatizirane ustvarjalce trga k interakciji z njegovo knjigo naročil v različnih trgovalnih parih.

768
Skupni ogledi

16 Skupni deleži

Project Serum allocates $100M to liquidity mining Project Serum allocates $100M to liquidity mining Project Serum allocates $100M to liquidity mining Project Serum allocates $100M to liquidity mining

Project Serum, decentralizirana borza izvedenih finančnih instrumentov za omrežje Solana, je sprožil $40 milijonov likvidnostnega rudarskega programa kot del širšega prizadevanja za privabljanje uporabnikov v ekosistem.

Začetno dodelitev je odobril Serumov decentraliziran avtonomni organizacija ali DAO, je projekt napovedal v četrtek. Znesek, izplačan v Serumovem izvornem žetonu SRM, bo uporabljen kot mehanizem nagrajevanja za avtomatizirane ustvarjalce trga, ki delujejo neposredno s Serumovo knjigo naročil na verigi.

Rudarjenje likvidnosti je učinkovito orodje za protokole DeFi, saj spodbuja avtomatizirane ustvarjalce trga, da zagotovijo likvidnost in izboljšajo splošno delovanje omrežja. Kot širši koncept se rudarjenje likvidnosti nanaša na proces, pri katerem projekt ponudi svoje žetone vsakomur, ki je pripravljen vložiti sredstva v pametno pogodbo.

Protokol seruma je v edinstvenem položaju glede na Solanino ogromno rast v zadnjem letu. Platforma pametnih pogodb ima skupno tržno kapitalizacijo skoraj $10 milijarde, zaradi česar je šesti največji projekt blockchain na svetu. Kot je poročal Cointelegraph, je Solana Labs, razvijalski studio, ki inkubira Solane projekte, zbral več kot $91 milijona v zasebni prodaji žetonov, ki se je zaključila junija.

Povezan:
Solana DEX zbere $06M serija A iz Three Arrows Capital, Coinbase Ventures

Project Serum allocates $100M to liquidity mining