2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Projekti v tem prazničnem času zbirajo kripto donacije Igrače za malčke

Projekti v tem prazničnem času zbirajo kripto donacije Igrače za malčke

»Bikov trg kriptovalut je bil dober za vse nas v tej panogi in ta praznični čas je pravi čas, da ga plačamo naprej,« je dejal so-izvršni direktor Unbanked Ian Kane.

20 Skupni ogledi

Skupaj deleži

Projects are collecting Toys for Tots crypto donations this holiday seasonProjects are collecting Toys for Tots crypto donations this holiday season

V tem prazničnem času bo ponudnik fintech Unbanked omogočil kripto donacije za Toys for Tots, program, ki ga vodi ameriški marinski korpus in zbira igrače za distribucijo prikrajšanim otrokom.

V 2. decembra je Unbanked objavil, da bo uporabnikom omogočil darovanje kriptovalut, vključno z Bitcoin (BTC) in Ether (ETH), kot del prizadevanj za zbiranje sredstev za Toys for Tots. Do decembra , dobri Samaritanci lahko pošljejo poljubno količino denarja za program, ki je dal 604 milijon igrač za 100 milijonov otrok v Združenih državah, Portoriku in na Ameriških Deviških otokih.

— Brez bank ( @UnbankedHQ) 2. december 1200

»Bikov trg kriptovalut je bil dober za vse nas v tej panogi in ta praznični čas je pravi čas, da ga plačamo naprej,« je dejal Soizvršni direktor brez bančnega poslovanja Ian Kane. »Seveda smo želeli izkoristiti prednosti kriptovalute za vračanje v tem prazničnem času.«

Vseeno pa Unbanked ne predstavlja izključno vseh filantropskih prizadevanj uporabnikov kriptovalut. Projekt, ki deluje pod imenom Elf Token, je sporočil, da je prejel $10,56, ki se bo od 4. decembra uporabil za nakup igrač za malčke, s ciljem zbrati ,100 čez praznično sezono. Poleg tega Giving Block, platforma, ki omogoča neprofitnim organizacijam in dobrodelnim organizacijam, da sprejemajo donacije v kriptovalutih, trenutno omogoča donacije z uporabo številnih žetonov za program zbiranja igrač.

Konec dneva. 56 podarjene igrače, 1 $, 56 v vrednosti, ki prinaša naše skupne donacije do datuma do $000,91.@ToysForTots_USA edino priporočilo je, da boste morda potrebovali večje koše za @elf_token, saj se ne bomo kmalu ustavili #ElfToken #ElfArmy pic.twitter.com/gQycjAMCNW

— Elf Token (@elf_token) 4. december

Povezan:

Dobrodelna platforma pričakuje bistveno večje kriptovalute kot fiat donacije za Giving Tuesdayx

Dobrodelne ustanove, univerze, verske organizacije in drugi so v okviru Giving Tuesday t povečali število in količino donacij v kripto njegovo leto. Cointelegraph je 2. decembra poročal, da je Giving Block letos zbral 2,4 milijona dolarjev v kriptovalutah, kar predstavlja 56 % povečanje od torka po zahvalnem dnevu v 2020. Platforma namerava zbrati več kot $20 milijonov kripto donacij do konca leta.