8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

'Promenada do centra za pridržanje:' Skupnost praži rekreacijo na plošči Monopoly na temo Celzija

- Advertisement -

Celsiusopoly board recreation je ocenjen na $99, s podjetjem za e-trgovino s sedežem v ZDA, ki rezidentom ZDA zagotavlja brezplačno iniciacijo.

1258 Celotni ogledi

59 Celotne delnice

Kriptoskupnost se norčuje iz popolnoma nove rekreacije plošče Monopoly na temo Celsius z imenom “Celsiusopoly”, ki se je pojavila na trgu spletnega e-trgovine s sedežem v Združenih državah Amerike.

Napoved rekreacije deske na temo Celzija je prišla od tržišne vodje prodaje in partnerstev, Stephanie Martin, ki je potrdila načrtovanje in proizvodnjo Monopoly fling-off prišel na podpora “mesecev in mesecev” naporov.

Po mesecih in mesecih preoblikovanja, pogajanj, urejanja in uvažanja informacij itd. imamo znotraj slaya končan izdelek. #onwardandupward #Celsians pic.twitter.com/vHjN6xWZIJ

— Stephanie Martin (@stephusastrong) 7. september 1434 V skladu s spletnim mestom trga , Celsiusopoly board recreation promovira za $99.00, nekaj prodaj pa naj bi že bilo opravljenih.

Nasprotno pa je kriptoskupnost zaradi srčno zlomljenega zdravja merjenega lansiranja rekreacije na plošči neusmiljeno norčevala iz izdelka na temo kriptoposojilodajalca, z enim Twitterjem določena oseba sprašuje:

»Kdo je v resnici mislil, da bi bila to zelo poštena ustrezna misel …? Nič ne občuduješ vseh drugih ljudi, ki so izgubili življenje ali so v hudi denarni stiski zaradi Celzija.« Medtem drugi trdijo, da bi morala biti prodaja rekreacije na krovu starodavna, da bi “deponenti bili popolni”, in še ena oseba se je v šali spraševala, ali bo kartica “vezana na center za pridržanje” primerna za CEO Celsiusa.

The karte verjetnosti v Celsiusopolyju so brutalne pic.twitter.com/0z0VmCu2ff

— Cam Crews (@camcrews) 8. september 2022 Rekreacija plošče Celsiusopoly ima logotip Celsius v središču plošče z napisom »Create gleaming. Potem reši pravilno« pod sloganom, ki se zdi, da se nanaša na januar 2021 tvit Alexa Mashinskyja, ustanovitelja in izvršnega direktorja skupnosti Celsius.

Kot pravilno glede rekreacijske plošče, polja in igralnega denarja na temo Celsius, rekreacija poleg tega funkcije na temo nagrad in gorečnosti, lastnine, skrbi za stranke, skladnosti, hipoteke in razvojnih kartic, skupaj z e-knjigo z navodili in kocko.

Zdi se, da fotografije domnevnega reševanja rekreacijske deske zdaj ne vključujejo nobene blagovne znamke Hasbro Gaming, kar nakazuje, da rekreacija poleg tega pošteno zdaj ne more biti legitimna rekreacija deske Monopoly.

Povezano: Soustanovitelj družbe Celsius razglaša, da je njegov lastniški kapital v sodnem spisu “ničvreden”

Celzija je platforma za posojanje kriptovalut, ki je julija uradno zašla v finančne težave 13, po dolgotrajni likvidnostni krizi in zaporedju ustavljanja dvigov pri strankah.

Platforma za posojanje kriptovalut je nedavno vložila za ponovno odprtje dvigov za manjšino strank, z mešanjem za $29 milijonska cena skupnega zneska $225 milijonov v okviru skrbniškega programa in podpornih računov, ki bodo predstavljeni lastnikom.

Med uvedbo nove plošče Monopoly na temo Celsius rekreacija je za US-e brezplačna v bistvu prebivalci, nezadovoljnim strankam ni dostopnih nobenih vračil.

Prizadevanje novinarja Cointelegrapha za nakupovanje rekreacijske deske na trgu se zdi, da se bori skozi, kar kaže, da bi to lahko bil natančen izdelek, ki bi ga lahko zaprli.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -