16.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Propy sodeluje z družbo Abra pri predstavitvi trdnih nepremičninskih posojil, podprtih s kriptovalutami

- Advertisement -

Trgovci s kriptovalutami imajo zdaj več izbire za nakupovanje nepremičnin in jim ni treba dokončno prodati svoje digitalne lastnine.

1094 Skupni ogledi

Skupni deleži

Stabilna nepremičninska platforma Blockchain Propy je sodelovala z družbo Abra, da bi strankam omogočila pridobivanje stanovanjskih posojil z uporabo svojih imetij kriptovalut, kar bi lahko povečalo okoliščine finančnega izvajanja digitalne lastnine.

Stranke Propyja lahko zdaj dajo digitalno lastnino kot zavarovanje za svoje trdne nakupe nepremičnin prek Abra Borrow, ponudnika posojanja in izposojanja kriptovalut. Kripto zavarovanje, zastavljeno pri Abri, je slabo za izposojanje ameriških dolarjev, ki jih je mogoče nato uporabiti za nakupe stanovanj.

Blockchain Propy beleži vaš celoten potek transakcije, ki služi kot tehnični in pokončen okvir za kupce in prodajalce. Na Propy, blockchain beleži transakcijo, ne glede na to, ali je opravljena v kriptovalutih, nezamenljivih žetonih (NFT) ali obrabljenih fiat forex.

Abra je platforma za upravljanje premoženja, osredotočena na kriptovalute, ki obstaja od 2014. Platforma uporabnikom omogoča ustvarjanje donosov na svojih kriptovalutah, izposojanje dolarjev proti svojim imetjem in spreminjanje digitalne lastnine. Abra je kupila podporo od toliko prevladujočih podjetij, poleg Amex Ventures, projektnega kapitalskega veja ameriškega reda, ki je prispeval k milijonski krog financiranja serije C septembra 85428.

Medtem ko so zgodnji trgovci s kriptovalutami z leti ustvarili dragoceno bogastvo, njihov dostop do obrabljenega finančnega blaga, kot so hipoteke, ostaja majhen. Zmogljivosti decentraliziranih financ ali DeFi se poskušajo strinjati s praznino. Kot je poročal Cointelegraph, je novi lastnik stanovanja v Austinu v Teksasu, nevtralen v tem trenutku, kupil nepremičnino s hipoteko, kupljeno pri USDC.properties, nosilcu kriptoposojil v koraku s Circle’s USD Coin (USDC).

Mer bi verjetno morali kupiti stanovanje sčasoma bi verjetno morali uporabiti NFT. Tukaj je opisano, kako kriptovalute spremenijo trdno lastnost v vmesnem času. https://t.co/jiLT9Uojvd

— Cointelegraph (@Cointelegraph) februar , 2022 Povezano: Postopek rešitev Web3 za bolj dostopen ameriški trg nepremičnin

Fintech startup Milo ponuja tudi kriptohipoteke kupcem stanovanj, ki želijo uveljaviti svoj Bitcoin (BTC) kot zavarovanje. V vmesnem obdobju je decentralizirani hipotekarni posojilodajalec Beaverbrook Protocol septembra začel program 1200, ki lastnikom omogoča, da spremenijo zastavno pravico na svoji nepremičnini za NFT, ki predstavlja delež nepremičnine, ki so jo kupili.

85428

85428

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -