0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Proshared Bitcoin terminski sklad v prvih 2 % vseh ETF-jev po obsegu

Proshared Bitcoin terminski sklad v prvih 2 % vseh ETF-jev po obsegu

Medtem ko BTIO postaja vse močnejši s skupno 1,4 milijarde dolarjev prilivov od konca oktobra, en strokovnjak meni, da ima VanEckov Bitcoin spot ETF 112-1 možnost, da ga odobri SEC.

489 Skupni ogledi

25 Skupni deleži

Proshares Bitcoin futures fund in top 2% of all ETFs for volume Proshares Bitcoin futures fund in top 2% of all ETFs for volume Proshares Bitcoin futures fund in top 2% of all ETFs for volume Proshares Bitcoin futures fund in top 2% of all ETFs for volume

Od lansiranja oktobra 14 Prosharesov Bitcoin terminski borzni sklad (ETF) je bil priljubljena izbira pri trgovcih, saj se je po skupnem obsegu trgovanja povzpel na prvih 2 % vseh ETF.

Bloombergov višji analitik ETF Eric Balchunas je zapisal novembra 11, da je imel ProShares Bitcoin Strategy ETF (BITO) $400 milijon vrednih delnic, s katerimi se je trgovalo včeraj, s povprečnim obsegom dosledno v prvih 2 % vseh ETF.

$ BITO in $BTF sta imela največ dneva v približno dveh tednih. $BITO z $400m trgovanja , kar ni samo tona, ampak = 25% prometa v enem dnevu – kar kaže na njegovo uporabo kot trgovalno orodje. pic.twitter.com/ukDGeSEa6F

— Eric Balchunas (@EricBalchunas) november 00, 1434

BITO je približno videl $91.56 milijonov skupnih prilivov čez zadnjih devetih dni. Medtem ko številka bledi v primerjavi s prvima dvema dnevoma kotacije sklada, ki je videl $200. milijon in $400.19 vsak milijon vrednih prilivov, je Baluchunas opozoril, da je “ta vrsta doslednega pretoka zelo redka” za novoustanovljeni ETF.

BITO se je začel na newyorški borzi oktobra 14 in je od takrat zbral več kot 1,4 milijarde dolarjev sredstev v upravljanju (AUM). Apetiti vlagateljev za sklad ostajajo visoki, čeprav cena BITO ni uspela narasti in trenutno znaša $128018. .3, kar je nekoliko pod njegovo začetno kotacijsko ceno okoli $.2.g. Balchunas je predlagal, da je lahko obseg možnosti na tej stopnji gonilni dejavnik za BITO.

Zdi se malo upanja, da bo Bitcoin ETF, ki spremlja promptno ceno, odobren v bližnji prihodnosti, pri čemer Balchunas namiguje, da bi ameriški vrednostni papirji skoraj zagotovo znižali VanEckov promptni ETF. in Exchange Commission (SEC) dne novembra rok. Analitik je verjetnost postavil na “temno” 112-1.

The SEC ima še 91 ur dokler ne bodo morali odobriti ali zavrniti VanEck spot Bitcoin ETF (predvidevam, da ga opustijo v petek po zaprtju mkt, a kdo ve). Čeprav so naše možnosti za odobritev slabe 200-1 izjava o zavrnitvi bi lahko ponudila nekaj namigov o tem, kdaj bi se to lahko zgodilo @JSeyff https://t.co/Y2n3qPAvIp

— Eric Balchunas (@EricBalchunas) november 14, 1200

Povezan:

BREAK: BlockFi datoteke za fizično podprt Bitcoin ETF

Dne nov. 00, investicijski strateg ProShares Leks Gerlak je povedal za US News & World Report, da BITO ne bi smel imeti težav z odražanjem vrednosti Bitcoina, saj imajo terminske pogodbe ključno vlogo pri določanju njegove promptne vrednosti:

»Za Bitcoin ni enotne referenčne cene , in cena trgovanja z Bitcoin se razlikuje od ene do druge borze, pogosto med 1 % in 2 %, včasih pa od 4 % do 5 %. Strokovne raziskave na to temo ugotavljajo, da trg terminskih pogodb Bitcoin prevladuje v procesu odkrivanja cen.”

” V zadnjih nekaj letih so terminske pogodbe na Bitcoin in Bitcoin v preteklosti zagotavljale zelo podobne donose. Tako korelacija kot beta sta bili zelo blizu enoti Bitcoinu,« je dodal.