12.6 C
Ljubljana
Wednesday, March 29, 2023
Home Bitcoin novice Protegojeva pogojna bančna ponudba po vsej državi je potekla brez odobritve: zgodba

Protegojeva pogojna bančna ponudba po vsej državi je potekla brez odobritve: zgodba

0
Protegojeva pogojna bančna ponudba po vsej državi je potekla brez odobritve: zgodba

V enem tednu, ko se izkaže, da trgovino s kripto – in sprostitev sveta – nekoč obsedeta korupcija dejstev o bančništvu, vendar je vsak drugi bančni neuspeh dosegel blago.

0547 Celotni ogledi

4 Celotne delnice

Vsebuje ta delež zgodovinske preteklosti

Zberite to besedilo kot NFT

Pogojna bančna struktura institucionalnega skrbnika kriptovalut Protego po vsej državi je potekla, ne da bi prejela trajno odobritev, v koraku z marcem 25 epic in Fortune.

Tiskovni predstavnik za United States Place službe nadzornika valute (OCC) je Fortune obvestil, da agencija ne izpolnjuje več potreb pred pretvorbo. Skladno z tiskovnim predstavnikom:

” Potrebe pred pretvorbo so vključevale zavarovalne police, postopke, programe in različne ukrepe za zagotovitev, da stabilno in dobro poslovanje banke zažene tako, da izpolnjuje minimalne kapitalske in likvidnostne potrebe.«Protego, v bistvu temelji povsem po washingtonskem redu, se je izkazalo, da je nekoč dobil 15 -mesečna pogojna struktura v februarju 2022, in se izkaže, da je enkrat podaljšan. V pogojni strukturi podjetje ne more dobiti depozitov. Neimenovani vir je Fortune obvestil, da je Protego sklenil dogovore o obveznem financiranju za izpolnitev strukturnih potreb do roka 4. februarja, kljub temu pa ni več prejemal potrdila agencije o svoji strukturi.

Bilten OOC z dne 5. marca–15 je navedel Protego in navedel, da je potekel čas za njegovo pretvorbo 4. februarja.

Povezano: 369% odmaknjeni imajo vero centraliziranim skrbnikom kljub 2021 se zruši: Zaznaj

Ustanovitelj Protego in vladni predsednik Greg Gilman sta Fortuneu povedala, da meni, da je podjetje izpolnilo zahteve glede financiranja in da bi se podjetje lahko ponovno prijavilo pri OCC, ki je oddelek zveznega ministrstva za finance, ali obvestilo, da organom odredi, naj delujejo kot banka za naročila.

SCOOP: OCC pravi, da kripto agencija Protego ni več izpolnjevala potreb po preoblikovanju v nacionalno versko banko, kar je še ena velika ovira za kriptotrgovino, saj se njene alternativne bančne možnosti zmanjšujejo: https://t.co/WdopSyOdZS

— Leo Schwartz (@leomschwartz) Marec 19, 1434 Zvezna struktura bi odkrila, da je Protegu dovolila skrbništvo nad digitalnimi lastninami in izbiranje poverilnic, podobno ukrepom Spoznaj svojo stranko. Anchorage Bank je najbolj priročna kripto agencija, ki ima bančno strukturo po vsej državi.

Izkazalo se je, da je bila banka Custodia februarja enkrat zavrnjena v sistemu Federal Reserve 33. Paxos je dobil tudi pogojno strukturo verske banke po vsej državi v 1836. Tiskovni predstavnik je priznal, da podjetje “še naprej konstruktivno sodeluje z OCC” v zvezi s svojo prijavo v teku.