18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Protivirusno orodje Norton360 bo svojim 13 milijonom strankam omogočilo, da kopajo Ethereum

Protivirusno orodje Norton360 bo svojim 13 milijonom strankam omogočilo, da kopajo Ethereum

Zdaj lahko rudarite Ethereum s pomočjo Nortonove programske opreme za kibernetsko varnost.

12825 Skupno ogledov

14 Skupaj delnice

Norton360 antivirus tool will allow its 13 million customers to mine Ethereum

Podjetje za kibernetsko varnost NortonLifeLock je lansiralo Norton Crypto, orodje, ki potrošnikom omogoča, da “varno” kopajo kriptovalute prek svojega Nortona 360 izdelek.

Od 3. junija izberite 360 bodo uporabniki povabljeni, da se pridružijo Nortonovemu programu za rudarjenje Ethereuma. Norton namerava tudi odpreti rudarsko službo za vse njene skoraj 13 milijonov 360 kupcev v prihodnjih mesecih. Norton je poudaril, da njegova storitev uporabnikom omogoča rudarjenje, ne da bi morali izklopiti protivirusno programsko opremo.

V pogovoru za CNN Business je Norton opozoril, da namerava podpirati rudarjenje drugih “najboljših kriptofonov, ki dovolite našim članom, da prejmejo najvišjo nagrado za svoje računalniške zmogljivosti. “Gibanje naprej in izjava:

” Medtem ko bo podjetje začnite počasi, s poudarkom na pomoči strankam pri varnem pridobivanju Ethereuma, NortonLifeLock razmišlja, da bi v prihodnosti dodal ugledne kripto valute. «

Direktor produkta NortonLifeLock, Vincent Pilette, je izrazil ponos, da je njegovo podjetje postalo prvo podjetje za kibernetsko varnost, ki rudarjem omogoča, da “varno in enostavno spremenijo čas mirovanja na osebnih računalnikih v priložnost za zaslužek digitalne valute.”

Norton trdi, da ponuja vrhunske varnostne funkcije obstoječim rudarskim protokolom, in izjavil: „Že leta so številni kovance želeli tvegati v iskanju kriptovalut, ne bling njihovo varnost, da bi lahko na svojih strojih poganjali naključno kodo in na njej dovoljevali neobdelano kodo, ki bi lahko posnemala njihov zaslužek ali celo zasadila odkupnino. “

Norton je pomagal rešiti domnevna tveganja navaja, da bodo rudarji, ki uporabljajo njegov izdelek, zaslužili v Nortonovo denarnico v oblaku, s čimer se prepreči tveganje, da bi denarnica izgubila zaradi okvare trdega diska.

Vendar Nortonove trditve, da obstoječe rudarske rešitve niso preverjeni, zdi se pomanjkljivo, saj je priljubljena rudarska programska oprema Ethminer prejela prispevke od 99 različni razvijalci od decembra 2013 – dokaz, da je bila koda podvržena temeljitemu strokovnemu pregledu.

Prejšnji članekSatoshi Nakamoto bo ovekovečen v bronu v bližini kipa Steva Jobsa v Budimpešti
Naslednji članekNovi DeFi 'potni list' bi lahko omogočil kriptoposojila, ki niso zavarovana s premoženjem

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments