15.6 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Protokol BSC Defi Burgerswap izgubi 7,2 milijona dolarjev zaradi napada hitrih posojil

Protokol BSC Defi Burgerswap izgubi 7,2 milijona dolarjev zaradi napada hitrih posojil


BSC Defi Protocol Burgerswap Loses $7.2 Million from a Flash Loan Attack

Še en projekt Binance Smart Chain je bil hiter napad posojila v skladu s post mortem, ki ga je napisala ekipa Burgerswap. Uradni račun projekta na Twitterju je dejal, da je Burgerswap v petek okoli 3. ure zjutraj trpel zaradi hitrega posojila s hekerji, ki so ukradli 7,2 milijona dolarjev sredstev.

Binance Smart Chain Defi Protocol Protokol Burgerswap se je odcepil za 7,2 milijona USD

  • Projekt Burgerswap je v petek pojasnil, da je projekt po zlonamernem napadu s hitrim posojilom odtekel 7,2 milijona dolarjev sredstev. )
  • “Okoli 3. ure zjutraj 28 th (UTC + 8) Burgerswap v verigi BSC je naletel na hiter posojilo; 7,2 milijona dolarjev je bilo ukradenih iz Burgerswap leta 14 transakcije, «je zapisal uradni Twitter račun.

  Vse kar zahtevamo je nekaj časa.

  – BurgerSwap (@burger_swap) maj 28, 2021

  • Burgerswap je projekt decentraliziranega financiranja (defi), ki uporablja Binance Smart Chain (BSC). Podobno kot Sushiswap ali Uniswap tudi protokol Burgerswap omogoča uporabnikom zamenjavo žetonov, izdanih na BSC. Uporabniki lahko dodajo tudi likvidnost in si prislužijo izvorni žeton projekta, imenovan BURGER.
  • “Hekerji so ustvarili svoje Fake Coin (nestandardni BEP – 380 žetoni) in z BURGER-jem ustvarili nov trgovalni par, «je dodal Burgerswap. “S prilagoditvijo poti, napadalec ustvaril BURGER -> Fake Coin -> WBNB usmerjanje; prek BURGER -> Fake Coin trgovalni par, je napadalec znova vstopil v Burgerswap prek Fake Coin in manipuliral s številom rezerve0 in rezerve1 v pogodbi para, zaradi česar se je cena spremenila, «je še opozorila ekipa.
  • Burgerswap ni prvi projekt BSC, ki ima težave z napadi na hitra posojila, saj so se hekerji v zadnjem času na videz ukvarjali s tem. Prejšnji teden je bilo iz dveh projektov BSC ukradenih 6 milijonov dolarjev, saj sta Pancakebunny in Bogged Finance iz vsakega projekta defi odštela 3 milijone dolarjev.
  • Flash posojila so bila težava za številne protokole defi v

in v 2021. Specializirani izkoriščanje je pogost napad v svetu defi, odkar je bil napaden protokol za trgovanje z maržami BZX.

 • Flash posojila so pametne sheme, ki temeljijo na pogodbah in omogočajo izdajanje posojil v eni transakciji ali napadu. V primeru Burgerswap se je heker rešil z WBNB, BUSD, ETH, USDT, BURGER, XBURGER in ROCKS.
 • Burgerswap je na Twitterju pojasnil, da je varnostno podjetje Peckshield pomagalo pri preiskavi.
 • Vložek posojila za posojilo Burgerswap prav tako sledi nedavni objavi BSC s strani Ciphertrace. Podjetje za nadzor veriženja blokov je dodalo analitično podporo za Binance Smart Chain za sledenje nezakonitim transakcijam.

Kaj menite o nedavnem krampu Burgerswap in hitri napadi na posojila proti več projektom Binance Smart Chain? V spodnjem oddelku za komentarje nam sporočite, kaj mislite o tej temi.

US Convenience Store Chain Sheetz to Accept Cryptocurrencies for Payments

Apple Hiring Manager With Cryptocurrency Experience to Launch New Alternative Payments Programs

Oznake v tej zgodbi

7,2 milijona dolarjev, Binance Smart Chain, bnb, Bogged Finance, BSC, BURGER, Burgerswap, Burgerswap Hack, protokol Bzx defi, Ciphertrace, decentralizirano financiranje, DeFi , Izsušeni, Flash posojilo, napad Flash posojila, vdori, Hekerji, Likvidnostni skladi, LP žetoni, Pancakebunny

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments