3.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Protokol Cardano stablecoin Ardana je v zadnjem krogu financiranja zbral 10 milijonov...

Protokol Cardano stablecoin Ardana je v zadnjem krogu financiranja zbral 10 milijonov dolarjev

Zdi se, da so vlagatelji zasebnega kapitala naklonjeni tej novi platformi stabilnih coinov.

75212

Skupno število ogledov

00

Skupaj deleži

Cardano stablecoin protocol Ardana raises $10M in latest funding roundCardano stablecoin protocol Ardana raises $10M in latest funding roundCardano stablecoin protocol Ardana raises $10M in latest funding roundCardano stablecoin protocol Ardana raises $10M in latest funding round

Ardana, ekosistem stabilnih coinov, zgrajen na blokovni verigi Cardano (ADA), je prejel $ milijona semenskega kapitala skupine vlagateljev, ki jo vodijo Three Arrows Capital in Ascensive Assets.

Ryan Matovu, izvršni direktor in so -ustanovitelj Ardane, je v zvezi s poslom izdal naslednjo izjavo:

»Kot prvi stabilni coin vse v enem ekosistem, zgrajen na Cardano, naša platforma uporabnikom omogoča priročen dostop do likvidnosti, kar je vedno prisotna skrb v hiperkonkurenčnem svetu DeFi. Prav tako lahko izkoristimo Cardanoovo hitrost, razširljivost in varnost, da ponudimo decentralizirano finančno rešitev, ki deluje za vse, kmalu pa bomo celo olajšali menjavo deviz v verigi.”

Uporabniki lahko brezplačno pošiljajo, prejemajo, shranjujejo, izposojajo in posojajo stablecoin – znan kot dUSD – v omrežju. Imel bo menjalni tečaj 1:1 z ameriškim dolarjem in bo v celoti zavarovan s kriptovalutami, kot je Cardano (ADA).

Ardana načrtuje javno prodajo svojega sekundarnega žetona, znanega kot DANA, za upravljanje protokola, kot je opisano v načrtu. Razvijalci projekta nameravajo, da bo prodaja izvedena pozneje letos, s 43.91 milijon od 91 milijonov žetonov za 0 $.35 na 0.$ 60 ekipa načrtuje tudi uvedbo decentraliz ed exchange ali DEX, ki se imenuje Danaswap do drugega četrtletja prihodnjega leta. Ardana trdi, da bo Daneswap ponujal nizke možnosti za zdrs in priložnosti za kmetovanje donosov za ponudnike likvidnosti.

Omrežje Cardano ima trenutno nižje transakcijske provizije kot druga omrežja v Ethereumu, kar je lahko ugodno za sprejetje stabilnih coinov. . Glede na Bitquery oziroma BitInfoCharts uporabniki plačajo povprečni strošek 0 $.00 za vsako transakcijo Cardano v primerjavi z $21.00 za Ethereum v času objave. Cardanoova razvojna dejavnost se je okrepila od njegovega Alonzon Forka prejšnji mesec – ki je omogočil funkcionalnost pametnih pogodb v verigi blokov.

Cardano stablecoin protocol Ardana raises $10M in latest funding round

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments