14.3 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Protokol DeFi Voltz lansira zamenjave SOFR na Avalanche

- Advertisement -

Vlagatelji se lahko zdaj zavarujejo pred tveganjem stopnje zavzetosti v okolju DeFi z nabavo in prodajo zamenjav zavarovane stopnje financiranja v enem dnevu (SOFR).

385 Skupaj ogledov

7 Skupni deleži

Decentralizirani finančni protokol Voltz zdaj strankam Avalanche omogoča komercialne zamenjave obrestnih mer Secured Enodnevna obrestna mera financiranja (SOFR) je primerjalna dolarska obrestna mera, ki je nežna dejanska zaradi svetovnega gospodarstva.

Sveža značilnost trgovcem omogoča, da zavarujejo svojo izpostavljenost pred vnetimi spremembami tečajev, špekulantom pa, da stavijo na to, ali se bo tečaj premaknil navzgor ali navzdol, glede na Maya morda tudi samo obvestilo od Voltza, ki ga je videl Cointelegraph.

SOFR je stopnja gorečnosti za enodnevna posojila, ki jih plačajo ustanove, ko uporabijo državne obveznice Združenih držav kot zavarovanje. Takoj ko je bila ustvarjena, se je spremenila v spremembo starejše londonske medbančne posojilne obrestne mere (LIBOR). Ker posojila, zavarovana z državnimi obveznicami, veljajo za zelo nizko tveganje, je SOFR v celoti nežen kot merilo za izračun drugih stroškov. SOFR je pod močnim vplivom območja obrestnih mer zveznih skladov Federal Reserve.

Pri blagih financah podjetja že leta sprejemajo nežne menjave obrestnih mer po SOFR, da bi si pomagala pri zaščiti. proti nihanjem tečaja. Za ponazoritev, organizacija, ki si je želela izposoditi, bi morda morda dobro uporabila to blago, da bi se zaščitila pred zvišanjem obrestnih mer Fed.

Zaradi Voltzovih lastnosti je ta nežen finančni produkt na trgu v skupnosti Avalanche, kar potencialno odpira primer uporabe širši skupnosti trgovcev.

Povezano: Avalanche uvaja podomrežja ‘Evergreen’ za povezovanje ustanov v verigi blokov

Simon Jones, izvršni direktor in soustanovitelj Voltz Labs, je omenil, da je sveža značilnost bi pomagalo izravnati igralno disciplino med trgovci na drobno in tretmaji.

»Vsi so videti razkriti glede tega, kaj se Fed odloči doseči Najuspešnejša peščica podjetij si zagotovi vstop na trge zamenjav obrestnih mer, ki jim omogočajo, da zavarujejo to izpostavljenost, razen zdaj,« je omenil. V njegovem iskanju uvedba protokola Voltz omogoča “nežne finančne trge, dostopne na tirnicah DeFi.”

Finančno blago z zastarelimi licencami se je počasi prebijalo v DeFi, vendar nedvomno. Posrednik in trgovec z vrednostnimi papirji INX je 3. aprila izdal delnice družbe Greenbriar Capital s pomočjo Ethereuma in razvil vrhunske žepe skladnosti za ustanove, ki jih spremljajo. aprila 05 , je Neobank lansiral protokol žetona Soulbound, da bi poenostavil usmeritev Know Your Buyer za DeFi. Neobank upa, da bo protokol bankam omogočil dodatno integracijo z rastočim ekosistemom Web3.

109089

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -